Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hamiş olmak istiyorum kızlarr =) Umarım bu aydan ümidim var yosa tedavıye baslayacagım
hıc kafama takmadım ama bugun fark ettım kı gunum gectı :)
mrb canım... kaç günün geçti bi de en son satın ne zamandı
merhabaa :) suan ıtıbarıyle 2 gunum gectı ve hıc bı belırtım yok
şubat 11 satım.
normalde adet olmadan bır hafta once goguslerım agrırdı suan hıc bır belırtım yok
sadece bu ay bır degısık goguslerım agrıdı halada acıyor yanı bıacayıp umuyorumkı hamısımdır
ev tasıyacgım ıcın pek dusunemedım bebegı bugun ıse gelınce fark ettım senın ne zaman satın gectımı gunun
Merhaba kızlar bende hamiş olmak istiyorum benim bat yarın ama on günden fazladır ğöğüs ağrısı kasık karınağrısı baş dönmesi bulantı hissediyorum ama yine de ya psikolojikse diye korkuyorum....
mrb umudunu kaybetme ya belkide hamilelik belirtileridir Biraz daha sabret bakalım
hoş buldum kızlar çok sağolun sizde bebiş var mı ne kadar zamandır istiyorsunuz...
Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip etsin inşş rabbim ol desin ve olsun bebişlerimiz
ınsallah kızlar rabbim isteyen herkeze versin inşallah :)
cnm senın batın baa gecmıs3 subat D: cok ıyı umarım hamılesındır varmı belırtı kızlar hadı paylasalım
inş canım bel ağrısı, arada kasık ağrısı halsizlik, uykuya eğilim, birazda beyaz akıntı oluyo
benimde sat ım 21 şubat seninle aynı günlerde mutlu haberi alabiliriz gece rüya gördüm rüyamda da görümcemle baya bi tartışıyordum rüya tabirlerine baktım şimdi :
" Aile arasında birtakım tartışmalar yaşayacaksınız.
Rüyada görümce veya baldiz görmek, dogum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katilacagina isarettir. Gö-rümce ve baldiz ayni zamanda eve girecek yeni bir neseye ve se-vince de yorumlanir. " diye yorumu görünce şaşırdım acaba hamileyimde malum mu oldu ki :))))[/QUOT
İnşallah yaaa,allah gönlüne görsün rüyayı nasıl yorumlarsan öle olurmuş,kesin bebiş geliyor :))
hoş buldum kızlar çok sağolun sizde bebiş var mı ne kadar zamandır istiyorsunuz...
bende de henüz yok canım ilk olacak benim bu ay 2. Denemem olacak geçen ay bıraktık korunmayı ama geçen ay hastalıklarla uğraştık biraz pek vakit ayıramadık olmadı o yüzden bakalım bu aya nasipse senin varmı ??
benimde yok ilk günden beri korunmuyoruz ama olmadı bu ay biraz blirti var ama psikolojik olabilme ihtimali yüksek görüyorum ama çok istiyorum