Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben baya cikolata tatliya gomuldum 🥲 Cikolatali lokma soyledim tek eve getirmiyor diye yanina bisuru tatli daha siparis ettim.pizza yedim 😭 Hayyyyvvann gibi yedim. Halbuki sabah ve oglen cok iyiydi. :KK43:
Cok doldum nasil toplanirim bilmiyorum 🥺
Arada böyle olması sıkıntı değil bence. Hormonlar tavanken dünyaları yiyoruz çoğunlukla. Bir iki gün böyle gider sonra toparlarsın diyet kısmını. Kafan doluysa da onu bosaltman lazım ama bence regl olamadigin için kendini dolduruyorsun farkında olmadan. Neler geçiyor, neler geçti, dert her ne ise o da geçecek.

Evet arkadaşlar bugünlükte böyle şu anda çay içip çerez ve meyve yiyorum ekledim onlarıda adımım düne göre az ama sporum çok bu seferde 😎 yanlışlıkla akşam atıstirmasi diye eklemisim aksam yemegini

Eklentiler

• Screenshot_20230509_215030_MAC+.jpg
    Screenshot_20230509_215030_MAC+.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20230509_215336_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230509_215336_Samsung Health.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 20230509_215408.jpg
    20230509_215408.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 39
Evet arkadaşlar bugünlükte böyle şu anda çay içip çerez ve meyve yiyorum ekledim onlarıda adımım düne göre az ama sporum çok bu seferde 😎 yanlışlıkla akşam atıstirmasi diye eklemisim aksam yemegini
Dur bende bakayım bugün kaç kalori olmuş 🙈

Kızlar çalışıyorum spora vakit kalmıyor beslenmeye dikkat ederek de incelinir mi. Artık en azından akşamları 30dk başlamayı düşünüyorum spor yapmayı da özledim bir yandan ama 1 2 ay için mümkün görünmüyor
Asıl zayıflamanın yolu diyet zaten sonra geliyor spor. Uzmanlar %70 diyet %30 spor etkili diyorlar zayıflama iin veya 60a 40. Spor ise hemen vücudunu şekil olarak etkiliyo ve 3 kg verdiysen 5 kg vermişsin gibi görünüyorsun. Bir de seni diyete daha hazırlamış oluyor psikolojik olarak

Yaaa arkadaşım şimdi baktım da en çok kilo veren sensin nasıl 2 gün çöp 🤭
Ne yedinne yaptın sen gel anlat beni de al yanına 🥺
Valla inşaata girdik aniden banyonun fayansları düştü Bi dolu iş çıktı başıma bebekle iki günde ancak bitirdim Bi gün dışarıdan yedim ekmekli falan baya Bi gün de makarna yedim koca tabak 😂 ama detoks yaptım yarın aranıza bomba gibi dönüyorum telafi ettim bugün son gündü detoksun

Valla inşaata girdik aniden banyonun fayansları düştü Bi dolu iş çıktı başıma bebekle iki günde ancak bitirdim Bi gün dışarıdan yedim ekmekli falan baya Bi gün de makarna yedim koca tabak 😂 ama detoks yaptım yarın aranıza bomba gibi dönüyorum telafi ettim bugün son gündü detoksun
Detoks tarifini müsait zamanda paylaş olur mu 🤭
İyi çalışmışsin bu ev tadilat işleri çok zor bende bir haftaya annemin evi için ugrasicam insallah kaçamak yapmadan bitirirsem faydası olur 😂

Son düzenleme:
Detoks tarifini müsait zamanda paylaş olur mu 🤭
İyi çalışmışsin bu ev tadilat işleri çok zor bende bir haftaya annemin evi için ugrasicam insallah kaçamak yapmadan bitirirsem faydası olur 😂
Nilay keçeci ananas detoksuna yaptım iki gün yapılıyor. Sabah iki yumurta nasıl piştiği önemli değil iki üç dilim peynir yeşillik öğlen ve akşam ananaslı cacık( her bir öğün için 4 parmak kalınlığında ananas ve 3 4 kaşık istediğin yoğurt) ara öğün olarak bir bardak süt ve 10 badem. Gün içerisinde bol bol su ama ben bugün suyu biraz ihmal ettim yarın normal düzenime döneceğim inşallah 😂

Kakao fikrini sevdim güzel olur evet 😋 denicem ya çok teşekkür ederim

Bayağı zengin bir tabak aslında tohum işine hiç girmedim bende denemiş olurum. Teşekkür ediyorum 🥰

Destek almak çok iyi olur. Başta yolun uzun gibi görünebilir kilo verme konusunda bu yüzden hemen bıkıp uğraşmak istemiyor olabilirsin. Öz güven eksikliği sadece fiziksel mi yoksa başka bir sebebi daha var mı? Ne konuda iyi hissetmiyorsun kendini? Paylaşmak istersen tabi ki

Kaç gündür? Bir kere bozulduğu zaman zaten bozuldu deyip salmış olabilirsin. Bundan sonra öyle gidecek diye bir şey yok ama hemen kendini kaptırma oksi. Bitti bir şey kalmadı derken yine aynı girdaba girmek üzeresin. Toplar başlarız yeniden yine motive olursun. Psikolojik olarak ters giden bir şeyler varsa kendini hazır hissetmiyorsan oda olabilir. Ama lütfen kendin için yaptigin belki de tek şeyden vazgeçme

İçinde bir şey yaşama canım. Bak bu site bu anlamda çok iyi. En çok kendimiz olabildigimiz yer bana gore. Hesap vermen gerekmiyor kimseye kaygısız içinden geldiği gibi davran. Anlatmak istersen anlat. Özelden konuşmak istersen öyle de yapabiliriz. Yalnız değilsin. Hepimiz dile getirmiyoruz belki ama bazılarımız evlerimizde neler yaşıyoruz nasıl bir krizden çıkıyoruz da biraz kafamızı boşaltmaya buraya geliyoruz bir bilsen. Benimde siteyi kullanma amaclarimdan biri bu
En müsait bi zmnda konuşmak isterim 😕
Kötü psikolojilerde genelde kendimizi yemeğe veriyoruz ya keşke zayıflamaya devam etsek daha güzel ve kalıcı mutluluk olacak (arkada müzük sesi geliyor kurduğum cümleleri bile anlamadan yazıyorum). Hamile kalmaya çalışmakta ayrı sıkıntı, insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten. İnşallah tüm sıkıntıların birbir çözülür canım. Ama sağlıklı beslendikçe her anlamda hem fiziksel hem psikolojik daha mutlu ve sağlam olacağız.
Amin amin 😪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X