Benim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyorOlacak olacak ben annemin evindeydim şimdi kendi evime geçtim daha tatlı türevi kolay kolay yememevde eşimle de konuştum bu konuda daha çok destek olacak inşallah uzun görünen yol bu azimle kısa olur
Benim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyor
Esin destekse olur bu iş merak etme
Harikasın. Bakma ilk günün günahı olmaz işte Allahtan doğum günü bugüne denk geldi. Yarın tartilip soylicektim size asıl baslangicim yarın olacaktı. Sen şimdi gör beniBen çok az yedim ya resmen mücadele ediyorum
Azıcık tadelle yedim
Gözümün önünde neler var bir bilseniz ama ne yaptım salata vardı limonlayip yedim nefsime hakim oldum
chocomun yeriTenceresiz kaldim anne minigi de tuttuk birakmayalim kilo versin
Biz yemiyorsak o da yemesin dimi ama
Ahahahahjcnkxlzldı tuttuk koparmayızTenceresiz kaldim anne minigi de tuttuk birakmayalim kilo versin
Biz yemiyorsak o da yemesin dimi ama
Seninle 5 kişi olduk zaten chocum da yarın tartilacakchocomun yeritesekkur ederim yarin tarti ile kesin baslayacagim en az 25 kilo vermem lazim
Ahahahah benimki deee. Geçen aylarda diyete başladım 1 kilo ekler almış geldi çeşit çeşitBenim eşim eve doldurup getiriyor bide yeme sen diyor
Esin destekse olur bu iş merak etme
Hepimiz biseyler yemisiz ya
Ay yıkıldım yaaaHarika ilerliyoruz
Benim kız yiyor da bana kalmıyor iyi kiAhahahah benimki deee. Geçen aylarda diyete başladım 1 kilo ekler almış geldi çeşit çeşityemesem kötü olacak bide cips alıp geliyor bana bitsin başlayacam dedim gitmiş bi daha almış 3 5 tane
bende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyinSeninle 5 kişi olduk zaten chocum da yarın tartilacak
En azından birbirimize hakim oluruz bak ben inanıyorum bu sefer olacak
Ben yemedim sweetcim azıcık çikolata birde eşim yerken abur cubur yemiyeyim diye salatayı yedimAy yıkıldım yaaa
Ama olur ilk günler ufak tefek ya bi anda bırakmak da zor bünyeye
Sabah çıplak ol tartil gel yamacimizabende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyin
ben 2 aya olayim yine yeter artik kilo aldikca vucudum hormonlarim error veriyor farkindayimSabah çıplak ol tartil gel yamacimiza
Zaten çok sikmiyoruz şuan ama bence iyi gidiyoruz bak bugün hep konuştuk o yüzden yemedik
Şok diyet değil ama salmiyoruz artık 2 aya fit olacaz ona göre
Minik bu kızlar bugün baya baya yemişler ama ben yemedim
Tamam ekmegimi aldirayim adamimaMinik bu kızlar bugün baya baya yemişler ama ben yemedim
Sabah basliyoruz asıl diyete ona göre hazırlan
Bende aynısını dedim döve döve getirin beni geri diyebende size guveniyorum bak bu sozumu unutmayun kirilmauacagim da tartim arti gelirse vurun beni yerd3n yere ezikleyin
Yani salatanın ne kalorisi olacakBen yemedim sweetcim azıcık çikolata birde eşim yerken abur cubur yemiyeyim diye salatayı yedim
Salata sınırsız diye biliyorum napim
Ben bugün sabah aldırdım başladım hiç doymuyorum ama napim azmettimTamam ekmegimi aldirayim adamima