• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

burdaki arkadaşlar inan bana senin iyiliğin için konuştu .senin zarar görmemen için .20 yaşındasın sonuçta çok gençsin .ama sen burdakileri suçlamaya başlamışsın .kararını veridiysen neden soru açıyorsun ki anlamadım .burda sana yardımcı olmaya çalışan insanlara daha kibar konuş lütfen .biz kimseye herşeyi yapın ama bekaretinizi koruyun demedik .el değmemiş kız yok diyorsun hayır var .kimseye haksızlık yapma .benim yakınen tanıdıklarım var hemde nasıl insanlar inanamazsın .öle çarşaflı falan değil yani .kızlara haksızlık yapmayın lütfen .yapanlara saygı duyuyoruz ama yapmayan yok diyemezsin kimsenin hakkına girme .ne istiyorsan onu yaşa madem .bizi ilgilendirmez .biz seni uyardık dinlemezsen sen bilirsin .

kuzum eskiye dönmiyim diyorum ama kibar konuş dicek en son kişi sensin sanırım, belaltı vurmuşluğun bile var çocuğu olmayan bi arkadaşımıza karşı

asLa kimseye güvenme.o takdir ettiğin adam bir gün en büyük düşmanın oluverir.sabret bekle,zamanında yaşa.iradeni kontrol etmelisin:31:

Bir anne olarak 23 yaşımdaki kızıma ben kalkıpta birlikte yaşamak istersin diye konuşmam lafını bile etmem....

Evlatlarımız bizim için değerlidir helede belirli bir yaşa geldilerse doğruları göstermek yanlış yapmamaları için elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım...

Nacizane düşüncem bu benim başka hayatlar beni ilgilendirmez zaten......

Annem de istemez içten içe bence ama benden kıymetli olmadığını bilir ve ona söylememi isterdi. Riskleri açısından. Tabi dediğiniz gibi hayat görüşü...

Son düzenleme:
Oldukça kibar ve saygılı konuştuğumu düşünüyorum. Muhtemelen de benden yaşça büyüksünüz. Tartışmaktan anladığım suçlamak değil. Ama o insanları eleştirmememizi beklemeyin. Bana göre yanlış. Kendi görüşünce mantıklıdır belki. O da bizi ilgilendirmez biz sadece tartışıyoruz.

bir kaç kişi öyle diye bütün bakire kızlar öyle mi peki ?neden günahına giriyorsun o kızların .sen burda tartışma yaratmak peşindesin çok açık .madem bizim görüşlerimiz saçma sapan tamam kendi bildiğini yap neden konu açıyorsun ki anlamadım .sana yardım etmek istedik okadar .ben senin iyiliğin için diyorum ama sen ne biliyorsan onu yaparsın .5 yaş büyüğüm canım senden çok değil 25 yaşındayım .ama bazı şeyleri senden daha çok gördüm yaşadım sanırım türk insanın yapısını çok iyi çözdüm .ben yaptım kız sende yap ne olucak mantığı kendi yanına insan çekme çabası .söylenicek çok şey var ama neyse .

kuzum eskiye dönmiyim diyorum ama kibar konuş dicek en son kişi sensin sanırım, belaltı vurmuşluğun bile var çocuğu olmayan bi arkadaşımıza karşı

bana sataşma lütfen .senin ne derdin var benle anlamadım sen kimsin nesin en ufak fikrim bile yok .her konuda bana karşı agresifleşiyorsun dikkat kendine .senle konuşmuyorum arkadaşla konuşuyorum .kızı gaza getirip istenmeyen olaylara sürüklemeye kimsenin hakkı yok burda .

Annem de istemez ama benden kıymetli olmadığını bilir ve ona söylememi isterdi. Riskleri açısından. Tabi dediğiniz gibi hayat görüşü...

Hiç bir annenin onaylayacağı bir şey değil bu beraber yaşamak fikri,ben zaten onay vermem ki buna zaten cesarette edemez...

bir kaç kişi öyle diye bütün bakire kızlar öyle mi peki ?neden günahına giriyorsun o kızların .sen burda tartışma yaratmak peşindesin çok açık .madem bizim görüşlerimiz saçma sapan tamam kendi bildiğini yap neden konu açıyorsun ki anlamadım .sana yardım etmek istedik okadar .ben senin iyiliğin için diyorum ama sen ne biliyorsan onu yaparsın .5 yaş büyüğüm canım senden çok değil 25 yaşındayım .ama bazı şeyleri senden daha çok gördüm yaşadım sanırım türk insanın yapısını çok iyi çözdüm .ben yaptım kız sende yap ne olucak mantığı kendi yanına insan çekme çabası .söylenicek çok şey var ama neyse .

Sonuç olarak büyüksünüz, saygısızlık etmek istemem. Görüşleriniz "saçma sapan" demedim hiçbir zaman. O yorumu kendiniz katıyorsunuz, söylediklerimin öyle bir izlenim yarattığını farketmemiştim. Hepsine de öyle demedim onu da nereden çıkartıyorsunuz. Az bir kitle kaldı o halde olan dedim. Çevremdekileri göz önünde bulundurarak. Tartışma yaratmak istesem "Sevgilimle birlikte olmak istiyorum ya napayım ama cesaretim yok" yazar geçerdim ama uzun uzun açıklama ihtiyacı hissettim konuyu yanlış anlaşılma, bulanıklık olmasın diye. Ki çoğu arkadaşımız da anlayışla fikrini belirtti. Teşekkür ederim...

Sonuç olarak büyüksünüz, saygısızlık etmek istemem. Görüşleriniz "saçma sapan" demedim hiçbir zaman. O yorumu kendiniz katıyorsunuz, söylediklerimin öyle bir izlenim yarattığını farketmemiştim. Hepsine de öyle demedim onu da nereden çıkartıyorsunuz. Az bir kitle kaldı o halde olan dedim. Çevremdekileri göz önünde bulundurarak. Tartışma yaratmak istesem "Sevgilimle birlikte olmak istiyorum ya napayım ama cesaretim yok" yazar geçerdim ama uzun uzun açıklama ihtiyacı hissettim konuyu yanlış anlaşılma, bulanıklık olmasın diye. Ki çoğu arkadaşımız da anlayışla fikrini belirtti. Teşekkür ederim...

az bir kitle değil işte o kitle. çok büyük bir kitle .senin dediğin kitle çok ufak .ben 30 yaşında eline erkek eli değmemiş kkadınlar tanıyorum biliyor musun öyle çok var ki .bir kaç kişinin gazına gelip hayatını mahvetme sakın benden sana abla tavsiyesi .

pembepinar seninle ne derdim olabilir seni benden iyi tanımış olanlar var, ben de senden 2 yaş büyüğüm senden daha çok şeyide ben görmüşümdür eşin jinekolog sor bakalım nelerle karşılaşıyodur her gün, Türkiyede her konuda olduğu gibi bu konuda da ikiyüzlü insanlar, her haltı yer ama bakireyim der, bakire olarak evlenir o kızlar benim için çok daha aşağı bi yaşam formudur, en azından bu arkadaş sevdim yaptım diyebilecek yapıda biri

az bir kitle değil işte o kitle. çok büyük bir kitle .senin dediğin kitle çok ufak .ben 30 yaşında eline erkek eli değmemiş kkadınlar tanıyorum biliyor musun öyle çok var ki .bir kaç kişinin gazına gelip hayatını mahvetme sakın benden sana abla tavsiyesi .

biriyle birlikte olmak niye hayatını mahvetmek olsun adam onu bırakır diyemi, e evlenincede bırakabiliyolar, işte bu düşüncedeki kadınlar boşanıncada kendilerine kötü gözle bakılacağını düşündükleri için sırf evli kalmak uğruna çile çekiyolar

Valla cnm kızlığını evli olmadığın bir erkeğin bozması taraftarı değilim ama, Herkesin herkesi aldattığı şu dönem ve zamanda namusun iki bacak arası olduğunu da düşünmüyorum.

Namus bana göre beyindedir......

arkadasim merhaba yasim 21, 2 bucuk yillik evliyim ve 7 aylik kizim var,
ben esimle 2006nin baslarinda tanistim,
3 yil gizli sakli bulustuk sana acik konusiyim,
esimle boyle konu hakkinda konustuk kendisi tatli diliyle
beni bastan cikaricakti misal:
zaten benimsin, zaten evlenicez seni asla birakmam falandi filandi,
ben bu sozleri yemedim ona aynen su cevabi verdim,
herseyi zamaninda yasasak en digrusu hem dini yonden hemde
uygunu boyledir, kim garanti verebilirki ayrilmicamizi,
bana küsmustu ona guvenmiyorum onu istemiyorum zannediyordu,
sonra nisanlandik 6 ay sonra evlendik,
ilk gece ise bana tesekkur etti, ve o gecenin kiymetini ogün anladi,
yani diycegim oki bence hernekadar gec evlenirseniz evlenin
bekleyin o gecenin anlamini anlicaksiniz:13:

pembepinar seninle ne derdim olabilir seni benden iyi tanımış olanlar var, ben de senden 2 yaş büyüğüm senden daha çok şeyide ben görmüşümdür eşin jinekolog sor bakalım nelerle karşılaşıyodur her gün, Türkiyede her konuda olduğu gibi bu konuda da ikiyüzlü insanlar, her haltı yer ama bakireyim der, bakire olarak evlenir o kızlar benim için çok daha aşağı bi yaşam formudur, en azından bu arkadaş sevdim yaptım diyebilecek yapıda biri

bilmiyorum canım bende anlamadım .bende senin gibi düşünüyorum tabi o konuda herşeyi yapıp bakire diyenler tabikide yalancıdır .ama bunu yapanlar var diyee artık ellenmemiş kız az hepsi bunu yapıyor diye genellemek son derece yanlış ve teşvik edicidir .burda 15-16 yaşında kızlar var .bu tür konulara girip yorum yapıyolar .son derece kötü örnek oluyor .arkadaş 20 yaşında bence çok genç evet reşit ama kişiliğinin oturma safhasında henüz .yaşına saygım var aama eskiden şunu bunu demiştin falan sürekli bir polemiğin içine çekme çabası sende anlamadım .ben arkadaşa yazıyorum senle konuşmuyorum ki anlamadım seni neyse .

Sanırım sakin ve uzlaşmacı tepkiler verdiğim için pek saldırıya uğramadım :) Açık, dürüst, samimi olmak çoğu aklı başında insanla iletişim kurmak için yeterlidir :)
demekki konunun gidişatını konu sahibi belirliyor.birilerine duyurulur.:34:özellikle saçma sapan konu açılıpta birileri banlanıyorsa bu konu sahibinden kaynaklanıyor:51:
Hiç bir annenin onaylayacağı bir şey değil bu beraber yaşamak fikri,ben zaten onay vermem ki buna zaten cesarette edemez...

canımsın.bizler böyle anneyiz.kim ne derse desin:16:

konuya gelecek olursak;

ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım.haaa yaşayan yaşar,benide ilgilendirmez ama sonucuna katlanacaksa.pişman olmayacaksa,ileride kendi gibi düşünen birileriyle evlenip zar diktirme işine girmeyecekse:34:

ama konu sahibinin daha cekinceleri var.daha ilerisi için emin değil.bu nedenle acele etmemesini öneririm,üstelik yaşı da küçük:ssz:

arkadasim merhaba yasim 21, 2 bucuk yillik evliyim ve 7 aylik kizim var,
ben esimle 2006nin baslarinda tanistim,
3 yil gizli sakli bulustuk sana acik konusiyim,
esimle boyle konu hakkinda konustuk kendisi tatli diliyle
beni bastan cikaricakti misal:
zaten benimsin, zaten evlenicez seni asla birakmam falandi filandi,
ben bu sozleri yemedim ona aynen su cevabi verdim,
herseyi zamaninda yasasak en digrusu hem dini yonden hemde
uygunu boyledir, kim garanti verebilirki ayrilmicamizi,
bana küsmustu ona guvenmiyorum onu istemiyorum zannediyordu,
sonra nisanlandik 6 ay sonra evlendik,
ilk gece ise bana tesekkur etti, ve o gecenin kiymetini ogün anladi,
yani diycegim oki bence hernekadar gec evlenirseniz evlenin
bekleyin o gecenin anlamini anlicaksiniz:13:

evlenmeyi hiç düşünmezse?

pardonda neden iğreniyorsun ?bu ne biçim uslup .bakire olan kızlar mı övünüyor bu toplumda ?yada bakire değilim amann hayatımı yaşaıyorum sizi kezbanlar diyenler mi övünüyor ?hangi ülkede yaşıyorsun sen ?ben kimsenin şu ana kadar bakire olduğum için gurur duyuyorum dediğini duymadım .bu bir tercihtir .sen nasıl evlenmeden önce tercih ediyorsan ilişki yaşamayı bazı insanlarda tercih etmiyor .ben sanmıyorum kimse beni almaz diye yapmadıklarını bu işi .allah korkusundan dinen vicdanen rahatsız olucaklarını bildikleri için yapmıyorlar .bu onların yapılarına ters olan birşey sonuna kadar destekliyorum .
o kadının kendi tercihi biz asla yargılamadık arkadaşı .onun iyiliği için söyledik ama kendisi bunu anlamamakda ısrarlıysa ben bilemem .benden uyarması .kendi bilir .20 yaşımda hayatımın baharında 32 yaşındaki bir adamın iihtiyaçları var diye kendimi feda etmezdim açıkcası .

arkadaşım sen bu forumda bu tarz konuları hiç okumadın mı? fetva hattı gibi kadınlar var bu forumda, o zarı bir lütuf zannedip 'kocişlerine" gururla kendilerini hediye paketi gibi sunuyorlar ve bunun altını çize çize millete akıl veriyorlar. Bakireliği ayrıcalık , bakire olmayanlara tü kaka deyip sıradansın sen basitsin diyorlar. ki bence din allah korkusu olanları bi kenara koyuyorum onlar azınlık ve gerçekten saygı duyuyorum, geri kalanı kendini garantiye alma derdinde yani bir nişan yüzüğüne kadar onların bekaretleri, çünkü kendilerini bir mal olarak görüyorlar.

konu sahibi arkadaşım sana da fikrimi belirtmek istiyorum yeri gelmişken... içgüdüsel olarak güzel şeyler yaşamak istiyorsun, ama bence henüz erken çünkü bunu yaşamak istediğinde asla sorgulamazdın burda da böyle bir konu açmazdın. ne şanslısın ki erkek arkadaşın da olgun çıkmış, sen de aklı başında birine benziyorsun yorumlarından anladığım kadarıyla. Biraz daha zaman tanımalısın bence ilişkine ve yaşayacaklarınıza, doğru zaman geldiğinde zaten bunları aranızda bile konuşmazsınız. Ben 23 yaşımda yaşadım ilk ilişkimi(geçen sene yani), şimdi ayrıldık ve bir gün olsun ne ilişkim sırasında nede ilişki bittikten sonra pişmanlık duydum. tam tersi de olabilirdi , şükür zerresini hissetmedim. ilerde beni bu yüzden yargılarsa biri ona da kapıyı gösteririm, allahtan etrafımda zar meraklısı manyaklar yok. bu toplumda bekaret kısır döngü halinde ve bunun sebebi bi şekilde bizleriz. erkekler bakire kız ister ama yemedikleri nane kalmaz, kadınlar elime erkek eli değmedi der ters ilişkide yada hymenoplasty'de önde geliyoruzdur heralde. kısacası ikiyüzlüce bir kısır döngü yüzünden bu haldeyiz. kadın yine kadının kurdu, burdaki yorumlardan bir kez daha görüyorum...

biriyle birlikte olmak niye hayatını mahvetmek olsun adam onu bırakır diyemi, e evlenincede bırakabiliyolar, işte bu düşüncedeki kadınlar boşanıncada kendilerine kötü gözle bakılacağını düşündükleri için sırf evli kalmak uğruna çile çekiyolar

Hayatını kesinlik ile mahvetmek değil aksine istediği biçimde şekillendirmektir ama birlikte olduğu erkek onun ile evlenme mecburiyetinde değil bir arkadaşımızda isteği ile yaşamasına rahmen ayrılık sebebi ile bunalıma girdi ona mecburum dedi hatta anlaşarak yani cinsellik olmayacak diyerek tekrar bir araya geldi ne oldu adam ile birlikte olmadı diye dayak ve hakarete maruz kaldı. O sana sen ona mecbur değilsin sonuçta işte bu olgunlukta olamayanların yaşamaması lazım.

Evlilik öncesi böyle bir şey yaşanmasını doğru bulmuyorum.

Hayatını kesinlik ile mahvetmek değil aksine istediği biçimde şekillendirmektir ama birlikte olduğu erkek onun ile evlenme mecburiyetinde değil bir arkadaşımızda isteği ile yaşamasına rahmen ayrılık sebebi ile bunalıma girdi ona mecburum dedi hatta anlaşarak yani cinsellik olmayacak diyerek tekrar bir araya geldi ne oldu adam ile birlikte olmadı diye dayak ve hakarete maruz kaldı. O sana sen ona mecbur değilsin sonuçta işte bu olgunlukta olamayanların yaşamaması lazım.

konu sahibi arkadaşı akıllı ve mantıklı buldum ben kendi adıma, ha bu değildir ki yürü kızım kim tutar seni diyorum, kendi bilir

Back