Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de ben diyete başladım diyince böyle bir açlık psikolojisine giriyorum sanırım. canım acayip tatlı birseyler istiyor. Sürekli yemek yemek istiyorum. Normal de yok böyle birşey , belli bir listeye göre yemedigim.icin mi acaba
Bende de oluyor o ya diyet yapıyorum deyince müthiş açlık. Şimdi kaçamak yapsam da devam etcem diyorum öyle çok fazla bir şey istemiyor. Onun rahatlığı var sanırım 😂

Kızlar dayanamadım açlığa bir tabak salçalı yoğurtlu spagetti yedim 🥳
Ayy nasıl acikmisim baktım kız makarnasini yemedi aldım ben yedim 🙈
Akşam için bakla yemeği düşünüyordum belki 1-2 kaşık bakla ve yoğurt yerim başka bişey yemem artık 😔
Off benimde burnumda tütüyor salçalı makarna 🤭 dayanabilirsem bir dahaki tartıdan sonra yemeyi düşünüyorum 😂

Off benimde burnumda tütüyor salçalı makarna 🤭 dayanabilirsem bir dahaki tartıdan sonra yemeyi düşünüyorum 😂
Ben dayanamadım sweetcim ya.
Bugün akşam artık yedim ne bulduysam ama kalori az çıkıyor yine de 🤭
Diyetisyen tam buğday makarna demiş denemedim ama alicam bakalım nasılmış 😂

Kimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum 🥰 mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye inşallah azim etmek yolu yarılamak olur hepimiz için
Gerçekten öyle inşallah 2 3 haftaya vücutta değişim görmeye başlıcaz

Kimi zaman kaçamakla diyet olmaz diyorlar velevki diyoruz ama bazen toparlıyoruz ben bugün gerçekten çok mutluyum mesela kaçamak yapmadım tuttum kendimi çünkü ne yerseö buraya yazacağıma dair kendime söz verdim bu şekil kısaıtlama azalma oluyor belki de hayatım da ben fark etmiyorum 🥰 mesela bu zamana kadar çekmecede cips paketi duruyor inanırmısınız elimi sürmedim çünkü yersem buraya yazacağım diye inşallah azim etmek yolu yarılamak olur hepimiz için
Geçen de demiştim diyetisyenin biri diyor. Kaçamak yapmak diyeti bozmaz o gün yaptın sonra devam etceksin. Siz kaçamak yaptık diye arkasını getiriyorsunuz diyor. Gerçekten ben öyleydim amaan yedim diyet bozuldu deyip bırakıyordum.

Ay benimde 2 paket cipsim duruyor yemedim canım da istemedi garip bi şekilde en sevdiğim şey halbuki 🤭

images

Na şu, en başta bu markanın karışık olanını almıştım içinde yumuşak içim, açai ananas, yaseminli vs karışık vardı. En çok beğendiğim bu olduğu için buna devam ettim 🧡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X