Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olacak olacak ben annemin evindeydim şimdi kendi evime geçtim daha tatlı türevi kolay kolay yemem 🤭🤭🤭 evde eşimle de konuştum bu konuda daha çok destek olacak inşallah uzun görünen yol bu azimle kısa olur 🙈🙈🙈
Benim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyor 🥺
Esin destekse olur bu iş merak etme 😂

İki ay d
Ben çok az yedim ya resmen mücadele ediyorum
Azıcık tadelle yedim 🥺
Gözümün önünde neler var bir bilseniz ama ne yaptım salata vardı limonlayip yedim nefsime hakim oldum 😭
Harikasın. Bakma ilk günün günahı olmaz işte Allahtan doğum günü bugüne denk geldi. Yarın tartilip soylicektim size asıl baslangicim yarın olacaktı. Sen şimdi gör beni 😂

Benim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyor 🥺
Esin destekse olur bu iş merak etme 😂
Ahahahah benimki deee. Geçen aylarda diyete başladım 1 kilo ekler almış geldi çeşit çeşit 🤭 yemesem kötü olacak🙊😂 bide cips alıp geliyor bana bitsin başlayacam dedim gitmiş bi daha almış 3 5 tane 😂😂😂

Ahahahah benimki deee. Geçen aylarda diyete başladım 1 kilo ekler almış geldi çeşit çeşit 🤭 yemesem kötü olacak🙊😂 bide cips alıp geliyor bana bitsin başlayacam dedim gitmiş bi daha almış 3 5 tane 😂😂😂
Benim kız yiyor da bana kalmıyor iyi ki 😂
Her haftasonu stok yapıyorlar ya bu hafta benim sevdiklerimi getirmez dedim getirmiş 🥺

Seninle 5 kişi olduk zaten chocum da yarın tartilacak 👏
En azından birbirimize hakim oluruz bak ben inanıyorum bu sefer olacak 💪
bende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyin :KK45:

bende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyin :KK45:
Sabah çıplak ol tartil gel yamacimiza 💃
Zaten çok sikmiyoruz şuan ama bence iyi gidiyoruz bak bugün hep konuştuk o yüzden yemedik 😂
Şok diyet değil ama salmiyoruz artık 2 aya fit olacaz ona göre 💪

Sabah çıplak ol tartil gel yamacimiza 💃
Zaten çok sikmiyoruz şuan ama bence iyi gidiyoruz bak bugün hep konuştuk o yüzden yemedik 😂
Şok diyet değil ama salmiyoruz artık 2 aya fit olacaz ona göre 💪
ben 2 aya olayim yine yeter artik kilo aldikca vucudum hormonlarim error veriyor farkindayim 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X