Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

günaydın canım hoşgeldin

ayyy dün kimse yoktu canım sıkıldı

hafat sonu tatıle gırıyoruz cnm bende yokum hbrınız olsun :) pzrtesı gorusuruz
ne yaptın nasıl gıdıyo calısmalar
benım gunum bugun ıtıbarıyle 3 gun gectı ve hala belırtı yok
bır ben rahımımı kontrol edıyorum hala yukardaa :))

artık pazartesi görüşürüz canım :KK16: ayy ne güzel inş olmazsın ya dua ediyorum:KK1: onu nasıl anlıyosun ya ben hiç anlamıyorum bi türlü:KK16: hala hasta olmadım pazar test yapacam:KK1:

rabbim hepimize gül kokulu melekleri nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:
kızlar slmmm şey sorcam ya folik asit siz kaç tane alıosunuz
bide hangisinden kullanıyorsunuz...

slm canımm test yapmadınmı hiç
bide rahim nasl yani aşşağıda değişiomu hamile olunca ???

slm canım ben hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama bilenler vardır tabi.

folbiol kullanıyorum ben günde 1 tane

hımmm ya canım bazıları günde üç tane kullanıoda merak ettim bende 1 tane kullanıom ama folibol değil kutudakinden varya folik bebek fotosu var bende ilk senn gibi folibol kullanıodum çok etkili olmadığını söledirr bende buna başladım...

ama bebek için çok faydalı canım bence kısa zamnda başlamlısın...

ya ben pek ilaç kullanmıyorum zaten korunmuyorum da o ilacı bi araştırırım bu ay hasta olmazsam

hımmm ya canım bazıları günde üç tane kullanıoda merak ettim bende 1 tane kullanıom ama folibol değil kutudakinden varya folik bebek fotosu var bende ilk senn gibi folibol kullanıodum çok etkili olmadığını söledirr bende buna başladım...

doktor ilk bana elevit verdi,gebelikte kullanılan vitamin tabletleri var yaa,içinde folik asitinde olduğunu söyledi ama elevit inanılmaz iştahımı açtı,baktım kilo alıyorum direkt folik asit kullanmaya başladım.etkili değilse bende değiştireyim canım yaa,sonuçta herşey bebişler için :)))

doktor ilk bana elevit verdi,gebelikte kullanılan vitamin tabletleri var yaa,içinde folik asitinde olduğunu söyledi ama elevit inanılmaz iştahımı açtı,baktım kilo alıyorum direkt folik asit kullanmaya başladım.etkili değilse bende değiştireyim canım yaa,sonuçta herşey bebişler için :)))

haklısın herşey onlar için:KK16: :KK16:

bi gün daha geçti:KK1:

Son düzenleme:

selaammm ben çalışmalara başlamadan önce genel kontrole gittiğimde doktorum verdi hamile kalmadan başlarsan çok iyi olur diye. Folbiol 5 mg verdi. günde 3 defa içmemi söyledi.

slm canımmm yan etkileri war mı peki?

bende aranızda yeniyim herkes birbirine ne güzel destek oluo yazılarınızı okuorum yazdım bir kaç yerde ama bir tane cevap alabildim bende bebek istiyorum ....gecen ay çok umutlanmıştım ama olmadı testim negatif kan sonucum 0.10 çımıştı ve zaten bir kaç gün sonrada regl oldum:KK43: ameliyat olalıda 2 ay olcak inş herkes en kısa sürede kavuşur bebeklerine :)

X