Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Miniğim ben bunları kendime göre ayarlıyorum.
Sende bak fikrin olsun.
Liste baya uygun zorlamıyor çok.
hatieladim listeni eskiden bende de bundan vardi 🙈 benim en buyuk problemim ne b8liyormusun diyet adi altinda basliyorum gordugum biseyi kendimi kandirarak karatay ye diyordu diyip onu yiyorum

sonra aklima yitik sifa geliyor bulgur pilavi gomuyorum

turlu turlu diyet denedigim icin canim istedikce onlar bana bahane oluyor 🥲🤣

hatieladim listeni eskiden bende de bundan vardi 🙈 bejim en buyuk problemim ne b8liyormusun diyet adi altinda basliyorum gkrdugum biseyi kendimi kandirarak karatay ye diyordu diyip onu yiyorum

sonra aklima yitik sifa geliyor bulgur lilavi gimuyorum

turlu turlu diyet denedigim icin canim istedikce onlar bana bahane oluyor 🥲🤣
Tamam artık kendi g*tnden diyet diye uydurup yeme gel sor ben sana söylerim 😂
Bak çok fena rezil ediyorum seni şişko minik derler ona göre hadi uyu kuzum sen yarın öğlen başındayım 💃

yok yok 1.57 yim :) iste kiloluyum ama 90 da gostermiyorsun diyorlar bana

ben iltifat ettiklerini dusunuyordum ama herkes kilomu duyunca bi şok oluyor demek ki 60 olsam 50 gostercem 🤣
Dediğin gibi etin sıkı demek ki🤭 bende bol giyinirim göbek gözükmez herkes göbeğin yok ne güzel der😂 basen popo var bende işte

Tamam artık kendi g*tnden diyet diye uydurup yeme gel sor ben sana söylerim 😂
Bak çok fena rezil ediyorum seni şişko minik derler ona göre hadi uyu kuzum sen yarın öğlen başındayım 💃
hep birlikte basaracagiz 🤌

ama basardik diye birakmayalim sonra sabitleyelim 😌

zayifladikta sabitlemesi kaldi 🤪

sen iyisin ben en skn burda diyet gruplarindayken 79-80 gidio geliyordum

suan aksam ustu tartildim 91 🤦‍♀️ ..esim cok isime yardim ediyor artik rahat hareket edeniyor diye farkindayim ..bu sefer daha bir rahatlik geliyor bana
Bebeğim sabah soyunup açken tartilman lazım. Arada bayağı oynuyor akşam tartilirsan. Bende yarın yazicam kaç kiloyum. Her gün neler yediysek yaziyoruz işte daha yeni başladık biz de. Motive ediyoruz birbirimizi cemosun da dediği gibi. Diyet baştan aşağı psikoloji işi zaten

yok yok 1.57 yim :) iste kiloluyum ama 90 da gostermiyorsun diyorlar bana

ben iltifat ettiklerini dusunuyordum ama herkes kilomu duyunca bi şok oluyor demek ki 60 olsam 50 gostercem 🤣
Bizim kilolar ve boylar yakın 1.58 boy 88.5 kilo bende kendimi duba gibi hissediyorum foto çekilmek insan içine çıkmak istemiyorum ya ben baya gösteriyorum kilomu🤦🏼‍♀️😂

Evet önümüzde baya baya 30 kilo var 😂 alırken çok zevkli ve güzeldi inşallah verirken de sıkıntısız gider oğlumun doğum günü var 9 haziran en azından ona kadar üzerime Bi şeylerin yakışacağı kadar verseem
benim oglumum dogum gunu de 11 haziran tesadufe bakarmisniz 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X