Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin canım 🤗 artık bildirimler eksik olmaz. Yazin birileri memlekete tatile falan gidene kadar kilolar verip yazicaz inşallah. Son düzlüklere gelene kadar aktifiz. Koruma dönemine geçince de arada yoklariz birbirimizi artık
Hadi inşallah ağzından bal damlıyor 🤗

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Tartılarınız ne marka bide adım sayar saat kullanıyor musunuz ? Bende almayı düşünüyorum öneriye açığım yaa ras gele bişi almak istemiyorum
Benim tartımin markası techfit çok memnunum. Araştırarak almıştım doğru gösteriyor. Kaynanamın tartısı mesela 2-3 kilo farklı gösteriyor. 5 kilo farklı gösteren bile var. O yüzden hep aynı tartıdan tartilmak lazım

Eklentiler

• IMG_20230430_115031.jpg
    IMG_20230430_115031.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Benim tartımin markası techfit çok memnunum. Araştırarak almıştım doğru gösteriyor. Kaynanamın tartısı mesela 2-3 kilo farklı gösteriyor. 5 kilo farklı gösteren bile var. O yüzden hep aynı tartıdan tartilmak lazım
Araştıracağım
Iron Butterfly Iron Butterfly adım sayar olarak bunu kullanıyorum en güzel çalışan uygulama da bu gerçekten bir sürü uygulama denedim
Bende Google Play'den bakıyorum yararlı ne bulabilirim diye

Selamlar bende 100 den 75 e dusup (90 ustu kilolular gurubuyla) sonra yıllarca korumada ksldim 77 78 taki bir dusuk yapip ustune de 3. Cocugumu kulcagima alana kadar. Suan 83.5 um dikkat etmeye calisiyorum.
75 e indigimde ben artik bu isi biliyorum alirsam veririm diyordum. Ama 6 ogun sartti diyetimde ara ogun erken kahvalti olmazsa olmazdi simdi bunlar yeni bilgilerle cop oldu ve ben arafda kaldim. Herseyi dener modda dikis tutturamadim. Ve diyette korumada az kaloriye alisti vucudum sporsuz gr vermiyor. Spora vaktim yok ama emziriyorum 600 cal. Gidiyor diolar emzirmede umudum o. Sizi takip edicem cok yazamasamda hepimiz saglilli kilolara inelim insaAllah 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X