- 12 Temmuz 2022
- 23.518
- 85.928
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık bir top değil ama dondurmaDondurma iyidir ya bence en masumu benim çok dikkat sebebim laslarım daha hızlı gelişsin diye yoksa normalde bende az az herseyi yiyordum canım kasmadan
Bebesim tartilmak yasak yapma şunuBen bu sabah eksiyi gördüm ama yarın göremeyebilirim
A niye yasakBebesim tartilmak yasak yapma şunu
Tartı günümüz var yaA niye yasak
Tamam yarın da tartılcam merak ettim bugünTartı günümüz var ya
Birkaç gün önce tartıldım sonuç süperdi ama bu arada çok bozdum diyeti o yüzden eksiyi bırak artıyı bile görebilirim. Kaç gr vermiş gibiydin?Tamam yarın da tartılcam merak ettim bugün
Benim galiba ödemmiş ya çünkü gramdan daha fazlasını kaybetmiştimBirkaç gün önce tartıldım sonuç süperdi ama bu arada çok bozdum diyeti o yüzden eksiyi bırak artıyı bile görebilirim. Kaç gr vermiş gibiydin?
WuhuuuuuuBenim galiba ödemmiş ya çünkü gramdan daha fazlasını kaybetmiştim
Bayıldım çok güzelKocamı biraz masrafa sokmuşumdur 40 beden bir şort tulum aldım dedim belki olmaz ama tam oldu bide tayt ve üstler taytları L aldim ama M ile değişicem çok gevşek biraz zayıflarsam boşa almış olucam gibi
Kızlar nerelerdesiniz ben elendim bide yarın tartı günü
Tartı pazar günüyken iyi oluyordu sabah tartılıp ondan sonra kaçamak yapabiliyordum şimdi yarın ne olacak meraktayım fazla bile çıkabilirimBende elendim bugün ondan sesim çıkmıyor
Valla sarımsaklı yoğurt yiyince bi tatlı isteği geliyor ama yemedim eşim çevize nutella sürüp sürüp yedi ben yemedim çay ictim sadece belki filtre kahve icerim bide. Birsey oldu bana kafamda mı bitirdim yemiye yemiye mi alıstım bi rahatlik geldi yemiyorum :)Kızlar nerelerdesiniz ben elendim bide yarın tartı günü
Bana da bi rahatlık gelmişti ama 2 gündür gitti o regl yaklaşıyor ondan olabilir belkiValla sarımsaklı yoğurt yiyince bi tatlı isteği geliyor ama yemedim eşim çevize nutella sürüp sürüp yedi ben yemedim çay ictim sadece belki filtre kahve icerim bide. Birsey oldu bana kafamda mı bitirdim yemiye yemiye mi alıstım bi rahatlik geldi yemiyorum :)