- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.931
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duvarda girmustun pokemon sun
Tartılarınız ne marka bide adım sayar saat kullanıyor musunuz ? Bende almayı düşünüyorum öneriye açığım yaa ras gele bişi almak istemiyorum89.1 kilo bildirimi
sabah 3-4 bardak su icim kilo kontrolu sonrasi
simdide cay koydum kendime kahvalti yapmadim ekmek almam lazim
Hadi inşallah ağzından bal damlıyorHoş geldin canım artık bildirimler eksik olmaz. Yazin birileri memlekete tatile falan gidene kadar kilolar verip yazicaz inşallah. Son düzlüklere gelene kadar aktifiz. Koruma dönemine geçince de arada yoklariz birbirimizi artık
Hadi bismillah bende tartilcam şimdi. Eşimde kıymalı börek almıs. İyiyim sakinim89.1 kilo bildirimi
sabah 3-4 bardak su icim kilo kontrolu sonrasi
simdide cay koydum kendime kahvalti yapmadim ekmek almam lazim
Benim tartımin markası techfit çok memnunum. Araştırarak almıştım doğru gösteriyor. Kaynanamın tartısı mesela 2-3 kilo farklı gösteriyor. 5 kilo farklı gösteren bile var. O yüzden hep aynı tartıdan tartilmak lazım
Tartılarınız ne marka bide adım sayar saat kullanıyor musunuz ? Bende almayı düşünüyorum öneriye açığım yaa ras gele bişi almak istemiyorum
Enişte bey yanlış yoldaHadi bismillah bende tartilcam şimdi. Eşimde kıymalı börek almıs. İyiyim sakinim
Tartım Sinbo marketlerd n indirimde almıştım adım sayarım yok
Tartılarınız ne marka bide adım sayar saat kullanıyor musunuz ? Bende almayı düşünüyorum öneriye açığım yaa ras gele bişi almak istemiyorum
Iron Butterfly adım sayar olarak bunu kullanıyorum en güzel çalışan uygulama da bu gerçekten bir sürü uygulama denedimEnişte bey yanlış yolda
Tartım Sinbo marketlerd n indirimde almıştım adım sayarım yok
Bugün mü tartiliyoduk ben yarın sabah artık. Bol eksiklerin olsun81.90 kiloyum
AraştıracağımBenim tartımin markası techfit çok memnunum. Araştırarak almıştım doğru gösteriyor. Kaynanamın tartısı mesela 2-3 kilo farklı gösteriyor. 5 kilo farklı gösteren bile var. O yüzden hep aynı tartıdan tartilmak lazım
Bende Google Play'den bakıyorum yararlı ne bulabilirim diyeIron Butterfly adım sayar olarak bunu kullanıyorum en güzel çalışan uygulama da bu gerçekten bir sürü uygulama denedim
Merhaba tabiki hoşgeldinizMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim size.
Çok fazla kilo aldım.
Hoş geldinMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim size.
Çok fazla kilo aldım.
Yaaaaa en kilolunuz benimKilo bildirimi yapıyorum 80.65 kg
Aramızda 1,5 kilo var hadi bol eksiler inşallahKilo bildirimi yapıyorum 80.65 kg
Hoş geldinnnMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim size.
Çok fazla kilo aldım.