Şu yorumları okuyunca erkeklere hak veriyorum bacak arasında namusu erkekten önce kadın arıyor maalesef. evlilik öncesi ilişki tercihe bağlı tabi lakin yaşanmadığında övgü yaşanığında da kınama hak edecek kadar çoğul bir durum değil kadın ve erkek arasında, özel bir konu. Tedirginlik yaşayan binlerce kız var Türkiye de neden? etraf ne der, ailem ne der, duyulmasın, bilinmesin... bu yüzden bir kadının sosyal statüsünün ve sağlam bir gelirinin olması lazım ki kimsenin istismarına uğramasın erkekten önce yine kadınlar zarar veriyor kadınlara... Sözüm meclisten dışarı bekaretini önemseyen kızların çoğunda aman bakire kalayım da hangi yöntemi denersem deneyim yeter ki ilişkiye gireyim mantığı hakim yakın çevremde çok var bu kızlardan arkadaş olarak iyi insan olarak da o yüzden yaşamı beni ilgilendirmez ama bakire olmayan kadına kötü kadın damgası vurup gidip sevgilisi ile ters ilişki yaşayan veya farklı şeyler deneyen kızlar var. çocukluktan başlıyor bu ayıp, tü kaka, günah sonra bu kızlar evleniyor bi sürü kızın üstünden geçmiş adam bakire kız aldım diye geriniyor lakin bir süre sonra kadının utangaçlığından ve rahat cinsellik yaşayamamaktan dem vuruyor kadın da vazife gibi yapıyor bunu. erkeğin de gözü dışarı kayıyor... konunun sahibesine gelince doğal olarak kendisinden büyük biriyle beraber olduğu için onun da istek ve ihtiyaçları olabileceğini göz önünde bulunduruyor ve sevdiği, pişman olmayacağı bir adamla yaşamak istiyor bunu birlikte olduğu kişi de olgunlukla karşılıyor ve sahip çıkıyor saygı duyuyor ona. benim dayım 55 yaşında evlendi mühim olan yaş farkı değil huzur, ağız tadı, sevgi, saygı belki bu insanlar evlenecek 6,7 yıl sonra adamın yaşı 40a dayansa kaç yazar arada sevgi olduktan sonra. o kadar fevri ve aşağılayıcı yorumlar yapmışsınız ki hadsizliğin bu kadarı. millet din tillahı kesilmiş zaten bu ülke de herkes biliyor bir biz cahiliz... din sevgisi, Allah sevgisi bu kadar ucuz değil. Peygamber efendimiz kafire bile sen neden kafirsin dememiş sizin ne haddinize?