arkadaşım sen bu forumda bu tarz konuları hiç okumadın mı? fetva hattı gibi kadınlar var bu forumda, o zarı bir lütuf zannedip 'kocişlerine" gururla kendilerini hediye paketi gibi sunuyorlar ve bunun altını çize çize millete akıl veriyorlar. Bakireliği ayrıcalık , bakire olmayanlara tü kaka deyip sıradansın sen basitsin diyorlar. ki bence din allah korkusu olanları bi kenara koyuyorum onlar azınlık ve gerçekten saygı duyuyorum, geri kalanı kendini garantiye alma derdinde yani bir nişan yüzüğüne kadar onların bekaretleri, çünkü kendilerini bir mal olarak görüyorlar.
konu sahibi arkadaşım sana da fikrimi belirtmek istiyorum yeri gelmişken... içgüdüsel olarak güzel şeyler yaşamak istiyorsun, ama bence henüz erken çünkü bunu yaşamak istediğinde asla sorgulamazdın burda da böyle bir konu açmazdın. ne şanslısın ki erkek arkadaşın da olgun çıkmış, sen de aklı başında birine benziyorsun yorumlarından anladığım kadarıyla. Biraz daha zaman tanımalısın bence ilişkine ve yaşayacaklarınıza, doğru zaman geldiğinde zaten bunları aranızda bile konuşmazsınız. Ben 23 yaşımda yaşadım ilk ilişkimi(geçen sene yani), şimdi ayrıldık ve bir gün olsun ne ilişkim sırasında nede ilişki bittikten sonra pişmanlık duydum. tam tersi de olabilirdi , şükür zerresini hissetmedim. ilerde beni bu yüzden yargılarsa biri ona da kapıyı gösteririm, allahtan etrafımda zar meraklısı manyaklar yok. bu toplumda bekaret kısır döngü halinde ve bunun sebebi bi şekilde bizleriz. erkekler bakire kız ister ama yemedikleri nane kalmaz, kadınlar elime erkek eli değmedi der ters ilişkide yada hymenoplasty'de önde geliyoruzdur heralde. kısacası ikiyüzlüce bir kısır döngü yüzünden bu haldeyiz. kadın yine kadının kurdu, burdaki yorumlardan bir kez daha görüyorum...
Sizin gibi pişman olamam diyemiyorum şu an işte sorun bu, belki yaşım belki çevrem bilemiyorum ama o görüş oturmadı bende henüz... derdim şu an hemen olması değil zaten tam anlatamadım sanırım ama bir gün gelip ille ki evlilik demek istemiyorum sadece bu :)