olur tatlım ewet benımkı baya kısa bızım o zaman araba yoktu sonrada cıkmak oldu ıste kursata trafıkte calıstırıyorlar ya ıyı oluyor hemen cıkarsınn ınsallahh
bende ıctım sagan suyu ama 15 gun degıl 8-9gun bıraktım sonra daha 6 gunum var ıcsemmı acaba atar ınsallah bır ay daha beklemek ıstemem
valla bence kisteçok faydalı.9 gün az değil bence sanada faydası olur.öbür ay geçmezse gene yaparsın.doğum kontrol hapı kullanmana gerekkalmaz inşallah.
yok canım 6 gun kaldı adetıme ıcsemmı acaba dr gecer dedı ama 9 gun falan ıctım ıctım yetrlı olmusmudur
bence içme canım.kistlede hamile kalan var yinede tedbirli olmakta fayda var.belkide atarsın bu ay.
bılmem asılamyla olmayınca bu ay umursamadım yanııı tatlımmm zaten dr.basıt kıst dedı ama bılmıyorum bak sen 2 ayda atmısın ama uzun suru yaaaa offff beklemek zorrrr
slm kızlar nasılsınız, bayadır giremedim güzel haberleri olan varmı aramızda? benim adetime 6 gün var vee daha önce düşük yaptığım hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum. bu ay umutluyum allah ta nasip ederse. evde test var zor tutuyorum kendimi. yapsam çıkar mı ki?
slm kızlar nasılsınız, bayadır giremedim güzel haberleri olan varmı aramızda? Benim adetime 6 gün var vee daha önce düşük yaptığım hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum. Bu ay umutluyum allah ta nasip ederse. Evde test var zor tutuyorum kendimi. Yapsam çıkar mı ki?
benimde günüm geçti sayılır ama test yapmadım biraz daha geçsin.senin belirtin ne canım ayrıca çok erken teste kızsabret
ne bileyim çok sabırsızlanıyorum :) bende halsizlik, uyku, göğüslerde karında şişlik, kasıklarda sancı, mide bulantısı ateş bunlar var. önceki hamileliğimde de bunları yaşadım. Bide göbek deliği çevremde karıncalanma batma gibi bişey oluyo, bu da daha önce olmuştu. Bende sen test yap
2.5 yıldır negatif test sonucu görmekten gına geldi.ah biraz cesaret olsaseninde belirtilerin hamilelik gibi canım.göğsünde ağrı oluyomu ucunda değil yani kenar kısınlarında
anladım canım seni ama umudunu hiç kaybetme. Biz de 1 senedir istiyoruz. Ama çok iyi anladım bu olay psikolojiyle çok alakalı. 6 ay kalamadım, yazın tatile çıktık orda kalmışım. Kafan rahat olacak. O da nasip olmadı düştü. Ama sabretmek beklemek zor gerçekten
slm kızlar iki gündür inanılmaz batmalar var göbegimde iki büklüm duruorum resmen sağ tarafından bıcak saplanması gibi bir his cok acı Allah yardımcımız olsun ... Siz nasılsınız inş. :26::26:
anladım canım seni ama umudunu hiç kaybetme. biz de 1 senedir istiyoruz. ama çok iyi anladım bu olay psikolojiyle çok alakalı. 6 ay kalamadım, yazın tatile çıktık orda kalmışım. kafan rahat olacak. o da nasip olmadı düştü. ama sabretmek beklemek zor gerçekten
canım yaptınmı test merak ettim inş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?