- 30 Ocak 2017
- 12.829
- 194.616
Depremde malesefÇok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Depremde malesefÇok üzüldüm
Çocukları eşi onlardamı bu son depremdemiDepremde malesef
Allah rahmet eylesin.Depremde malesef
Tamam tatlım kolaylıklar diliyorum size seni 38 bedende görme ümidiyleSen değildin bebeğim sen olmadığını biliyorum ama H N miydi aynı o şekildeydi galiba yanlış etikete bastım o an
AminAllah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsunDepremde malesef
Sağol canım inşallah sildim listeden kendisi bir daha gelince yazarım artıkTamam tatlım kolaylıklar diliyorum size seni 38 bedende görme ümidiyle
Aynennn tekrar alcam bilgileri artık. Eski nicki var mıydı cemosH E idi cikom
Eski nick bilmiyorum canimAynennn tekrar alcam bilgileri artık. Eski nicki var mıydı cemos
Bende de oluyor o ya diyet yapıyorum deyince müthiş açlık. Şimdi kaçamak yapsam da devam etcem diyorum öyle çok fazla bir şey istemiyor. Onun rahatlığı var sanırımBir de ben diyete başladım diyince böyle bir açlık psikolojisine giriyorum sanırım. canım acayip tatlı birseyler istiyor. Sürekli yemek yemek istiyorum. Normal de yok böyle birşey , belli bir listeye göre yemedigim.icin mi acaba
Off benimde burnumda tütüyor salçalı makarna dayanabilirsem bir dahaki tartıdan sonra yemeyi düşünüyorumKızlar dayanamadım açlığa bir tabak salçalı yoğurtlu spagetti yedim
Ayy nasıl acikmisim baktım kız makarnasini yemedi aldım ben yedim
Akşam için bakla yemeği düşünüyordum belki 1-2 kaşık bakla ve yoğurt yerim başka bişey yemem artık
Ben dayanamadım sweetcim ya.Off benimde burnumda tütüyor salçalı makarna dayanabilirsem bir dahaki tartıdan sonra yemeyi düşünüyorum
Hangisi oooBende de açai ananas var tadını çok seviyorum ama o çiçek olandan çok daha farklı etkisi, çiçek olan yarım saatte bi çişe götürüyor
Gerçekten öyle inşallah 2 3 haftaya vücutta değişim görmeye başlıcazKimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye inşallah azim etmek yolu yarılamak olur hepimiz için
Geçen de demiştim diyetisyenin biri diyor. Kaçamak yapmak diyeti bozmaz o gün yaptın sonra devam etceksin. Siz kaçamak yaptık diye arkasını getiriyorsunuz diyor. Gerçekten ben öyleydim amaan yedim diyet bozuldu deyip bırakıyordum.Kimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye inşallah azim etmek yolu yarılamak olur hepimiz için
Hangisi ooo
Neymiş bu açai yaw ilk kez duydumBenim diyetisyen açai ananas önerdi dün.
Ama benim elimde çok fazla demleme yeşilçay var kalmasın artık.
Bitsin yeşilçay cesitlerini alirim
Ayy bunun tadı harika
Na şu, en başta bu markanın karışık olanını almıştım içinde yumuşak içim, açai ananas, yaseminli vs karışık vardı. En çok beğendiğim bu olduğu için buna devam ettim