Birlikte olmak istiyorum ama...

zaten diktirme peşinde koşacak insan kusura bakmasın da biraz orasını tutacak . o işi yapıyorsan arkasında durabilmelisin..

oha diyorum başkada birşey demiyorum.20 yasındasın daha ıyıyı kotuyu tam olarak ayırt edemıyorsun ve sevgılın 32 yasında bıseylerı yasamıs senden daha olgun artı 1 yıldır berabersınız nasıl bu kadar guvenebılıyorsun.benım ılıskım 6 yıldır devam edıyor ben bıle hala tam olarak guvenemıyorum.tabı senin kararın senın seçimlerin bır adım atarken gerı donemeyecegını omur boyu pısmanlık ıcınde yasayacagını asla unutma.

Yapılan bazı yorumlar beni hem kızdırdı hem düşündürdü hem üzdü, biz kadınlar bir derdim var köşesine daha çoooook konular açarız
Konu sahibi arkadaşım senden 1 yaş büyük erkek kardeşim senin yarın kadar olgun ve aklı başında olsa öper başıma koyarım inan bana, yaşın küçük aklın ermez diyenlere kesinlikle katılmıyorum, zaman armutları olgunlaştırır insanları değil diye bi söz vardı konuya cuk oturdu
Olaya dini çekincelerle değil tamamen duygusal yönden bakıyosun bu da dini yorumları geçersiz kılıyo buna memnun oldum
Şimdiki eşimle 17 yaşında tanıştım ve 9 sene çıkıp evlendim bu 9 senede birlikte tatilede gittik yalnızda kaldık birlikte olmayı çok istediğim zamanlar oldu ama sanırım bilinçaltımda bi yer sürekli nemesis evlenince yap diyodu kendimi frenliyodum ama eğer frenlerim tutmasaydıda birlikte olsaydım ve ayrılsaydıkta aman Allahım değerim düştü beni kimse almaz napıcam ben diye karalar bağlamazdım sevdim yaptım derdim, karşındaki adamı iyice ölçüp tarttığını düşünüyosan kendinde buna hazırsan bu deneyimi evlilik önceside yaşayabilirsin ama evlilik konusundaki fikrinin değişebileceğini düşünüyorum tatlım, sevgiyle kal

konuya giriş şeklin konu sahibinden küçük olduğunu gösteriyo sen zaten bekle az daha

zaten diktirme peşinde koşacak insan kusura bakmasın da biraz orasını tutacak . o işi yapıyorsan arkasında durabilmelisin..

yorumun pek enteresan geldi
İzninle sormak istiyorum;
bu cümlede neyi anlatmak istiyorsun?
çok kapalı mana içermekte
bir zahmet biraz daha açık ifade eder misin ?

ama malesefki tolumuzmuzdaki bazı insanlar ki çogunlukta.
bunu kötü birşey olarak görüyor bazıları içinde değil.
konu sahibide sanırım bu mantıktaki insanların içinde olabilir.

Bakirelik gittimi sende sıradan biri olursun. Birde zina yapmamalısın. Büyük günah. Sakın yapma.

Her şeye sakin cevap veriyorum ancak bir insanın özel olması onun bacak arasındaki et parçasıyla sınırlandırılamaz, yapılsın yapılmasın diye savunmuyorum burada ama bir arkadaşım çıkıp diyor ki "Oran hariç (zarı kastediyor) dokunmasında problem yok bence" Bu kız sıradan değilse ben yaşamak istediğim için sıradansam...

Varsa hiç dokunulmamış bir kız helal olsun bu zamanda ancak kendi adıma söyleyeyim bence ben değilim kimseye de çıkıp günün birinde elime erkek eli bile değmedi demem (çoğu arkadaşım böyle diyor ve neler yaptıklarını duyuyorum) -birşeyler yaşadım pişman değilim (burada bir şeylerden kasıt cinsel ilişki değil) bunları bilmek ne seni rahatlatacak ne beni demeyi düşünüyorum- öpüşmek, koklaşmak, el ele tutuşmak vs. bunlar da dokunulmamışlığı etkiliyor bence. hele dediğin gibi (sen diye hitap edeyim artık:)) anal seks, oral seks yapıp da bakireyim diyorsa vicdanını bir yoklamalı diye düşünüyorum... ben bile tartıyorsam bir önemi kaldı mı ki diye... ayrıca inan ihtiyaç mevzusuna biz çok gülüyoruz ikimiz de çoğu arkadaşım izin veriyor sevgilisi başkasıyla yapsın affederim ihtiyaç diyor. kızlar lütfen bu kadar saf olmayın ya erkeğin penisi vajinaya girmiyor diye patlayıp ölmez, bile bile aldatılıyorlar resmen, üzülüyorum

Son düzenleme:

pardonda neden iğreniyorsun ?bu ne biçim uslup .bakire olan kızlar mı övünüyor bu toplumda ?yada bakire değilim amann hayatımı yaşaıyorum sizi kezbanlar diyenler mi övünüyor ?hangi ülkede yaşıyorsun sen ?ben kimsenin şu ana kadar bakire olduğum için gurur duyuyorum dediğini duymadım .bu bir tercihtir .sen nasıl evlenmeden önce tercih ediyorsan ilişki yaşamayı bazı insanlarda tercih etmiyor .ben sanmıyorum kimse beni almaz diye yapmadıklarını bu işi .allah korkusundan dinen vicdanen rahatsız olucaklarını bildikleri için yapmıyorlar .bu onların yapılarına ters olan birşey sonuna kadar destekliyorum .
o kadının kendi tercihi biz asla yargılamadık arkadaşı .onun iyiliği için söyledik ama kendisi bunu anlamamakda ısrarlıysa ben bilemem .benden uyarması .kendi bilir .20 yaşımda hayatımın baharında 32 yaşındaki bir adamın iihtiyaçları var diye kendimi feda etmezdim açıkcası .

ama malesefki tolumuzmuzdaki bazı insanlar ki çogunlukta.
bunu kötü birşey olarak görüyor bazıları içinde değil.
konu sahibide sanırım bu mantıktaki insanların içinde olabilir.

Ben de çevremden evlenene kadar mantığını gördüm. Aa erkeklerle mi geziyor, ayıp ayıp. Annem bu konuda kısıtlayıcı olmadı hep konuştuk onunla. Kendimi değersizleştirmemi istemiyor -değersizlikten kastı da kendini her gördüğüne atmak- yoksa biliyor yapımı belki bir gün evlenmek istemezsin, birlikte yaşamak istersin, insanlar neler yapıyor demişti. Ben bu konuda neler düşünüldüğünü merak ettim. Acaba olgun insanlar neler düşünüyor dedim. Çevremde fazla yok öyle insanlar. Kendim istiyorum ama kendimden emin değilim... Bunun çözümü de biraz daha ertelemekten geçiyor sanırım...

İhtiyaçları var değil konu bayan, lütfen. Öyle bir ihtiyaç hissetmediğini söylüyor her defasında zaten ve biz çok gülüyoruz bu erkeğin ihtiyacıdır diyenlere. Çünkü komik erkeğin ihtiyacıysa kadının da ihtiyacı, bir taraf tutsun kendini diye bir şey olamaz. O da tutabilir nitekim tutuyor da...

Çok teşekkür ederim iltifatınız için :) umarım kararsızlığım son bulur değişir mi değiştirebilir mi bu fikrimi o bilemiyorum ama mutluluğunuz daim olsun canım, anlayışın için sağol :)

burdaki arkadaşlar inan bana senin iyiliğin için konuştu .senin zarar görmemen için .20 yaşındasın sonuçta çok gençsin .ama sen burdakileri suçlamaya başlamışsın .kararını veridiysen neden soru açıyorsun ki anlamadım .burda sana yardımcı olmaya çalışan insanlara daha kibar konuş lütfen .biz kimseye herşeyi yapın ama bekaretinizi koruyun demedik .el değmemiş kız yok diyorsun hayır var .kimseye haksızlık yapma .benim yakınen tanıdıklarım var hemde nasıl insanlar inanamazsın .öle çarşaflı falan değil yani .kızlara haksızlık yapmayın lütfen .yapanlara saygı duyuyoruz ama yapmayan yok diyemezsin kimsenin hakkına girme .ne istiyorsan onu yaşa madem .bizi ilgilendirmez .biz seni uyardık dinlemezsen sen bilirsin .

cinselliğe sadece erkeğin ihtiyacı gözüyle bakmak zaten başlı başına hastalıklı bi düşünce, bakire ya da değil dokunulmaktan öpülmekten okşanmaktan zevk almayan kadın var mı, varsa o kadın frijittir kimse bu isteği ahlaksızlık olarak göremez, biz kadınlar erkeklerden daha çok zevk aldığımıza göre bunu istememizde gayet normal, sevişmek güzeldir millet

Bir anne olarak 23 yaşımdaki kızıma ben kalkıpta birlikte yaşamak istersin diye konuşmam lafını bile etmem....

Evlatlarımız bizim için değerlidir helede belirli bir yaşa geldilerse doğruları göstermek yanlış yapmamaları için elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım...

Nacizane düşüncem bu benim başka hayatlar beni ilgilendirmez zaten......

arkadaşım 32 yaşında bir adamın cinsel hayatı olmalı .kendi yaşıtı biriyle olsaydı kimse birşey demezdi .ama sen küçüksün diye konuşuyoruz burda .neyse yaa sen ne yaparsan yap artık beni ilgilendirmiyor ben sana abla tavsiyesi verdim hala başka insanları suçlama peşindesin .yok artık ellenmemiş kız yokmuş yok herşeyi yapıyolarmış vvar güzelim var senin yok demenle yok olmuyor kimse .

Oldukça kibar ve saygılı konuştuğumu düşünüyorum. Muhtemelen de benden yaşça büyüksünüz. Tartışmaktan anladığım suçlamak değil. Ama o insanları eleştirmememizi beklemeyin. Bana göre yanlış. Kendi görüşünce mantıklıdır belki. O da bizi ilgilendirmez biz sadece tartışıyoruz.

yorumun pek enteresan geldi
İzninle sormak istiyorum;
bu cümlede neyi anlatmak istiyorsun?
çok kapalı mana içermekte
bir zahmet biraz daha açık ifade eder misin ?

hemen daha açık ifade etmeye çalışayım. biraz önceki yorumlarımı okumuş olsan bu işe bakışımı daha rahat görebilirdin sanırım.

ben evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilim, hatta bunun gereklilik olduğunu düşünüyorum. önemli olan bu değil.

önemli olan bu işi yaparkenki düşüncelerin. eğer bakire kız namuslu kız, evlenmeden bakire olmayan da o..pudur diye bakıyorsan bu olaya yapmayacaksın o işi demek istedim.

tabi ki kendi isteği dışında zorla ilişkiye girmiş insanları konunun dışında tutuyorum. benim karşı olduğum şey, ki bu da benim ahlaki değerlerime ters; her haltı yiyip, bi yandan da ayyy ya beni kimse almazsa, hemen tekrar bakire olmalıyım deyip fellik fellik doktor aramak. (ha evlenmek için ilk şartı bakire olsun diyen adama kandırılmak müstahak o ayrı mesele)

bi işi yapıyorsan onun arkasında duracaksın demek istedim. umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…