- 12 Temmuz 2022
- 23.518
- 85.929
Yeto bi şeylere bi şeyler katmaktan bıktımSabah kahvesine hindistan cevizi yağı katınca metabolizmayı çalıştırıp yağ yaktırıyormuş diyollaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeto bi şeylere bi şeyler katmaktan bıktımSabah kahvesine hindistan cevizi yağı katınca metabolizmayı çalıştırıp yağ yaktırıyormuş diyollaaa
Ben hiç katmıyorum katamıyorumYeto bi şeylere bi şeyler katmaktan bıktım
Tarçınlı kahveyi sevdim ama zaten mis gibi kokuyor. Ama ben türk kahvesinden bezmişim galiba yine yarısını içebildimBen hiç katmıyorum katamıyorum
Ben pek sıvıcı değilim arada içerim kahveyi. Çay zaten bana göre değil. Kola içerdim o da yok artık suyla idare ediyorumTarçınlı kahveyi sevdim ama zaten mis gibi kokuyor. Ama ben türk kahvesinden bezmişim galiba yine yarısını içebildim
Valla bi yere gidip de yemeyen iradesine sahip çıkan bordo bereli benim gözümdeEşimin teyzeleri toplandı ona gittim veee yedimde yedim hiç saymim bugün kaçamağım alasını yaptım
Açıkçası ben pişmanlık duymuyorum. Olması gerekiyordu oldu.Evet bazılarımız bugün kaçamakta sınır tanımamış ki bayrak taşıyanınız benim Neden böyle oldu yaa çok motiveydim ben???
Benim kvde benzer bir rende vardı. bir sürü parçası vardı. Alınıp kalan eşyalardandı. Genelde yer kaplıyorlar ve bir sre sonra kullanılmamaya başlıyor. Ama bu büyük olmayabilir yada siz sürekli kullanacaksanız bence mantıklıHanımlar konu açtım ama gören pek olmadı. Bu rendeyi almak istiyorum. Türkiyede 5 bin amazonda kargoyla 2 bin oluyor lakin kullanışlımı ? Bile gören yorum yapsın lütfen
Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus Elektrikli Parçalayıcı, 200 watt
bende alip kenaramı koyarım diye düsündüm. Ama güzel iş görüyorsada.güzel salatalar yeriz. Alip kullanılmaya urunler bendede var malesef oyle olurmu diye tereddut ettimBenim kvde benzer bir rende vardı. bir sürü parçası vardı. Alınıp kalan eşyalardandı. Genelde yer kaplıyorlar ve bir sre sonra kullanılmamaya başlıyor. Ama bu büyük olmayabilir yada siz sürekli kullanacaksanız bence mantıklı
Bunların en meşhuru koşu bandı.. Bir süre sonra çamaşır askılığı olarak kullanılıyorBu sizin rendeyi gördükçe canım kabak spagetti çekiyor ama almaya cesaret edemedimbende alip kenaramı koyarım diye düsündüm. Ama güzel iş görüyorsada.güzel salatalar yeriz. Alip kullanılmaya urunler bendede var malesef oyle olurmu diye tereddut ettim
koşu bandını sattım ben , firitözü görümceme verdim, smoothie blendır ve meyve suyu sıkıcagı ilerde dolap bekliyo iste hemen kabak rendele yogurtls mesela yada kereviz aklimi celiyo ama ahh bilemiyorum esimide ikna ettim ama ben kararsız kaldım.Bunların en meşhuru koşu bandı.. Bir süre sonra çamaşır askılığı olarak kullanılıyorBu sizin rendeyi gördükçe canım kabak spagetti çekiyor ama almaya cesaret edemedim
Bunu fenomenlerde görüyorum bide bunun elle basmalı mı çevirmeli mi ne öylesi vardı o daha uygundu. Bana göre kullanışlı bir ürün ama 2 bin vermem ben olsamHanımlar konu açtım ama gören pek olmadı. Bu rendeyi almak istiyorum. Türkiyede 5 bin amazonda kargoyla 2 bin oluyor lakin kullanışlımı ? Bile gören yorum yapsın lütfen
Moulinex DJ756G15 Fresh Express Plus Elektrikli Parçalayıcı, 200 watt
Dimi 500 fln eder bence ama turkiye fiyati 5 bin bu yurt dısi yine biraz daha dusunup yorum bekliyeyim.Bunu fenomenlerde görüyorum bide bunun elle basmalı mı çevirmeli mi ne öylesi vardı o daha uygundu. Bana göre kullanışlı bir ürün ama 2 bin vermem ben olsam