Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarçınlı kahveyi sevdim ama zaten mis gibi kokuyor. Ama ben türk kahvesinden bezmişim galiba yine yarısını içebildim 🥲
Ben pek sıvıcı değilim arada içerim kahveyi. Çay zaten bana göre değil. Kola içerdim o da yok artık😂 suyla idare ediyorum

Hanımlar konu açtım ama gören pek olmadı. Bu rendeyi almak istiyorum. Türkiyede 5 bin amazonda kargoyla 2 bin oluyor lakin kullanışlımı ? Bile gören yorum yapsın lütfen 🤗
Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus Elektrikli Parçalayıcı, 200 watt

Eklentiler

• Screenshot_20230513_195655_Chrome.jpg
    Screenshot_20230513_195655_Chrome.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 24
Hanımlar konu açtım ama gören pek olmadı. Bu rendeyi almak istiyorum. Türkiyede 5 bin amazonda kargoyla 2 bin oluyor lakin kullanışlımı ? Bile gören yorum yapsın lütfen 🤗
Benim kvde benzer bir rende vardı. bir sürü parçası vardı. Alınıp kalan eşyalardandı. Genelde yer kaplıyorlar ve bir sre sonra kullanılmamaya başlıyor. Ama bu büyük olmayabilir yada siz sürekli kullanacaksanız bence mantıklı

Benim kvde benzer bir rende vardı. bir sürü parçası vardı. Alınıp kalan eşyalardandı. Genelde yer kaplıyorlar ve bir sre sonra kullanılmamaya başlıyor. Ama bu büyük olmayabilir yada siz sürekli kullanacaksanız bence mantıklı
bende alip kenaramı koyarım diye düsündüm. Ama güzel iş görüyorsada.güzel salatalar yeriz. Alip kullanılmaya urunler bendede var malesef oyle olurmu diye tereddut ettim

bende alip kenaramı koyarım diye düsündüm. Ama güzel iş görüyorsada.güzel salatalar yeriz. Alip kullanılmaya urunler bendede var malesef oyle olurmu diye tereddut ettim
Bunların en meşhuru koşu bandı.. Bir süre sonra çamaşır askılığı olarak kullanılıyor:KK70:Bu sizin rendeyi gördükçe canım kabak spagetti çekiyor ama almaya cesaret edemedim

Bunların en meşhuru koşu bandı.. Bir süre sonra çamaşır askılığı olarak kullanılıyor:KK70:Bu sizin rendeyi gördükçe canım kabak spagetti çekiyor ama almaya cesaret edemedim
😅😅 koşu bandını sattım ben , firitözü görümceme verdim, smoothie blendır ve meyve suyu sıkıcagı ilerde dolap bekliyo 😅 iste hemen kabak rendele yogurtls mesela yada kereviz aklimi celiyo ama ahh bilemiyorum 😅 esimide ikna ettim ama ben kararsız kaldım.

Bunu fenomenlerde görüyorum bide bunun elle basmalı mı çevirmeli mi ne öylesi vardı o daha uygundu. Bana göre kullanışlı bir ürün ama 2 bin vermem ben olsam🤭

Bunu fenomenlerde görüyorum bide bunun elle basmalı mı çevirmeli mi ne öylesi vardı o daha uygundu. Bana göre kullanışlı bir ürün ama 2 bin vermem ben olsam🤭
Dimi 500 fln eder bence ama turkiye fiyati 5 bin bu yurt dısi yine biraz daha dusunup yorum bekliyeyim. 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X