Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay deme deme inşallah bir şeyler gitmiştir ya. Kaçamak olmasın dedik verdik coşkuyu olmaz ki böyle 😬
Bu hafta bi ben kaldım galiba kaçamak yapmayan yehuuiii 👯‍♂️💃💃 tarti gününü iple çekiyorumm tuh ya ödül falan koysaydik bu hafta kilo verene keşke 🤪

Bugün sınıfta yediklerimden sonra keşke gün kapansaydi ama malesefff 😬 komşu çağırdı toplandık. Börek yapmış 😩 dondurma almışlarrr 🥺 yedimm kalori hesabım iyice karıştı ama yarın devam. Ay bu haftaki kilo ne olacak çok merak ediyorum. -1 görürsem öpüp başıma koycam
Bugün ikimiz aynı olmuşuz gel sarılalım chocom

Bizde o kadar değil Allahtan mahalle mahalle değişiyor demek ki. Güya yosunlaşmış ondanmış açıklama yaptı belediye gördün mü
Evet gördüm paylaşımı hiç yosun kokusuna benzemiyor iğrenç lagim kokusu bildiğin. Bizde de akşam başladı, sabah merkezde oturan arkadaşlar dediler bizde yoktu o zaman cok fena huylandim sinirlerim bozuldu 😔

20230511_210448.jpg
bugun diyet disina cikmis olabilirim ama aksam menusu ile kurtardigimi dusunuyorum 😇

kurstan gelince uyumustum tabi yemek yok uyaninca 3 dolma yedim ama buyuk degil orta boy

neyse yemek vs hazirladim cocuklara mutfagi toparldim kendime de kafama gore bi salata yaptim onu yedim sadece :)

salata icerigi:konserve ton balik,kirmizi lahana,kornison,domates,sogan,salatalik,nar eksisi .

Ben form bisküvi yedim demişim ama yoğunluktan 1 tanesini yiyebilmişim içinden. Anlamsızca beynim diyete uymuş :KK70: ama 1100 kaloride kaldım bugün 🥲
bende simdi uediklerimi girecegim bakauim kac kalori cikacak

Evet gördüm paylaşımı hiç yosun kokusuna benzemiyor iğrenç lagim kokusu bildiğin. Bizde de akşam başladı, sabah merkezde oturan arkadaşlar dediler bizde yoktu o zaman cok fena huylandim sinirlerim bozuldu 😔
Eşim de lağım karışma ihtimali yok temiz su ile kirli su farklı yerde diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Arıtma tesisi temizlenmemiştir diyor. Ay bizde o kadar değil. Kuzenin biri perşembe pazarının orda biri çarşambanın orda onlarda çok fena kokuyormuş sizdeki gibi. Bizde hafif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X