• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

arkadaşım sen bu forumda bu tarz konuları hiç okumadın mı? fetva hattı gibi kadınlar var bu forumda, o zarı bir lütuf zannedip 'kocişlerine" gururla kendilerini hediye paketi gibi sunuyorlar ve bunun altını çize çize millete akıl veriyorlar. Bakireliği ayrıcalık , bakire olmayanlara tü kaka deyip sıradansın sen basitsin diyorlar. ki bence din allah korkusu olanları bi kenara koyuyorum onlar azınlık ve gerçekten saygı duyuyorum, geri kalanı kendini garantiye alma derdinde yani bir nişan yüzüğüne kadar onların bekaretleri, çünkü kendilerini bir mal olarak görüyorlar.

konu sahibi arkadaşım sana da fikrimi belirtmek istiyorum yeri gelmişken... içgüdüsel olarak güzel şeyler yaşamak istiyorsun, ama bence henüz erken çünkü bunu yaşamak istediğinde asla sorgulamazdın burda da böyle bir konu açmazdın. ne şanslısın ki erkek arkadaşın da olgun çıkmış, sen de aklı başında birine benziyorsun yorumlarından anladığım kadarıyla. Biraz daha zaman tanımalısın bence ilişkine ve yaşayacaklarınıza, doğru zaman geldiğinde zaten bunları aranızda bile konuşmazsınız. Ben 23 yaşımda yaşadım ilk ilişkimi(geçen sene yani), şimdi ayrıldık ve bir gün olsun ne ilişkim sırasında nede ilişki bittikten sonra pişmanlık duydum. tam tersi de olabilirdi , şükür zerresini hissetmedim. ilerde beni bu yüzden yargılarsa biri ona da kapıyı gösteririm, allahtan etrafımda zar meraklısı manyaklar yok. bu toplumda bekaret kısır döngü halinde ve bunun sebebi bi şekilde bizleriz. erkekler bakire kız ister ama yemedikleri nane kalmaz, kadınlar elime erkek eli değmedi der ters ilişkide yada hymenoplasty'de önde geliyoruzdur heralde. kısacası ikiyüzlüce bir kısır döngü yüzünden bu haldeyiz. kadın yine kadının kurdu, burdaki yorumlardan bir kez daha görüyorum...

Sizin gibi pişman olamam diyemiyorum şu an işte sorun bu, belki yaşım belki çevrem bilemiyorum ama o görüş oturmadı bende henüz... derdim şu an hemen olması değil zaten tam anlatamadım sanırım ama bir gün gelip ille ki evlilik demek istemiyorum sadece bu :)

demekki konunun gidişatını konu sahibi belirliyor.birilerine duyurulur.:34:özellikle saçma sapan konu açılıpta birileri banlanıyorsa bu konu sahibinden kaynaklanıyor:51:

canımsın.bizler böyle anneyiz.kim ne derse desin:16:

konuya gelecek olursak;

ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım.haaa yaşayan yaşar,benide ilgilendirmez ama sonucuna katlanacaksa.pişman olmayacaksa,ileride kendi gibi düşünen birileriyle evlenip zar diktirme işine girmeyecekse:34:

ama konu sahibinin daha cekinceleri var.daha ilerisi için emin değil.bu nedenle acele etmemesini öneririm,üstelik yaşı da küçük:ssz:

Böyle bir anne olmaktan gurur duyuyorum canımcım :38: her şey zamanında yaşanmalı diyorum vakti geldiği zaman :34: tabiki

nasil yani anlamadim?
erkek arkadasiniz hicmi evlenmek istemiyor?
hicmi coluk cocuk sahibi olmak istemiyor...

ben evliyim çoçukta istiyorum kısmetse canım
konu sahibi için dedim bunu, evlenmeyi hiç düşünmemek çocuk sahibi olmak istememek gibi bi tercihi olamazmı bi kadının, bu durumda bakire olarakmı ölmeli

nasil yani anlamadim?
erkek arkadasiniz hicmi evlenmek istemiyor?
hicmi coluk cocuk sahibi olmak istemiyor...

Erkek arkadaşım istiyor. Hayalini kuruyor ama benim için erken. Nemesis benim evlenmek istemememi düşünerek yazdı onu daha önceki yorumlarda erken evlenmek istemediğimi yazmıştım o yüzden. Çocuk da olursa "belki" 30dan sonra diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
yaptığım yorumu evlilik vurgusu yapanlara istinaden yaptım, konu sahibini tenzih ederek tekrar sorayım bi kadının evlenmeme çocuk doğurmama tercihi olamazmı bu durumda sizce bu kadın bakire olarak mı ölmeli?

arkadaşım sen bu forumda bu tarz konuları hiç okumadın mı? fetva hattı gibi kadınlar var bu forumda, o zarı bir lütuf zannedip 'kocişlerine" gururla kendilerini hediye paketi gibi sunuyorlar ve bunun altını çize çize millete akıl veriyorlar. Bakireliği ayrıcalık , bakire olmayanlara tü kaka deyip sıradansın sen basitsin diyorlar. ki bence din allah korkusu olanları bi kenara koyuyorum onlar azınlık ve gerçekten saygı duyuyorum, geri kalanı kendini garantiye alma derdinde yani bir nişan yüzüğüne kadar onların bekaretleri, çünkü kendilerini bir mal olarak görüyorlar.

konu sahibi arkadaşım sana da fikrimi belirtmek istiyorum yeri gelmişken... içgüdüsel olarak güzel şeyler yaşamak istiyorsun, ama bence henüz erken çünkü bunu yaşamak istediğinde asla sorgulamazdın burda da böyle bir konu açmazdın. ne şanslısın ki erkek arkadaşın da olgun çıkmış, sen de aklı başında birine benziyorsun yorumlarından anladığım kadarıyla. Biraz daha zaman tanımalısın bence ilişkine ve yaşayacaklarınıza, doğru zaman geldiğinde zaten bunları aranızda bile konuşmazsınız. Ben 23 yaşımda yaşadım ilk ilişkimi(geçen sene yani), şimdi ayrıldık ve bir gün olsun ne ilişkim sırasında nede ilişki bittikten sonra pişmanlık duydum. tam tersi de olabilirdi , şükür zerresini hissetmedim. ilerde beni bu yüzden yargılarsa biri ona da kapıyı gösteririm, allahtan etrafımda zar meraklısı manyaklar yok. bu toplumda bekaret kısır döngü halinde ve bunun sebebi bi şekilde bizleriz. erkekler bakire kız ister ama yemedikleri nane kalmaz, kadınlar elime erkek eli değmedi der ters ilişkide yada hymenoplasty'de önde geliyoruzdur heralde. kısacası ikiyüzlüce bir kısır döngü yüzünden bu haldeyiz. kadın yine kadının kurdu, burdaki yorumlardan bir kez daha görüyorum...

dini konularda konuşmak yasak iye biliyorum .ben dinden bahsetmedim zaten .toplumun bakış açısından bahsettim sen yara almadan atlatmışsın umarım öyledir .ama her kadının verdiği tepki senin kadar soğuk kanlı olmuyor .bazı arkadaşlar gerçekten çok yıpranıyor ayrılık sürecinde .benim çok arkadaşım oldu böylle .hepside çok güzel akıllı okumuş kadınlar ama erkek arkadaşları tarafından terk edildiler inanamadım görünce.o yüzden uyardım ama kalıdırrım ne olursa olsun stiyorum derse ben ne diyeyim ben uyarımı yapayım da gerisi kendine kalmış .ben okumuş etmiş doktor olmuş avukat olmuş tiplerin gidip köyünden kız aldığını gördüm yani neden sırf kız ilişki yaşamamış hayatı tanımamış diye .bunları gördükçe aslında bekaretin önemini anladım .kim ne derse desin önemli ben önemli olduğunu düşünmüyorum şahsımca ama ben böle düşünüyorum diye koskoca bir gerçeği göz ardı edemem .realist bir insanım .

theress aslında bu soruyu burada değil aynı sosyokültürel ortamda bulunduğun insanlarla tartışmalısın. yaşam tarzını çevrendeki insanlar ve ortamın belirler. buradaki insanları aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın sakın, ama burada hayat tarzı seninkine hiç uygun olmayan insanlar da var ve onların vereceği tavsiyeler senin ahlaki anlayışınla veya sosyal çevrende kabul gören davranış biçimleriyle örtüşmeyebilir..

konu sahibi arkadaşı akıllı ve mantıklı buldum ben kendi adıma, ha bu değildir ki yürü kızım kim tutar seni diyorum, kendi bilir

Kesinlik ile öyle hayatını kendi şekillendirecek. Forumda ve çevremizde bir çok örnek mevcut ve burada kendilerinin tepki almaması adına konu basitleştirerek konu açanlar.

Burada bir arkadaşımız tehdit edildiğini belirrmişti kendisi ile özelden konuştuk ablası olarak daha 16 yaşında biri ile birlikte olmuş şimdi tehdit ediliyormuş.

Gerçek nedir ? 14 yaşından beri cinselliğini yaşıyor ve bekaret önemli değil ki diyor. Ama ailesi duymasın diye herşeyide yapıyor maalesef tehdit eden ile de birlikte oldu ben irtibatı kopardım. Şimdi kaç kişi daha tehdit ile birlikte oldu Allah bilir. Kendimize bile yalan söylüyoruz konu bekaret oldumu neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz ama acındırmakta da üstümüzde yok alın size toplum.

yaptığım yorumu evlilik vurgusu yapanlara istinaden yaptım, konu sahibini tenzih ederek tekrar sorayım bi kadının evlenmeme çocuk doğurmama tercihi olamazmı bu durumda sizce bu kadın bakire olarak mı ölmeli?

katılıyorum. ama bizim toplumumuzda kadının "misyonu" koca bulmak ve çocuk yapmak. bekar kalmak istersin evde kaldın derler, evlenirsin çocuk istemezsin bunlar kısır derler...derler de derler. illa toplumun biçtiği kalıplara uygun yaşamak gerek (!) yoksa ayıplanırsın.

dini konularda konuşmak yasak iye biliyorum .ben dinden bahsetmedim zaten .toplumun bakış açısından bahsettim sen yara almadan atlatmışsın umarım öyledir .ama her kadının verdiği tepki senin kadar soğuk kanlı olmuyor .bazı arkadaşlar gerçekten çok yıpranıyor ayrılık sürecinde .benim çok arkadaşım oldu böylle .hepside çok güzel akıllı okumuş kadınlar ama erkek arkadaşları tarafından terk edildiler inanamadım görünce.o yüzden uyardım ama kalıdırrım ne olursa olsun stiyorum derse ben ne diyeyim ben uyarımı yapayım da gerisi kendine kalmış .ben okumuş etmiş doktor olmuş avukat olmuş tiplerin gidip köyünden kız aldığını gördüm yani neden sırf kız ilişki yaşamamış hayatı tanımamış diye .bunları gördükçe aslında bekaretin önemini anladım .kim ne derse desin önemli ben önemli olduğunu düşünmüyorum şahsımca ama ben böle düşünüyorum diye koskoca bir gerçeği göz ardı edemem .realist bir insanım .

öyle adam gitsin köyünden kız alsın zaten???

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım istiyor. Hayalini kuruyor ama benim için erken. Nemesis benim evlenmek istemememi düşünerek yazdı onu daha önceki yorumlarda erken evlenmek istemediğimi yazmıştım o yüzden. Çocuk da olursa "belki" 30dan sonra diye düşünüyorum :)

canim benim insallah hakkinda hayirlisi olur,
cok iyi düsünmelisin bagzi arkadaslar bakirelik hediye paketi gibi kendini sunmak
falandi filandi birseyler yazmislar ben katilmiyorum,
ben sahsen o ilk gece cok kötü hissettim kendimi evli olmams ragmen yani
evlilikle alakasi yok piskolojininde buyuk bir etkisi var,
cok agladim cok uzuldum iki üc gün kendime gelemedim
ruh halim bozulmustu, kendimi artik annemin kucuk kizi degil bir kadin buyumus bir kadin gibi hissetmistim,
birde 3 gun sonra el opmeye gidiliyomus
okadar utandimki babamdan annemden.

yok ben size zaten bir şey demedim, dini yönden nice kavgalar kıyametler kopuyor onu söylemiştim siz bahsetmediniz zaten :) diğer söylediklerinize de hak veriyorum, herkes benim kadar kolay atlatamıyor yada kaldıramıyor ama bunu düşüncekler satranç hamlesi gibi 2-3 adım sonrasına kadar ondan sonra yaşamak istiyorlarsa yaşayacaklar. türk kadınları sevgililerini / eşlerini dünyanın merkezi yapıyor ondan sonra olumsuz durumlar çıkınca da enkaz haline geliyor. çok kızıyorum, akılları uçuyor çünkü aşık olunca. aklın, mantığın ve otokontrolün her zaman elinde olacak ki olumsuzlukları önleyebilesin. ayrıca bekaret toplum açısından evet malesef önemli, bir etiket gibi. benim sosyokültürel çevremde buna hayati derecede önem veren yok ama toplumun çoğunluğu için hayati bir kavram işte bu yüzden ikiyüzlü bir döngü içindeyiz önceki mesajımda belirttiğim gibi.

cok iyi düsünmelisin bagzi arkadaslar bakirelik hediye paketi gibi kendini sunmak
ruh halim bozulmustu, kendimi artik annemin kucuk kizi degil bir kadin buyumus bir kadin gibi hissetmistim,

artık bekaret resmen utanılacak duruma düştü.kendimi eşime hediye paketi halinde sunmaktan çok mutlu oldum:16:

kıyamam yaaa çok tatlısın .

artık bekaret resmen utanılacak duruma düştü.kendimi eşime hediye paketi halinde sunmaktan çok mutlu oldum:16:

ne bakirelik ne de bakire olmamak utanılacak yada gurur duyulacak kavramlar değil. anlam yüklemeye gerek yok ikisine de.

Son düzenleme:
Kesinlik ile öyle hayatını kendi şekillendirecek. Forumda ve çevremizde bir çok örnek mevcut ve burada kendilerinin tepki almaması adına konu basitleştirerek konu açanlar.

Burada bir arkadaşımız tehdit edildiğini belirrmişti kendisi ile özelden konuştuk ablası olarak daha 16 yaşında biri ile birlikte olmuş şimdi tehdit ediliyormuş.

Gerçek nedir ? 14 yaşından beri cinselliğini yaşıyor ve bekaret önemli değil ki diyor. Ama ailesi duymasın diye herşeyide yapıyor maalesef tehdit eden ile de birlikte oldu ben irtibatı kopardım. Şimdi kaç kişi daha tehdit ile birlikte oldu Allah bilir. Kendimize bile yalan söylüyoruz konu bekaret oldumu neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz ama acındırmakta da üstümüzde yok alın size toplum.

evlilik öncesi ilişkiyi onaylamak demek gidip her önüne gelenin kucağına çıkmayı savunmak demek değildir. bu işi bu şekilde yapan da vardır. doğru ya da yanlış bunu yargılamak kimseye düşmez (hukuki durumlar yoksa - ki burada reşit olmayan birinden bahsediyorsunuz bence de müdahale gerektirir)

ama lütfen bir insanı tanıyıp ona güvenip onunla her anlamda bir olmak isteyen, gelecekte ne olursa olsun onu sevdiği için birlikte olan ve bundan pişmanlık duymayacağından emin olan ve bunun için de abuk subuk bir imzaya gerek duymayan insanla "ama bekaret önemli değil kieeee" deyip de önüne gelenle birlikte olan insanı aynı kefeye koymayın lütfen.

evlilik ne ki yani?
kendini paketle adama sun, kanını görsün gururlansın sonra da gitsin her türlü haltı yesin.. (bütün evlilikleri aynı kefeye koymadım sadece örnek verdim)..evliliğin garantisi ne peki? seni kısa zaman sonra terketmeyeceği ne malum? ondan sonra elalem ne der dullara nasıl bakarlar diye düşünür durursun. insanlar ellerinden gelse, evlense bile ölene kadar bakire dolaşacaklar..

ben de evliyim ama evliliğimi eşim olacak insanı her yönüyle tanıyarak yapmayı tercih ettim ve bundan da asla pişman olmadım. ayrılsak da pişman olmazdım. dediğim gibi bu benim tercihim ben onu kabul ettim ve o da beni kabul etti. biz birbirimize güvendik ve sonunda da evlendik.. bu da beni basit ya da sıradan bir insan yapmadı onun gözünde.

ama bu şans ve zihniyet meselesi. asla bunun tersini yapana da neden böyle yapıyorsun demem. tamamen hayat görüşü..

Sizin gibi pişman olamam diyemiyorum şu an işte sorun bu, belki yaşım belki çevrem bilemiyorum ama o görüş oturmadı bende henüz... derdim şu an hemen olması değil zaten tam anlatamadım sanırım ama bir gün gelip ille ki evlilik demek istemiyorum sadece bu :)

eğer pişman olup olmayacağın hakkında tereddütlerin varsa, emin olmadan sakın yapma öyle bir şey..

hayir yok siz beni yanlis anladiniz,
ben tabiki kendimce bir karar verip ilk gece olmasi gerektigini dusundum,
sadece bakireligimin gitti o gece piskolojimin bozuldu,
oncesinde yasamis olsaydim kim bilir nasil olurdum diye yazdim,
kuszra bakmayin kendimi cok iyi ifade edemiyorum dogma buyume yurtdisindanim
anca bukadar umarim yanlis anlamazsiniz.

Valla cnm kızlığını evli olmadığın bir erkeğin bozması taraftarı değilim ama, Herkesin herkesi aldattığı şu dönem ve zamanda namusun iki bacak arası olduğunu da düşünmüyorum.

Namus bana göre beyindedir......

Çok çirkin bir tabir olmuş.''kızlığını evli olmadığın bir erkeğin bozması''.
Biz kadınlar bile kendi aramızda ''bozmuş'' lafını kullanıyorsak,bir erkeğin evlenirken ''bozulmamış '' bir kız aramasını haklı çıkartmış oluyoruz.
Namus beyindedir deyip yukardaki cümleyi nasıl kurdunuz anlamadım.:26::26:

Back