Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur tatlım ewet benımkı baya kısa bızım o zaman araba yoktu sonrada cıkmak oldu ıste kursata trafıkte calıstırıyorlar ya ıyı oluyor hemen cıkarsınn ınsallahh

evet o bakımdan avantajlıyım canım inşallah canım benim çok sağol

bende ıctım sagan suyu ama 15 gun degıl 8-9gun bıraktım sonra daha 6 gunum var ıcsemmı acaba atar ınsallah bır ay daha beklemek ıstemem

valla bence kisteçok faydalı.9 gün az değil bence sanada faydası olur.öbür ay geçmezse gene yaparsın.doğum kontrol hapı kullanmana gerekkalmaz inşallah.

yok canım 6 gun kaldı adetıme ıcsemmı acaba dr gecer dedı ama 9 gun falan ıctım ıctım yetrlı olmusmudur

bence içme canım.kistlede hamile kalan var yinede tedbirli olmakta fayda var.belkide atarsın bu ay.

bence içme canım.kistlede hamile kalan var yinede tedbirli olmakta fayda var.belkide atarsın bu ay.

bılmem asılamyla olmayınca bu ay umursamadım yanııı tatlımmm zaten dr.basıt kıst dedı ama bılmıyorum bak sen 2 ayda atmısın ama uzun suru yaaaa offff beklemek zorrrr

slm kızlar nasılsınız, bayadır giremedim güzel haberleri olan varmı aramızda? benim adetime 6 gün var vee daha önce düşük yaptığım hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum. bu ay umutluyum allah ta nasip ederse. evde test var zor tutuyorum kendimi. yapsam çıkar mı ki?

bılmem asılamyla olmayınca bu ay umursamadım yanııı tatlımmm zaten dr.basıt kıst dedı ama bılmıyorum bak sen 2 ayda atmısın ama uzun suru yaaaa offff beklemek zorrrr

sabır tatlım sabır.belkide hemen atarsın bu ay bak kaç gün içmişin soğan suyunu

yap canım bence cıkar ben adetıme 6 gun kala yapmıstım dogru cıktı yanı negetıfff beklemek cok zor daha fazla umut doguyor ınsanda ben yap derım ınsallah cıkar cıft

benimde günüm geçti sayılır ama test yapmadım biraz daha geçsin.senin belirtin ne canım ayrıca çok erken teste kızsabret

benimde günüm geçti sayılır ama test yapmadım biraz daha geçsin.senin belirtin ne canım ayrıca çok erken teste kızsabret

ne bileyim çok sabırsızlanıyorum :) bende halsizlik, uyku, göğüslerde karında şişlik, kasıklarda sancı, mide bulantısı ateş bunlar var. önceki hamileliğimde de bunları yaşadım. bide göbek deliği çevremde karıncalanma batma gibi bişey oluyo, bu da daha önce olmuştu. bende sen test yap

2.5 yıldır negatif test sonucu görmekten gına geldi.ah biraz cesaret olsa seninde belirtilerin hamilelik gibi canım.göğsünde ağrı oluyomu ucunda değil yani kenar kısınlarında

anladım canım seni ama umudunu hiç kaybetme. biz de 1 senedir istiyoruz. ama çok iyi anladım bu olay psikolojiyle çok alakalı. 6 ay kalamadım, yazın tatile çıktık orda kalmışım. kafan rahat olacak. o da nasip olmadı düştü. ama sabretmek beklemek zor gerçekten

aynen öyle canım hayırlısı artık dilerim mutluluğumuzu bu ay burda paylaşırız..

caydin dan isyana ne oldu hesabı pasifleşmiş yoksa ceza mı aldı?

38s im bilgin var mI?

slm kızlar iki gündür inanılmaz batmalar var göbegimde iki büklüm duruorum resmen sağ tarafından bıcak saplanması gibi bir his cok acı Allah yardımcımız olsun ... Siz nasılsınız inş. :26::26:

Canım kocaman olmus senınkı ama artık cok dıkkat et olurmu bu haftalar onemlı eger skntı coksa doktora bıle gıdebılırsın bence bnm daha kucuk oldugu ıcın normal dıyorum agrılar kndi kendıme ve bırden buyudu karnım 1 kılo aldım ama bnde bısey yok :/ korkuyo insan ya

canım yaptınmı test merak ettim inş hamilesindir

selam kızlar nasılsınız
dün kortizol yüklemesi yapıldı sol kolumdan ilaç verdiler damardan geçmedi bikaç yerden damaryolu açtılar sağdanda yarım saat arayla 3 kez kan aldılar iki kolumda delik deşik oldu
sabah yine gidicem sonuçlar iyi çıkar inş dua edin bana olurmu :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
canım yaptınmı test merak ettim inş hamilesindir

yok canm daha yapmadım, daha erken gibi geliyo negatifi görmekten korkuyorum. gebelik hesaplamaya göre bugün 3+3 haftalık. adetime de 5 gün var yapsam çıkarmı ki? aslında bir an önce öğrenmek istiyorum, ilki düştüğü için bunda yani varsa tedbirli olmam lazım. napsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…