- 18 Mart 2021
- 11.647
- 64.217
Hayırlı olsunAni bi kararla aldım hanımlar hayirli olur insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunAni bi kararla aldım hanımlar hayirli olur insaAllah
Teşekkürederim daha iyileri sizlerin olsunHayırlı olsun
Bu sefer bende de yok gibi geliyor geçen hafta biraz da olsa farkındaydımTünaydın kizlarrrr
Dün gece hiç uyumadik sacama sapan TV izledikk hâliyle ben yeni uyandım
Kimse de yok azıcık kahvaltı yapıp cikicam dışarı
Cay demliyorum şimdi
2 tam buğday ekmek dilimine tost yapmayı düşünüyorum.
Yarın tartı günü çok heyecanlıyım ama bir degisiklik yok sanki
Hallederiz biz sweetcim su haftayı bitirelim yeniden başlarızBu sefer bende de yok gibi geliyor geçen hafta biraz da olsa farkındaydım
Bende dün biraz kaçırdım dondurma yedimBu hafta hic kaçamak yapmadım gibi (bir kaç lokma olmus olabilir) yarın eksi bekliyorum cok heyecanlıyim bugün ödem yapacak bisey yememeye dikkat etcem. Diyetisyen soda icme tartidan önceki gün demişti sizinde aklınızda olsun
Gündüz yediysen öğün yerine sıkıntı olmaz gibi gun içinde de çok kalori almadiysanBende dün biraz kaçırdım dondurma yedim
Dondurma iyidir ya bence en masumu benim çok dikkat sebebim laslarım daha hızlı gelişsin diye yoksa normalde bende az az herseyi yiyordum canım kasmadanBende dün biraz kaçırdım dondurma yedim
Tabi kii durmak yok asla valla şimdiye çoktan bırakmıştım burası olmasaHallederiz biz sweetcim su haftayı bitirelim yeniden başlarız