Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl pişmeyen yulaf yaptın anlatir misin bana da. Sütü sıcak koydun değil mi? Bende yulafi sevmek istiyorum da
Yok sıcak değil çoko, bu geceden yapılan sabahtan yenilen yulaf.

8 yemek kaşığı yulaf (eşimle yiyeceğim diye, tek yiyeceksen 4 yeter)
Üstünü geçecek kadar süt
Chia varsa
Keten tohumu varsa
1 tatlı kaşığı kadar bal
Yarım limon suyu (yine daha az katabilirsin tek porsiyon olacaksa)
1 limonun kabuğu
Azıcık kaçamak yaparım dersen biraz beyaz çikolatayı eritip üstüne dökebilirsin, dolapta sertleşiyor yakışıyor 😅
Akşamdan yap dolaba at, sabaha zaten pişmiş gibi yumuşuyor. Limonlu olduğu için fresh böyle ferahlatan bi tat oldu ben sevdim baya.

Sıcak yaptığımı da 4 kaşık yulaf, yarım ezilmiş muz, 1 pinçik tuz, tarçın, süt ve su yarı yarıya pişiriyorum. Hafif sulu kalınca alıp üstüne chia ekliyorum o da sütü çektiği için. En son üstüne bal, kalan yarım muz ekliyorum. Çıtır yulaf aldım bir de üstüne az da ondan ekleyebilirsin o da güzel çıtırlık veriyor.

IMG_20230404_110307.jpg

Geçmiş olsun canım

cok gecmis olsun .Allah sifa versin 🩶
Teşekkür ederim kızlar sağolun az önce geldim bende evime hiç dikkat etmedim kendime 3 gündür ne dşyet ne dikkat etme bir şeye ya tam niyetlenmiyorum galiba yada bütün tesrlikler isteksizlikler beni buluyor 🥲🥲 ayyy ne kadar isyanlar bi kadın olmuşum yazarken kendimden utandım 😕 benim öz güvenim çok eksik kendimi sevmiyorum bundan dolayı da hiç birşeyi içimden ata ata yapamıyorum sizce bi destek almam gerekir mi nasıl toplaya bilirim ben kendimi geri

Hiç kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum sıkıntılarımı kendi içimde de yaşadığımda ben boğuluyorum bu sebeple içimden de hiç birşey yapmak gelmiyor çocuğum olsun çok istiyorum ama onun için bile zayıflama mücadelem yenik düşüyorum nasıl aşacağım ben bu durumu gerçekten çok kötü anlamda çöküşler yaşıyorum 🥺🥺

Ben biraz fazla yapıyorum 2 öğün yediğim için kendine göre ayarlayabilirsiniz ölçüyü
1 çay bardağı yulafın üstüne 1 çay bardağından biraz fazla iyice ıstıttğım sütü döküp çekmesini bekliyorum. Daha sonra üstüne kuru üzüm,ceviz veya fındık, tarçın atıyorum karıştırıyorum. Bazen 1 tane de muz atıyorum çok güzel oluyor, genelde 1çk kakao da ekliyorum
Kakao fikrini sevdim güzel olur evet 😋 denicem ya çok teşekkür ederim
Yok sıcak değil çoko, bu geceden yapılan sabahtan yenilen yulaf.

8 yemek kaşığı yulaf (eşimle yiyeceğim diye, tek yiyeceksen 4 yeter)
Üstünü geçecek kadar süt
Chia varsa
Keten tohumu varsa
1 tatlı kaşığı kadar bal
Yarım limon suyu (yine daha az katabilirsin tek porsiyon olacaksa)
1 limonun kabuğu
Azıcık kaçamak yaparım dersen biraz beyaz çikolatayı eritip üstüne dökebilirsin, dolapta sertleşiyor yakışıyor 😅
Akşamdan yap dolaba at, sabaha zaten pişmiş gibi yumuşuyor. Limonlu olduğu için fresh böyle ferahlatan bi tat oldu ben sevdim baya.

Sıcak yaptığımı da 4 kaşık yulaf, yarım ezilmiş muz, 1 pinçik tuz, tarçın, süt ve su yarı yarıya pişiriyorum. Hafif sulu kalınca alıp üstüne chia ekliyorum o da sütü çektiği için. En son üstüne bal, kalan yarım muz ekliyorum. Çıtır yulaf aldım bir de üstüne az da ondan ekleyebilirsin o da güzel çıtırlık veriyor.

Eki Görüntüle 3245215
Bayağı zengin bir tabak aslında tohum işine hiç girmedim bende denemiş olurum. Teşekkür ediyorum 🥰
Teşekkür ederim kızlar sağolun az önce geldim bende evime hiç dikkat etmedim kendime 3 gündür ne dşyet ne dikkat etme bir şeye ya tam niyetlenmiyorum galiba yada bütün tesrlikler isteksizlikler beni buluyor 🥲🥲 ayyy ne kadar isyanlar bi kadın olmuşum yazarken kendimden utandım 😕 benim öz güvenim çok eksik kendimi sevmiyorum bundan dolayı da hiç birşeyi içimden ata ata yapamıyorum sizce bi destek almam gerekir mi nasıl toplaya bilirim ben kendimi geri
Destek almak çok iyi olur. Başta yolun uzun gibi görünebilir kilo verme konusunda bu yüzden hemen bıkıp uğraşmak istemiyor olabilirsin. Öz güven eksikliği sadece fiziksel mi yoksa başka bir sebebi daha var mı? Ne konuda iyi hissetmiyorsun kendini? Paylaşmak istersen tabi ki
Ben bugun diyeti yedim. Hatta baya yiyorum diyet miyet hikaye kaldi bende. Motivasyonn mod falan bisi kalmadi bende 😭
Kaç gündür? Bir kere bozulduğu zaman zaten bozuldu deyip salmış olabilirsin. Bundan sonra öyle gidecek diye bir şey yok ama hemen kendini kaptırma oksi. Bitti bir şey kalmadı derken yine aynı girdaba girmek üzeresin. Toplar başlarız yeniden yine motive olursun. Psikolojik olarak ters giden bir şeyler varsa kendini hazır hissetmiyorsan oda olabilir. Ama lütfen kendin için yaptigin belki de tek şeyden vazgeçme
Hiç kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum sıkıntılarımı kendi içimde de yaşadığımda ben boğuluyorum bu sebeple içimden de hiç birşey yapmak gelmiyor çocuğum olsun çok istiyorum ama onun için bile zayıflama mücadelem yenik düşüyorum nasıl aşacağım ben bu durumu gerçekten çok kötü anlamda çöküşler yaşıyorum 🥺🥺
İçinde bir şey yaşama canım. Bak bu site bu anlamda çok iyi. En çok kendimiz olabildigimiz yer bana gore. Hesap vermen gerekmiyor kimseye kaygısız içinden geldiği gibi davran. Anlatmak istersen anlat. Özelden konuşmak istersen öyle de yapabiliriz. Yalnız değilsin. Hepimiz dile getirmiyoruz belki ama bazılarımız evlerimizde neler yaşıyoruz nasıl bir krizden çıkıyoruz da biraz kafamızı boşaltmaya buraya geliyoruz bir bilsen. Benimde siteyi kullanma amaclarimdan biri bu

Bayağı zengin bir tabak aslında tohum işine hiç girmedim bende denemiş olurum. Teşekkür ediyorum 🥰
Chia tok tutuyor, doğal yağ bir de. Keten tohumunu çok bilmiyorum ne işe yarıyor diye, yeni kullanmaya başladım, hafif çıtır çıtır oldu diye sevdim :KK70: sıcak yaparsan tarçın iyi oluyor, bir de birkaç damla çikolata bile tat katıyor tamamen kesmediysen tatlıyı.

Chia tok tutuyor, doğal yağ bir de. Keten tohumunu çok bilmiyorum ne işe yarıyor diye, yeni kullanmaya başladım, hafif çıtır çıtır oldu diye sevdim :KK70: sıcak yaparsan tarçın iyi oluyor, bir de birkaç damla çikolata bile tat katıyor tamamen kesmediysen tatlıyı.
Yani kestim gibi. Minnacık ya da 😅 yoğurtla tadı çok kötü oluyor yalnız bir kere yoğurtla deneyip pes etmiştim. Tarçın da güzel olur evett

Kaç gündür? Bir kere bozulduğu zaman zaten bozuldu deyip salmış olabilirsin. Bundan sonra öyle gidecek diye bir şey yok ama hemen kendini kaptırma oksi. Bitti bir şey kalmadı derken yine aynı girdaba girmek üzeresin. Toplar başlarız yeniden yine motive olursun. Psikolojik olarak ters giden bir şeyler varsa kendini hazır hissetmiyorsan oda olabilir. Ama lütfen kendin için yaptigin belki de tek şeyden vazgeçme
Yok ufak tefek kacamak yapinca bozuldu deyip birakmadim hic olur oyle diyip kaldgm yerden devam ettim. Ama cok uzgun ve stresliyim. Adet donemindeyim olamiyorum bir turlu .Canim surekli cikolata istyor gecmiyor . İsten gelince evde diyetlik duzgun biseyler hazirlamak zor geliyor asiri yorgun geliyorum biktim herseyden 😪

Yok ufak tefek kacamak yapinca bozuldu deyip birakmadim hic olur oyle diyip kaldgm yerden devam ettim. Ama cok uzgun ve stresliyim. Adet donemindeyim olamiyorum bir turlu .Canim surekli cikolata istyor gecmiyor . İsten gelince evde diyetlik duzgun biseyler hazirlamak zor geliyor asiri yorgun geliyorum biktim herseyden 😪
Ben regl döneminde kendimizi zorlamanın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum ya. Zaten hormonlar şaşıyor, bir de şaşan hormonlara şşt durduğun yerde dur demek vücut düzenine ters bence. :KK43:

Biraz dolmuşsun belli ki sen. Toplarız seniiii 😘 çikolata ye her gün küçük iki parça ye gitsin canım yetmez mi o sekilde. Hurma da yiyebilirsin direkt kesiyor. İstersen çorba yap akşamdan zengin bir çorba. İki üç gün git gel iç onu her akşam ayrı yemeğine uğraşma

Sonradan taşınıp Ankara'yı seven 3-5 insandan biriyim ya galiba, İstanbul'un o keşmekeşinden büyükşehir olmasına rağmen uzak, daha sakin, daha düzenli. İstanbul'da nefes alamıyor insan :KK43:
Aynen bende çok istiyorum öyle bir hayat. Emekli hayatı istiyorum. Komşularım öyle düşünmüyor mesela metropol insaniyiz alışmışız artık diyorlar. Ses olacakmış kalabalık olacakmış. Bende hiç o kafa da değilim

herkes degistir diyor :110: biz seni minik meleklerim bildik diyor ..hep minik diyorlar bana hatta @Sapiosexual watsaptan minik diye sesleniyor 🤣🤣🤣
Ben seni bu nickinle tanıdım ama görünce hep orijinal şarkı aklıma geliyor bi tık ağlıyor olabilirim ya değiştirirsen gözyaşlarımı kurumasını engellersin :KK70:

Biraz dolmuşsun belli ki sen. Toplarız seniiii 😘 çikolata ye her gün küçük iki parça ye gitsin canım yetmez mi o sekilde. Hurma da yiyebilirsin direkt kesiyor. İstersen çorba yap akşamdan zengin bir çorba. İki üç gün git gel iç onu her akşam ayrı yemeğine uğraşma
Ben baya cikolata tatliya gomuldum 🥲 Cikolatali lokma soyledim tek eve getirmiyor diye yanina bisuru tatli daha siparis ettim.pizza yedim 😭 Hayyyyvvann gibi yedim. Halbuki sabah ve oglen cok iyiydi. :KK43:
Cok doldum nasil toplanirim bilmiyorum 🥺

Kötü psikolojilerde genelde kendimizi yemeğe veriyoruz ya keşke zayıflamaya devam etsek daha güzel ve kalıcı mutluluk olacak (arkada müzük sesi geliyor kurduğum cümleleri bile anlamadan yazıyorum). Hamile kalmaya çalışmakta ayrı sıkıntı, insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten. İnşallah tüm sıkıntıların birbir çözülür canım. Ama sağlıklı beslendikçe her anlamda hem fiziksel hem psikolojik daha mutlu ve sağlam olacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X