Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok sevmem maydanoz ama önceden ödem atmak için kaynatıp içmiştim çok tadı gelmiyor bana heralde.
Sen bıraz dene bakalım gelecekmiş.
Maydanozla ilgili çok kaynak var ama işte

Benim teyzemin kızı Dukan birası yapıyor bu ara onu deneyeceğim baya iyi falan dedi tabi 2 çocuk var onda totosu yer görmüyor farkında değil

Benim teyzemin kızı Dukan birası yapıyor bu ara onu deneyeceğim baya iyi falan dedi tabi 2 çocuk var onda totosu yer görmüyor farkında değil
Benim annem sabahları yürüyüş yapardı bir saat sonra gelir ılık limonlu su içerdi
Birde ekmeği azaltmisti ama yemek porsiyonlari aynıydı.
Öyle çok kilo verdi sonra saldı tabii.
Sadece limonlu ılık su da iyi diyorlar.

Dukan birası iyidir zamanında bende çok içtim güzel odem attıriyor ama artık icmiyorum icinde soda var gazlı diye

Evet bende her sabah içiyorum ama düzen ister istemez bozuluyo anlamı kalmıyo
Dukan birası iyidir zamanında bende çok içtim güzel odem attıriyor ama artık icmiyorum icinde soda var gazlı diye
Bibimmm tam yapılışı nasıl yazarmısın rica etsem ne zamanlar tüketiyorsun aklım onda da kalmasın ne var ne yoksa deneyeyim ben abur cubur yemketense bunlarla uğraşıp değişiklikler yapayım kendimce

Ara öğünde yarım porsiyon magnolia yedim
Vicdanımı susturmak için 15 dk Leslie yaptım.
Azıcık etrafı toparlayıp türk kahvemi yaptım
Akşam yemehine dünden kalan bakla yemeği var bana yeter de artar yanına yoğurt usenmezsem salata yapicam.
Evdekilere etli taze fasulye yapicim

Burda detaylı yaziyor aşkolar bugün biraz hasta gibiyim suda eriyen c vitamini iciyorum dinleneyim diyorum ama pirinç hasliyorum :) reglde yaklaştı onunda etkisi var heralde

Şey ben tatlı yerine kendimi dengede tutmak için 2 orta şekerli türk kahvesi içsem olur mu günde
Ayyyy dikkat et kendine lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…