Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman kendimize hedef koyalım 11 haziran'a kadar 10 kilo verelim en azından fotoğraflarda kendimizi daha iyi hissederiz benim oğlumun ilk doğum günü kendimi güzel hissetmek istiyorum 😍
Masallah ya 1 yasina mi girecek Allah guzel omur versin benimki 11 olacak 🥲

Ramazanin ilk haftası 1 kilo vermistim. Hazir uzun süreli açlığa qlisiyorum ben bir Diyetisyene gideyim dedim ve Diyetisyenle de 5kilo verdim. Haftaya cuma ölçüm de yapilacak ama hakikaten hafifledim ve bu 5 kilonun 4 kilodan fazlasi yağ. Açlıktan bayilacak gibi olmuyorum. Daha rahatim kendim diyet yaptığımda asla bunu dengeleyemiyordum.

Ramazanin ilk haftası 1 kilo vermistim. Hazir uzun süreli açlığa qlisiyorum ben bir Diyetisyene gideyim dedim ve Diyetisyenle de 5kilo verdim. Haftaya cuma ölçüm de yapilacak ama hakikaten hafifledim ve bu 5 kilonun 4 kilodan fazlasi yağ. Açlıktan bayilacak gibi olmuyorum. Daha rahatim kendim diyet yaptığımda asla bunu dengeleyemiyordum.
Çok güzel vermişsin böyle devam etsin ne güzel 😍

1-2 hafta kendimizi görelim yaparız bu arada hoşgeldin aramıza 😍
Hosbuldumm aslında ilk choco konuyu açtığında vardım sonra aktif değil diye bakmadım. Bildirimde gelmedi hiç. Bu grubun enerjisi güzel olacak en baştan beri böyle hissediyorum 🥰🤩

Son düzenleme:
Hosbuldumm aslında ilk choco konuyu açtığında vardım sonra aktif değil diye bakmadım. Bildirimde gelmedi hiç. Bu grubun enerjisi güzel olacak en baştan beri böyle hissediyorum 🥰🤩
Hoş geldin canım 🤗 artık bildirimler eksik olmaz. Yazin birileri memlekete tatile falan gidene kadar kilolar verip yazicaz inşallah. Son düzlüklere gelene kadar aktifiz. Koruma dönemine geçince de arada yoklariz birbirimizi artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X