Dün endokrinde kan verdim intten baktım sonuclar cikmis TSH ,serbest T4 , prolaktin normal sadece kortizol hormonu düsük cikmis araştırdım pek ic acici seyler yazmiyodu bikere hamilelige engelmis en önemlisi bu benim icin kafama takildi kaldi ayni sorunu yaşayip tedavi olan varmi aranizda nasil bi yol izlediniz pazartesi dr gitcem sabredemiyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen :-( :-(
günaydın kızlarrr :)
ben haftaya güzel baslayamadım yine sancım var yrn gitmeye karar verdim detalı usg yi beklemeyecegım taa 20sınde ayın
dün mevlut vardı orada oturdum cok ondan da oldu sanırım birde gaz
görüyorsunuz degılmı hamile kalma stres sonrası stres adım adım stres vallaah bi gelseler saglıkla rabbimden baska bisey istemıyorum
günaydın canımmm..
ne sancısı bu böyle yahuu :S geçmiş olsun..
ayrıntılı usg için biraz erken değilmi canım :S
bildiğim kadarıyla 22.haftada yapılıyo :S
canım ya sancı 3 sn falan kalkarken yatarken olup gecıo round ligament adı
normal sanırım ama idrar tahlili yaptırcagım ne olur ne olmaz
23 aralıkta 21 hafta nın içinde oluyoruz zaten 22 23 haftaya kdr oluyor cnm erken degıl
basta yapılması daha saglıklı allah korusun bır aksilik cıktıgında 23 .haftad cagırıp perinatolog bakıyor.
büyüyen rahmin yarattığı ağrı yani..
bende de ara ara göbek deliği ağrısı oluyo ama istinasız 1-1.5 gün kadar sürüyo..
oturamıyorum kalkamıyorum eğilemiyorum ve dik oturamıyorum :S
hmmm anladım canımm bende gittiğim zaman 22+1 olcam..
özeldemi yaptıracaksın canım? özeldeyse ne kadar ücret ödeyeceksin tatlım?
özelde canım aynı muayene ücreti bir fark almıyorlar detaylı usg yi soruyorsan
idrarda 20 tl falandı yanılmıyorsam
gobek delıgı agrısı bnde de oluyordu şükür ki kendisi gectı aynen 1 gun surdugunu bilirim bende
bol bol dinlenmen gerekli o agrı surecınde aslında ben germe egzersizlerine ara verdim hatam oydu hamilelikten once de pilates yapardım bıraktım eşim cok panik oluyordu
keşke dıorum bırakmasaydım ama su usg sonrası baslayacagım en ideal zaman 5.ayın baslangıcı kegel egzersizleride yapacagım
en buyuk hatam bırakmaktı
ben hiç egzersiz flan yapmıyorum yaa :S
ulen neden benden para alacak bu adiler yaa
ne parası istiyorlarki normal muayene sadece usg süresi uzun 2 boyutluda bakılmıyormu cnm
ben 4 boyut istemedim cunku herseyı gosteren ztn 2 boyutlu usg.4 boyutluyu 34 de falan baktıracagım ki hemde videosu resimi hatıra olsun diye.şimdilik gereksiz yani
muayene biraz uzun sürüyor hepsi bu doktorlada konusmustum ztn
omurilik kalp beyin el ayak bobrek organlarına bakılacak
arayıp sorsna neden bu parayı istiyorsunuz diye zaten iyice sapıttılar haksız kazanc elde edecekler ya nedendir anlamadım
ne parası istiyorlarki normal muayene sadece usg süresi uzun 2 boyutluda bakılmıyormu cnm
ben 4 boyut istemedim cunku herseyı gosteren ztn 2 boyutlu usg.4 boyutluyu 34 de falan baktıracagım ki hemde videosu resimi hatıra olsun diye.şimdilik gereksiz yani
muayene biraz uzun sürüyor hepsi bu doktorlada konusmustum ztn
omurilik kalp beyin el ayak bobrek organlarına bakılacak
arayıp sorsna neden bu parayı istiyorsunuz diye zaten iyice sapıttılar haksız kazanc elde edecekler ya nedendir anlamadım
benim diğer gittiğim özel doktor en güzel sonucu 26-28. haftalarda alırız o zaman gel demişti 19. haftada gittiğimde..
kızlar bnm aşılama tutmadı haber verym dedm merak edersnz dye
canım nerelerdeydin bikaç gündür yoktun açıkçası merak ettim ben
hayırlısı canım ya inşallah diğer sefer olurhasta mı oldun
cnm bnm çarşambadan beri yokum memlekete gttk kaynımın yemin töreni vardı safranbuluya falan gttm sonrada zaten dün gece döndük eve anca geldm bnde.ayen adet oldum daha dorusu aşılamanın 14. gününden leke gelmeye başladı sonrada gttkçe koyulaşan simsyah bi akıntım oldu şmdide hem kanamam hemde koyu bi akıntım adet oldum alyccğın
hmm anladım canım benim ya zaten gelmezse olmazdı sinir şey
bu ay gideceksin demi yeniden dr ye
ama kendini çok üzme olur mu belki bu ay olur belli mi olur
cnm bnm zaten bu akntıya çocuk olmazki bu ay zaten bi karar verdm artk doktora gtmycem bıraktm tedavyi snirlerm çok yıpranyo hem vücudum hemde beynm çok yoruldu dinlensem bnm iiçin daha hayrlsı olcak doktora gttğmde daha fazla stres oluyo süreklide canım yandğı içn çok fazla yıpranyorum bu yorgunlğa çocuk falanda olmaz zaten en iyisi kafamdan silip atmak kendi haline bırakcam eminm böle çok daha mutlu olurm belki kafam rahat olursa kendilğnden daha rrahat olur dye düşnyorum önkğ iyce kendnmden oldum bıraktm gşttti artk zaten herşey Allahtan kafamı başka şeylerle meşgul etmmem lazm iye bi kötğ oldum kız çok sirli ve agrasif oldum canımda yandıkça eşimde kötü oluyo eşime zaman ayıramaz oldm sancılarmdan onuda hep ihmal ediyorum bnm içn en hayrlsı bu bnce
canım kararına saygı duyuyorum gerçekten seni çok iyi anlayabiliyorum...sen iyi olmazsan hiç bir şey olmaz.. sen bi güzel kendini toparla dediğin gibi kendini başka şeylerle meşgul et.. eşine daha çok zaman ayır.. herşey yoluna girdikten sonra.. sen hazır olduktan sonra bu süreçte olmazsa meleğin.. daha sonra tedavine tekrardan başlarsın.. herşeye sil baştan yaparsın.. hakkında hayırlısı olsun canım benim.. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?