- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.927
tamam kilolar belli mi kilolari yakin olanlar badi olsunBende aynısını dedim döve döve getirin beni geri diye
Chocolita nasil ilerliyorsunuz bacim hedefler vs nasil anlatin hele bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kilolar belli mi kilolari yakin olanlar badi olsunBende aynısını dedim döve döve getirin beni geri diye
gec de olsa gelirim normal kahvalti yemis olursam gebert beniBen bugün sabah aldırdım başladım hiç doymuyorum ama napim azmettim
Sabaha hazır ol ha peşini bırakmam az ye gel rapor ver
Valla evde olunca da insan zor tutuyor kendini olmasa neyseBenim kız yiyor da bana kalmıyor iyi ki
Her haftasonu stok yapıyorlar ya bu hafta benim sevdiklerimi getirmez dedim getirmiş
Chocum naparsa tamam diyoruztamam kilolar belli mi kilolari yakin olanlar badi olsun
Bende sabah tartilcam 80 küsürlerdeydimtamam kilolar belli mi kilolari yakin olanlar badi olsun
sen iyisin ben en skn burda diyet gruplarindayken 79-80 gidio geliyordumBende sabah tartilcam 80 küsürlerdeydim
ve en son bayram fotografinda kendimden tiksindimsen iyisin ben en skn burda diyet gruplarindayken 79-80 gidio geliyordum
suan aksam ustu tartildim 91 ..esim cok isime yardim ediyor artik rahat hareket edeniyor diye farkindayim ..bu sefer daha bir rahatlik geliyor bana
Bu sefer salma kendini artık miniğim.sen iyisin ben en skn burda diyet gruplarindayken 79-80 gidio geliyordum
suan aksam ustu tartildim 91 ..esim cok isime yardim ediyor artik rahat hareket edeniyor diye farkindayim ..bu sefer daha bir rahatlik geliyor bana
Deli gibi saniye de resim çekinen ben +1ve en son bayram fotografinda kendimden tiksindim
evet kursta bana inanmiyorlar 90 kiloyim diyorum ..etim sıkı sanirim kursta cırpı gibi kadinlar o kadar agir hareket ediyor ki ben hoop ordayim hopp burda ama cok ekmek tuketiyorum ondan oliyor ..ben ekmegi azalttigim an zaten veriyorum once midemi kucultmem lazimBu sefer salma kendini artık miniğim.
Hem sağlığın için dur de hem de kendin için biseyler yap
Hayır bide sen hareketli kadınsın su ağzımızı tutarsak olacak bak eksileri gördükçe daha çok motive olucaz.
Ay yok iyi değilim nefes nefese kalıyorum ya hele kız kucağımdayken yoruluyorum hemen. Benim ideal kilom 60 ancak o zaman iyi oluyorum. Şimdi ilk hedefim 70. Kızın doğum gününe kadar ne kadar versem kar 1 ayım var tam. Boyun kaç minik senin?sen iyisin ben en skn burda diyet gruplarindayken 79-80 gidio geliyordum
bakin yarin hepimiz foto cekilleim son halimizle ..sonra istedigimiz kiloyu hedefleyelim ozaman birbirmize burdan atalim after/ beforelari daha azimli oluruzDeli gibi saniye de resim çekinen ben +1
Bendeeee yüzüm zaten toplu geçen selfie çektim anam ben şok kocaman yüzümve en son bayram fotografinda kendimden tiksindim
1.57 falanAy yok iyi değilim nefes nefese kalıyorum ya hele kız kucağımdayken yoruluyorum hemen. Benim ideal kilom 60 ancak o zaman iyi oluyorum. Şimdi ilk hedefim 70. Kızın doğum gününe kadar ne kadar versem kar 1 ayım var tam. Boyun kaç minik senin?
Bende çok ekmek yiyorum miniğim.evet kursta bana inanmiyorlar 90 kiloyim diyorum ..etim sıkı sanirim kursta cırpı gibi kadinlar o kadar agir hareket ediyor ki ben hoop ordayim hopp burda ama cok ekmek tuketiyorum ondan oliyor ..ben ekmegi azalttigim an zaten veriyorum once midemi kucultmem lazim
Bende ekmek çok yiyorum yaevet kursta bana inanmiyorlar 90 kiloyim diyorum ..etim sıkı sanirim kursta cırpı gibi kadinlar o kadar agir hareket ediyor ki ben hoop ordayim hopp burda ama cok ekmek tuketiyorum ondan oliyor ..ben ekmegi azalttigim an zaten veriyorum once midemi kucultmem lazim
Ciddi mi daha uzun sanıyordum seni foto atmıştın ya 1.65 falan varsın diye düşünmüştüm1.57 falan
yok yok 1.57 yim :) iste kiloluyum ama 90 da gostermiyorsun diyorlar banaCiddi mi daha uzun sanıyordum seni foto atmıştın ya 1.65 falan varsın diye düşünmüştüm