Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olacak olacak ben annemin evindeydim şimdi kendi evime geçtim daha tatlı türevi kolay kolay yemem evde eşimle de konuştum bu konuda daha çok destek olacak inşallah uzun görünen yol bu azimle kısa olur
Benim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyor
Esin destekse olur bu iş merak etme

İki ay d
Ben çok az yedim ya resmen mücadele ediyorum
Azıcık tadelle yedim
Gözümün önünde neler var bir bilseniz ama ne yaptım salata vardı limonlayip yedim nefsime hakim oldum
Harikasın. Bakma ilk günün günahı olmaz işte Allahtan doğum günü bugüne denk geldi. Yarın tartilip soylicektim size asıl baslangicim yarın olacaktı. Sen şimdi gör beni

Benim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyor
Esin destekse olur bu iş merak etme
Ahahahah benimki deee. Geçen aylarda diyete başladım 1 kilo ekler almış geldi çeşit çeşit yemesem kötü olacak bide cips alıp geliyor bana bitsin başlayacam dedim gitmiş bi daha almış 3 5 tane

Ahahahah benimki deee. Geçen aylarda diyete başladım 1 kilo ekler almış geldi çeşit çeşit yemesem kötü olacak bide cips alıp geliyor bana bitsin başlayacam dedim gitmiş bi daha almış 3 5 tane
Benim kız yiyor da bana kalmıyor iyi ki
Her haftasonu stok yapıyorlar ya bu hafta benim sevdiklerimi getirmez dedim getirmiş

Seninle 5 kişi olduk zaten chocum da yarın tartilacak
En azından birbirimize hakim oluruz bak ben inanıyorum bu sefer olacak
bende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyin

bende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyin
Sabah çıplak ol tartil gel yamacimiza
Zaten çok sikmiyoruz şuan ama bence iyi gidiyoruz bak bugün hep konuştuk o yüzden yemedik
Şok diyet değil ama salmiyoruz artık 2 aya fit olacaz ona göre

Sabah çıplak ol tartil gel yamacimiza
Zaten çok sikmiyoruz şuan ama bence iyi gidiyoruz bak bugün hep konuştuk o yüzden yemedik
Şok diyet değil ama salmiyoruz artık 2 aya fit olacaz ona göre
ben 2 aya olayim yine yeter artik kilo aldikca vucudum hormonlarim error veriyor farkindayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…