Birlikte olmak istiyorum ama...

Sen ban yemezsen, ben ban yemezsem...

o degılde bu konu nasıl kapanmadı hayret ettim.
normalde bu tür konularda agır tartısmalar olur bir kac kişi ban yer kapanırdı.
kk da ilerleme var

Sanırım sakin ve uzlaşmacı tepkiler verdiğim için pek saldırıya uğramadım :) Açık, dürüst, samimi olmak çoğu aklı başında insanla iletişim kurmak için yeterlidir :)

yorumların hiçbirini okumadan direk yorum yapacağım.arkadaşım sen ne şanslı bir kızcağızsın böyle...32 yaşlarında,bu kadar düşünceli,kendinden çok seni düşünen bir erkek bulduğun için ve aşk yaşadığın için yani...şahsi fikrim şu ki;seks konusu erkekler için bu kadar mühimken,bir çok erkek kız arkadaşını bu konuda zorlarken ya da istemediği durumlara sokarken,burada isteyen ama tereddütlü olan taraf sensin,o da seni frenliyor iyiliğin için.bu adamla evlenilir işte.bulamadım böylesini
tabi sen evlenmek için küçüksün canım ve de hayatını dilediğin gibi yaşa.zaten sende bu şans varken ilerde bekaret falan filan sorun olmaz..bi de zihniyetin,bakış açın öyle öküz adamları kendine çekecek türden değil.takıntı yapanları gelir,bulur öyle cins herifler.hayatın akışını yaşa sadece.mutlu aşklarrrrr

Canım sen 20,sevgılın 32 yasında dogru mu anladım?
We sen 30dan erken ewlılık de düşünmüyorsun,adam olacak 42 yasında.
Bence iyi düşün,yaş farkınız çok fazla .Yani o olgun ve tecrübeli.
Sen ilerde pişman olursan diye korktum açıkcası.

Bir erkeğe bekaretten fazlasını sunabileceğimi düşünüyorum çıkıp da bana öküzlük taslamazsa dediğiniz gibi. Bugüne kadar bakire misin diye soran olmadı zaten kendisi de benden önce biriyle öpüşmüş bile sayılmazsın, onlara sadece dudakların değdi bu öpüşmek değil, bu olmasa da sen benimsin ben de seninim diyor. Çok teşekkür ederim şanslı olduğumu hissettiriyor çoğu zaman anlayışlı bir erkek olmasıyla problemlerimiz var ama ufak şeyler halletmeye çalışıyoruz. Zaten öyle bir erkekle beraber olabileceğimi düşünmüyorum ancak yaşarken kendimden tamamen emin olmalıyım ki aklımda şüphe kalmasın...

Bu yüzden bekliyorum kendimden emin olmak istediğim için. Yaş farkı problem yaratmadı şimdiye kadar. Yaptığım çocukluklara, kaprislere rağmen terketmedi beni, evlilik çocuk konusunda aceleci davranmamamı anlıyor sonuçta o da erken girmemiş bu işlere ama dediğiniz gibi emin olmalıyım öncesinde :)

Son düzenleme:

bence sen önce ne istediğine karar ver yaptıysan istediğin için yaptın ve kimsenin düşünceleride pek önemli değil yapmak isteyip istemediklerini düşün önce ve gerçekten onunla ilişki isteyip istemediğine karar ver eğer istiyosan onunla ol ama şu da var sonra -inşallah olmaz ama- ayrılırsanız ve başkasıyla bi ilişkiye başlarsan korkmadan ona ben istediğim şeyi yaptım diyebilirmisin esas önemli olan bu bence

Şu yorumları okuyunca erkeklere hak veriyorum bacak arasında namusu erkekten önce kadın arıyor maalesef. evlilik öncesi ilişki tercihe bağlı tabi lakin yaşanmadığında övgü yaşanığında da kınama hak edecek kadar çoğul bir durum değil kadın ve erkek arasında, özel bir konu. Tedirginlik yaşayan binlerce kız var Türkiye de neden? etraf ne der, ailem ne der, duyulmasın, bilinmesin... bu yüzden bir kadının sosyal statüsünün ve sağlam bir gelirinin olması lazım ki kimsenin istismarına uğramasın erkekten önce yine kadınlar zarar veriyor kadınlara... Sözüm meclisten dışarı bekaretini önemseyen kızların çoğunda aman bakire kalayım da hangi yöntemi denersem deneyim yeter ki ilişkiye gireyim mantığı hakim yakın çevremde çok var bu kızlardan arkadaş olarak iyi insan olarak da o yüzden yaşamı beni ilgilendirmez ama bakire olmayan kadına kötü kadın damgası vurup gidip sevgilisi ile ters ilişki yaşayan veya farklı şeyler deneyen kızlar var. çocukluktan başlıyor bu ayıp, tü kaka, günah sonra bu kızlar evleniyor bi sürü kızın üstünden geçmiş adam bakire kız aldım diye geriniyor lakin bir süre sonra kadının utangaçlığından ve rahat cinsellik yaşayamamaktan dem vuruyor kadın da vazife gibi yapıyor bunu. erkeğin de gözü dışarı kayıyor... konunun sahibesine gelince doğal olarak kendisinden büyük biriyle beraber olduğu için onun da istek ve ihtiyaçları olabileceğini göz önünde bulunduruyor ve sevdiği, pişman olmayacağı bir adamla yaşamak istiyor bunu birlikte olduğu kişi de olgunlukla karşılıyor ve sahip çıkıyor saygı duyuyor ona. benim dayım 55 yaşında evlendi mühim olan yaş farkı değil huzur, ağız tadı, sevgi, saygı belki bu insanlar evlenecek 6,7 yıl sonra adamın yaşı 40a dayansa kaç yazar arada sevgi olduktan sonra. o kadar fevri ve aşağılayıcı yorumlar yapmışsınız ki hadsizliğin bu kadarı. millet din tillahı kesilmiş zaten bu ülke de herkes biliyor bir biz cahiliz... din sevgisi, Allah sevgisi bu kadar ucuz değil. Peygamber efendimiz kafire bile sen neden kafirsin dememiş sizin ne haddinize?

Yaş Olarak, 20 - 32 Çok Fazla..

Cinsellik İçin de, Herşeyin Zamanında Güzel Olduğunu Düşünüyorum..

Hakkınızda Hayırlısı Olsun..

mükemmel bir tespit.

Bakirelik gittimi sende sıradan biri olursun. Birde zina yapmamalısın. Büyük günah. Sakın yapma.

bu arada konu sahibi, sonuclarina katlanip arkasinda duramayacaksan sonra gidip diktirecek yer aratacaksan yapma bence.. bu is senin bekarete bakis acinla alakali. kendini ya da namus kavramini kendince nasil tanimliyorsun?
eger sen de namusu iki bacak arasina sikistiracaksan ya da "kocam olsun camurdan olsun" ya da "ben kendimi evlenecegim kisiye sakliyorum" ya da "evlenmeden bu isi yapmak istemiyorum" da diyebilirsin, o zaman sakin o ise kalkisma. cok da istiyorsan gidip surtunun birbirinize (bazilari bunun daha onur kirici bir sey oldugunun farkinda bile olmadan ve bunu yaparak bakireyim diyebiliyorlar- bu da tercih meselesi ki bence bu kizla sirf bakire diye evlenen adama da kandirilmak yakisir, tam tencere kapak olurlar)

ama dersen ki, ben bu adami seviyorum birgun gelir de ayrilirsak onunla birlikte olmus olmak beni uzup mutsuz etmez, benim ilk etiketim bakireligim degil durusum, kararkterim, zekam....vs. olsun diyorsan git yap

yani bu karar senin bu olaya bakisinla alakali. insanlarin burada sana yap ya da yapma demesi dogru olmaz..

yani her şey yaşandı tüm mutlu oluncak anlar bitti de sırada o mu kaldı..büyükler hep der ya ;her şeyin bir yeri bir adabı var bencede sen bekle..sevgilin zaten sana istemediğini yani nedenini söylemiş niye hala yapayımmı die düşünüyorsun ki? bence pişman olursun..daha şimdiden karar veremiyor burda herkese danışıyorsun yani YAPMA..gelin ata binmiş ya nasip demiş derler bunuda unutma..benim fikrimde böyle..ilerde ayrılsan başka biriyle olsan ve ona daha çok aşık olduğunu hissetsen o zaman ne düşüneceksin?bütün herşeyi düşünde karar ver bence..çok pişman olanlar var.telefi varmı yok..ondan

Ben bu aceleyi anlayamıyorum...
Neden evlenmeyi bekleyemiyorsunuz anlamıyorum...
Üstelik daha 20 yaşındasın 40 değil yani...

Bakirelik gittimi sende sıradan biri olursun. Birde zina yapmamalısın. Büyük günah. Sakın yapma.

kimse evlenmesin çocuk yapmasın anne olmasın o zaman ayrıcalığını kaybetmemek için, bu nasıl hastalıklı bi düşünce, ben özelim ve hepte özel kalıcam kendini bu kadarmı değersiz görüyosun

sıradan olanla sıradan olmayanı ayıran tek şey bir zar ya da "bakire" sıfatı mı?

eğer öyleyse çok üzücü..

Bayan o şekilde anlatmak istemedi.
genç kızken bakireliğin gittiğinde evlenmeden önceki hayatında demek istiyor.

siradan olmak konusunda ben sunu dusunuyorum..
bazen hymenoplasti konusunu forum takipten goruyorum..
bu insanlar bazilari buyuk bi askla guvendikleri adamlara yada
s....zin birinin gazabina ugramisalr (allah yardimcilari olsun)..
ama guvendikleri adamla birlikte olurken o an bunu dusunmemisler ama
simdi iclerinde yasadiklari firtina ile bunun derdine bakmaya calisyorlar..
eger bu durumdan dogan bir sikinti olmasaydi
neden tamiri ile ugrassinlar...
degersizlik olarak degil..
ama hem bedenen hemde ruhen zor degilmi..

Bayan o şekilde anlatmak istemedi.
genç kızken bakireliğin gittiğinde evlenmeden önceki hayatında demek istiyor.

evlenmeden önceki hayatla ilgisi yok.kendini tanımlarken bakireliğini de bir sıfat olarak öne çıkartıyor.. zavallı bir bakış açısı. kişiyi farklı kılan zekası, hayata bakış açısı, duruşu, karakteri, konuşması, oturması, kalkması...vs. dir. ..daki zar değil.

doğuştan zarı olmayan ne yapsın? intihar mı edecek?

yazık bu zihniyete.. daha doğrusu kadını bu şekilde düşünmeye iten, kendini göz göre göre aşağılatan ataerkil zihniyete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…