Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

Kilo verdiğim ve toparlandığım bariz bir şekilde görünüyor canım yaklaşık 4-5 kiloya yakın verdim ancak ben ağzımı tutamıyorum :26: Yemekten biraz kıssam tam süper olacak :KK70: Bu arada boyum 168e kilom 65 oldu ve aşırı toplu göstermiyorum neyse ki.. Dün çok yürüdüğüm için bacaklarım fena sert yarına kaldı maalesef bugünkü

yine de çok iyi vermişsin maşallah aynı durumdayız bende ağzımı tutamıyorum hele çikolataya hiç hayır diyemiyorum nedense bu konuda kendime söz geçiremiyorum :KK43:bende 170 boyunda 75 kıloyum :KK43: bugun yuruyemedim eve yeni geldim cunku kayınvaldemdeydim :KK43:

Km hesabından öte dakika olarak yürüyorum ben en az 60 dk. 5.5-6.0km/saat hızla.. O da 6 km falan yapıyor genelde.. Ama hafta da bir sevdiğim diziyi laptoptan izlerken 9km e oluyor yani 110 dk falan yürüyorum..:KK52:

Km hesabından öte dakika olarak yürüyorum ben en az 60 dk. 5.5-6.0km/saat hızla.. O da 6 km falan yapıyor genelde.. Ama hafta da bir sevdiğim diziyi laptoptan izlerken 9km e oluyor yani 110 dk falan yürüyorum..:KK52:

oo süpersin maşallah :) insan kendini daha bir hafif daha huzurlu hissediyor yürüdükçe açıkcası ben dayanamadım dün akşamda 40 dakka falan yürüdüm , kilodan mıdır nedir bana çok ağır geliyor 6 ile yürümek 5.2-5.3 ile yürüyorum genelde bir de sanırım bütün gün iş yerinde oturduğum için bütün kaslarım kemiklerim hareketsizliğe uyumlu :KK43:

Ben sabahları dışarıda yürüyorum akşamları evde :KK33: Valla dizi izlemezsem vakit geçmiyor canım çok sıkılıyor bende öyle konsantre olamıyorum açıyorum dizimi oh mis nasıl geçiyor anlamıyorum bile bence sende dene :KK51:

canım bende senin taktiği kullanıyorum , bazen iş dönüşü yürüyüş bandı eziyet gibi geliyor bende o gün işten eve yürüyerek 5-6 km geliyorum :KK66: geçen gün de açtım bir dizi onu izlerken evde bandda yürüyüş yaptım ha bir de benim kapımın önünde yeşillik bir park var pazar gunu sabah da orada yurudum 1 saat :) bu şekilde olunca ondan sıkılınca diğerine geçiyorum ve hergun bir şekilde yürüyorum :)bende istikrar sorunu var bir süre devam edip bırakıyorum bide bırakınca tam sürat yemeye başlıyorum birilerinin motivesine ihtiyacım oluyor.

oo süpersin maşallah :) insan kendini daha bir hafif daha huzurlu hissediyor yürüdükçe açıkcası ben dayanamadım dün akşamda 40 dakka falan yürüdüm , kilodan mıdır nedir bana çok ağır geliyor 6 ile yürümek 5.2-5.3 ile yürüyorum genelde bir de sanırım bütün gün iş yerinde oturduğum için bütün kaslarım kemiklerim hareketsizliğe uyumlu :KK43:

Başlangıçta hızlı yürümeyin zaten bacaklarınız ağrıyabilir.. Ben bandı ilk aldığımda 3.5 ile yürüyordum düşünün =) ama şimdi en az 5.5 son 20 dakika 6.0 da tamamlıyorum bugün yürümem şart dün aksattım maalesef :KK20:

Başlangıçta hızlı yürümeyin zaten bacaklarınız ağrıyabilir.. Ben bandı ilk aldığımda 3.5 ile yürüyordum düşünün =) ama şimdi en az 5.5 son 20 dakika 6.0 da tamamlıyorum bugün yürümem şart dün aksattım maalesef :KK20:

haklısın ilk zor geliyor hızlı yürümek , ben bugun de yuruyusumu yaptım ısten eve 1 bucuk saatte yuruyerek geldım :) yaptın mı canım sende yuruyusunu?

ben hamilelik içinde çabalıyorum bu günlerde kilo vermem gerekiyor ama motive olamıyorum bir türlü inşallah bir kaç hafta bu sekılde devam edebilirim de hiç olmazsa 1-2 kilo veririm .

bugün ki hedefim evde dizi ile 1 saat yürüyüş inşallah .. zaten bugun moralim çok bozuk şu an işteyim bıraksalar yürüyerek boğaz köprüsünü bile geçerim her ay bebiş için umutlarım suya düşüyor :KK43: yürüyüş beni çok rahatlatıyor.

Ben de bugün öğlen yarım saat yürüdüm 3.km gece yani şuan da 1 saat yürüyeceğimm ama takatim yok :KK43: durmak yok

Ben de bugün öğlen yarım saat yürüdüm 3.km gece yani şuan da 1 saat yürüyeceğimm ama takatim yok :KK43: durmak yok

yürüdün mü canım , bende dün gece baya zorlandım ama açtım muzıgı cıktım yuruyus bandının ustune 15 dakkadan sonra kendıme geldım :) ama ben sabah çok yıyorum sabah erken işe geliyorum evde atıstıramıyorum üşeniyorum aman biraz daha uyuyayım dıye iş yerinde 1 , bazen 1 bucuk puaca yıyorum :KK43: yuruyuslerıme de değmiyor demi ? bir de canım bugun kayınvaldeme gidiyoruz 2-3 gun ordayız 2 gun yuruyemeyecegım buna cok uzuluyorum belki görümcemi ayarlarım da onların sitede yürürüz beraber.

koşu bantları pahalı oldugu ıcın alamam ama cok ıstıyorum

canım benim sıfır almana gerek yok 2. eller daha daha uygun oluyor ve çok aşırı fonksiyonlu olmasına da gerek yok çunku sadece yuruyorsun ve hızın bile genelde değişmiyor. ne kadar fonksiyonlu olursa o kadar yer kaplıyor.

X