- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Bu uygulama eğer kadınlar için egzersiz uygulamasıysa challange kısmı var. Kendinle yarışıyorsun. Plank, squat, şınav challengleri var. Bence dene.Peşine karın egzersizi de yaptım valla aynen öyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu uygulama eğer kadınlar için egzersiz uygulamasıysa challange kısmı var. Kendinle yarışıyorsun. Plank, squat, şınav challengleri var. Bence dene.Peşine karın egzersizi de yaptım valla aynen öyle oldu
Yağ yakıcı egzersizler olanı indirmişim ama benzer logolu birkaç uygulama vardı dediğin onlardan biri galiba, onu da indireyim. Favori şeyim kendimle yarışmak, yenicem o yosmayıBu uygulama eğer kadınlar için egzersiz uygulamasıysa challange kısmı var. Kendinle yarışıyorsun. Plank, squat, şınav challengleri var. Bence dene.
Kaldırdım şimdi. Umarım güzel günler yakın olurGozunun onunden kaldir. Haftalik cikar. Ben kullanmadigim odada biseyn altina kaldirdim. Gecen hafta c tesi aksam tok tartilmistim.Bugun ac karna tartildim 1 kg eksim gordum ama aclik tokluk farki galiba.Hic diyet yapmadim bu hafta duzensiz yedim ustelik.
Evet logolar genelde aynı. Benimki şuYağ yakıcı egzersizler olanı indirmişim ama benzer logolu birkaç uygulama vardı dediğin onlardan biri galiba, onu da indireyim. Favori şeyim kendimle yarışmak, yenicem o yosmayı
İndirdimEvet logolar genelde aynı. Benimki şu
Eki Görüntüle 3247020
Bunda başlangıç, orta ve ileri düzey planlar da var. Bana daha kapsamlı geldi.
Aa bende de bu uygulama var. Çok güzel ama ben tembellik yaptımEvet logolar genelde aynı. Benimki şu
Eki Görüntüle 3247020
Evet logolar genelde aynı. Benimki şu
Eki Görüntüle 3247020
Bendeİndirdim
Yapma kullan. Kendinle yarışmaya başla.Aa bende de bu uygulama var. Çok güzel ama ben tembellik yaptım
KullanicamYapma kullan. Kendinle yarışmaya başla.
Canım bende hepsi var elimde geldigince saglıklı beslenmek istiyorum. Başım dönüyor okulda bi kan vercem.İnsülin var bildiğim kadarıyla
Eki Görüntüle 3247030 Ben abarttım gibi Bi deneyeyim hepsini en beğendiğim kalsı
Canım sabah acımıyorsan yemesen Öglende iyice beslensen nasıl olur erken işe gidiyorsan sabah acıkmazsın.Günaydin çıtır kızlar.
Ben ne diyetteyim ne değilim ne olduğum belli değil cok düzensizim . Ben sabah 6 da uyaniyorum ise giderken.Kahvalti ve ogleni diyete gore cok az yedigimde aksam abrtyorum asiri yiyorum cok acikiyorum.Kahvaltıyı sıkı yapacam artık. Aksamları acikmiyorum o zaman. Gun icinde hafif seyler. Onemli olan aksam bana.En hareketsiz zamN çunku . Yatiyorum.Gun icinde hareket halindeyim hep.Ki oglen yuruyus de yapiyorum. O yuzden kahvaltilarimi diyetsiz yapacam :)
Daha kahvalti yapamadim
İse erken gittigim icin acikiyorum sabah ya once boyle degildim oglen tek yiyordum ama artik cok yoruluyorum sabah 6 da uyanik olunca sigarada iciyorum oglene kadar dayanamamCanım sabah acımıyorsan yemesen Öglende iyice beslensen nasıl olur erken işe gidiyorsan sabah acıkmazsın.