Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sabah tartilcam 80 küsürlerdeydim🫣
sen iyisin ben en skn burda diyet gruplarindayken 79-80 gidio geliyordum

suan aksam ustu tartildim 91 🤦‍♀️ ..esim cok isime yardim ediyor artik rahat hareket edeniyor diye farkindayim ..bu sefer daha bir rahatlik geliyor bana

suan aksam ustu tartildim 91 🤦‍♀️ ..esim cok isime yardim ediyor artik rahat hareket edeniyor diye farkindayim ..bu sefer daha bir rahatlik geliyor bana
ve en son bayram fotografinda kendimden tiksindim :olamaz:

Bu sefer salma kendini artık miniğim.
Hem sağlığın için dur de hem de kendin için biseyler yap
Hayır bide sen hareketli kadınsın su ağzımızı tutarsak olacak bak eksileri gördükçe daha çok motive olucaz.

Bu sefer salma kendini artık miniğim.
Hem sağlığın için dur de hem de kendin için biseyler yap
Hayır bide sen hareketli kadınsın su ağzımızı tutarsak olacak bak eksileri gördükçe daha çok motive olucaz.
evet kursta bana inanmiyorlar 90 kiloyim diyorum ..etim sıkı sanirim kursta cırpı gibi kadinlar o kadar agir hareket ediyor ki ben hoop ordayim hopp burda ama cok ekmek tuketiyorum ondan oliyor ..ben ekmegi azalttigim an zaten veriyorum once midemi kucultmem lazim 🤷🏻‍♀️

Ay yok iyi değilim nefes nefese kalıyorum ya hele kız kucağımdayken yoruluyorum hemen. Benim ideal kilom 60 ancak o zaman iyi oluyorum. Şimdi ilk hedefim 70. Kızın doğum gününe kadar ne kadar versem kar 1 ayım var tam. Boyun kaç minik senin?

Ay yok iyi değilim nefes nefese kalıyorum ya hele kız kucağımdayken yoruluyorum hemen. Benim ideal kilom 60 ancak o zaman iyi oluyorum. Şimdi ilk hedefim 70. Kızın doğum gününe kadar ne kadar versem kar 1 ayım var tam. Boyun kaç minik senin?
1.57 falan

evet kursta bana inanmiyorlar 90 kiloyim diyorum ..etim sıkı sanirim kursta cırpı gibi kadinlar o kadar agir hareket ediyor ki ben hoop ordayim hopp burda ama cok ekmek tuketiyorum ondan oliyor ..ben ekmegi azalttigim an zaten veriyorum once midemi kucultmem lazim 🤷🏻‍♀️
Bende çok ekmek yiyorum miniğim.
Bir ekmeği yediğimi bilirim o yüzden ekmek azaltsak da bizim için iyi olacak
Bugün ekmeği azalttım ben 1 haftaya alisiriz bak gör.

Bende ekmek çok yiyorum ya

Ciddi mi daha uzun sanıyordum seni foto atmıştın ya 1.65 falan varsın diye düşünmüştüm
yok yok 1.57 yim :) iste kiloluyum ama 90 da gostermiyorsun diyorlar bana

ben iltifat ettiklerini dusunuyordum ama herkes kilomu duyunca bi şok oluyor demek ki 60 olsam 50 gostercem 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X