Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topigin hayırlı ugurlu olsun güzelim hadi bekleyelim bakalım bende ümit yok ama hadi bakalım hayırlısı olsun..
Sat'ım 21 şubat canım... benim kimi ay 26 kimi ay 30 günde bir oluyor o yüzden 18-22 mart arası diyorum.inşallah hamileyimdir :)
kimimiz yeni evli kimimiz uzun süreli...
kimimiz kısa süredir deniyo,kimimiz aylarca yıllarca...
düşük yaşayanımız var,hiç olmamış olanımız veya sorunu olan tedavi olanımız...
her neyse de amacımız bir...
güzel bi bebiş
allahım inş nasip eder de,sağlıklı bi hamilelik geçiririz hepimiz...
Merhabalar beni de aranıza alın lütfen 22 Mart Sat'ım,inşallah güzel habelerle dolup taşar bu topik :))
Merhabalar beni de aranıza alın lütfen 22 Mart Sat'ım,inşallah güzel habelerle dolup taşar bu topik :))
evet canım yanlış olmuş 22 şubat diyecektim :)
güzel bi rüyaymış o zaman :))
Hiç böyle bir yorum aklıma gelmemişti ne yalan söyliyeyim kesin tartışma gibi kötü bişey olcak die düşünmüştüm :) yorumu görünce şok oldum bakalım rüya gerçek çıkçak mı bu ay , birlikte bekleyip görücez
seni etkilemiş bayağı bu rüya:) umarım dileğimiz gerçekleşir...geçen günde benim rüyamda üçüz çocuklarım olmuştu yorumu da senin ki gibiydi:))
Hayırlı haberlerini bekliyoruz benimde önümüzdeki hafta içi belli olcak adet olmazsam önümüzdeki hafta çok önemli )