- 30 Ocak 2017
- 12.829
- 194.616
Ya H li biri vardı kimdi o yeni biri katıldı aramıza. Nicki yanlış yazmış olabilirim çok benziyordu sana kimdi oooÇikolata kız beni ne ara yazdın ben ne zaman katildim haberim yok kendimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya H li biri vardı kimdi o yeni biri katıldı aramıza. Nicki yanlış yazmış olabilirim çok benziyordu sana kimdi oooÇikolata kız beni ne ara yazdın ben ne zaman katildim haberim yok kendimden
Yok yemem daha ama evdekini bitireyimEritme,kaşar falan yağlı canım beyaz düz peynir en iyisi.
Aa ben de çok halsizleştim bugün aşırı uyku bastırdı, ondan mı oldu acabaBen içemiyorum tansiyonum düşüyor
Hatırlayamadım ama nick değiştirdin mi hiç? Tabi katıl. Listeye de girmek istersen beni etiketleyerek boy kilo ve hedef yazabilirsin slm deyince bir eskilere gittim şimdi sanki yıllardır dondurmuslar seni şu an bu yıla gondermislerChocolita slm hatırlarmısın bilmem beni eskilerden bende katılmak istiyorum
Ben içiyorummbide aktardan bi çay karıştırttom onu içiyorumBen içemiyorum tansiyonum düşüyor
Dimii papatya geliniydi eskiden nikim Chocolita hannaz mahperi çok konuştuk karışık bi zamanlarHatırlayamadım ama nick değiştirdin mi hiç? Tabi katıl. Listeye de girmek istersen beni etiketleyerek boy kilo ve hedef yazabilirsin slm deyince bir eskilere gittim şimdi sanki yıllardır dondurmuslar seni şu an bu yıla gondermisler
Yaaaa evet evet sen niye gittinnn o dönemler çok güzeldi o ortamlar dimi. Mahperiii naif kuşum gittiDimii papatya geliniydi eskiden nikim Chocolita hannaz mahperi çok konuştuk karışık bi zamanlar
Aynen tatlı cadı megAyy bide meg vardı küstürdüler onuda kızdı gitgi
Evet çok severdim onuda oda gitti buralardan bende öyle uzun bi sğre gelmedim buralara şimdi yeni hesapla geldim tekrar ailevi mevzularYaaaa evet evet sen niye gittinnn o dönemler çok güzeldi o ortamlar dimi. Mahperiii naif kuşum gitti
Evet canım benimAynen tatlı cadı meg
Kız H E o kim etiketledi seniHedefim 52 mi yanlışlık oldu sanırım canm nick etiketleme de ben yazdirmadim arkadaş yanlislikla etiketledi sanırım
BenKız H E o kim etiketledi seni
Chomm ben olsam bilirdin nasıl görmezsinYa H li biri vardı kimdi o yeni biri katıldı aramıza. Nicki yanlış yazmış olabilirim çok benziyordu sana kimdi ooo
Bende neye uğradimi saşirdim canimKız H E o kim etiketledi seni
Vefat ettiDaha kimler kimler gitti öyle adı unutulanlar ne dostluklar neşeli hiloş vardı hala burdamı bilmiyorum
Ay inanmıyorum neden noluuVefat etti
Çok üzüldümVefat etti
Sen değildin bebeğim sen olmadığını biliyorum ama H N miydi aynı o şekildeydi galiba yanlış etikete bastım o anChomm ben olsam bilirdin nasıl görmezsin