Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

mrh her zaman topikte olamasam da arada bir uğrarım
2 senedir deniyoruz henüz olmadı son adet ilk günü 14 şubat
düzensiz adet oluyorum 16 mart a kadar bekleyeceğim

kimimiz yeni evli kimimiz uzun süreli...
kimimiz kısa süredir deniyo,kimimiz aylarca yıllarca...
düşük yaşayanımız var,hiç olmamış olanımız veya sorunu olan tedavi olanımız...

her neyse de amacımız bir...
güzel bi bebiş :emir_bebek:

allahım inş nasip eder de,sağlıklı bi hamilelik geçiririz hepimiz...

Topigin hayırlı ugurlu olsun güzelim hadi bekleyelim bakalım bende ümit yok ama hadi bakalım hayırlısı olsun..

Kizlar ben de bu ay geç yumurtladım, ovulasyon testi kullanıyorum, dün, 22. günümde gördüm çift çizgiyi. Biz de çalışmalara başladık. Hep beraber bu ay güzel haberleri alırız inşaallah :KK16:

Sat'ım 21 şubat canım... benim kimi ay 26 kimi ay 30 günde bir oluyor o yüzden 18-22 mart arası diyorum.inşallah hamileyimdir :)

inşalllahhhh canım hadi bakalım

kimimiz yeni evli kimimiz uzun süreli...
kimimiz kısa süredir deniyo,kimimiz aylarca yıllarca...
düşük yaşayanımız var,hiç olmamış olanımız veya sorunu olan tedavi olanımız...

her neyse de amacımız bir...
güzel bi bebiş :emir_bebek:

allahım inş nasip eder de,sağlıklı bi hamilelik geçiririz hepimiz...

çoook haklısın canım inşallah olur bebişlerimiz...

Merhabalar beni de aranıza alın lütfen 22 Mart Sat'ım,inşallah güzel habelerle dolup taşar bu topik :))

Merhabalar beni de aranıza alın lütfen 22 Mart Sat'ım,inşallah güzel habelerle dolup taşar bu topik :))

merhaba canım sat ın 22 şubat mı yoksa bat ın 22 mart mı :) yalnış yazmışsın sanırım :KK66: inşallah dediğin gibi hepimiz hamileyizdir :KK66:

evet canım yanlış olmuş 22 şubat diyecektim :)

benimde sat ım 21 şubat seninle aynı günlerde mutlu haberi alabiliriz :KK66: gece rüya gördüm rüyamda da görümcemle baya bi tartışıyordum :KK70: rüya tabirlerine baktım şimdi :

" Aile arasında birtakım tartışmalar yaşayacaksınız.

Rüyada görümce veya baldiz görmek, dogum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katilacagina isarettir. Gö-rümce ve baldiz ayni zamanda eve girecek yeni bir neseye ve se-vince de yorumlanir. " diye yorumu görünce şaşırdım acaba hamileyimde malum mu oldu ki :))))

güzel bi rüyaymış o zaman :))

güzel bi rüyaymış o zaman :))

Hiç böyle bir yorum aklıma gelmemişti ne yalan söyliyeyim kesin tartışma gibi kötü bişey olcak die düşünmüştüm :) yorumu görünce şok oldum :KK70: bakalım rüya gerçek çıkçak mı bu ay , birlikte bekleyip görücez :KK66:

Hiç böyle bir yorum aklıma gelmemişti ne yalan söyliyeyim kesin tartışma gibi kötü bişey olcak die düşünmüştüm :) yorumu görünce şok oldum :KK70: bakalım rüya gerçek çıkçak mı bu ay , birlikte bekleyip görücez :KK66:

seni etkilemiş bayağı bu rüya:) umarım dileğimiz gerçekleşir...geçen günde benim rüyamda üçüz çocuklarım olmuştu yorumu da senin ki gibiydi:))

seni etkilemiş bayağı bu rüya:) umarım dileğimiz gerçekleşir...geçen günde benim rüyamda üçüz çocuklarım olmuştu yorumu da senin ki gibiydi:))

Hadi inşallah gerçek oluurrrr :) sen adet oldun mu peki en son 10 gün gecikti yazmıştın ama test yaptın mı noldu sonuç???

yok canım daha yapmadım hafta sonunda yapmayı düşünüyorum:) tabi olmazsam

Hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK66: benimde önümüzdeki hafta içi belli olcak adet olmazsam :KK66: önümüzdeki hafta çok önemli :KK66:)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK66: benimde önümüzdeki hafta içi belli olcak adet olmazsam :KK66: önümüzdeki hafta çok önemli :KK66:)

sağol canım:)sabret biraz daha az kaldı sayılır

X