- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
adetimez 9 gün kaldı ama 1 haftaya bell eder cnm çnkü bn hep 3 4 gün erken oluyorum inş olmamsende sağol canım inşallah iyi haberlerini alırız ya valla kötü haberlerden bunaldık artık güzel haberlere ihtiyacımız varsen güzel haberi verde moralimiz yerine gelsin canım
adetimez 9 gün kaldı ama 1 haftaya bell eder cnm çnkü bn hep 3 4 gün erken oluyorum inş olmam
aminnnn amiinnn inşallah :) bizde dedik dr ye biz zaten biliyoduk ama yinede geldik diye
hmm anladım canım hayırlısı bakalıminşallah olmazsın.. moralini yüksek tutmaya çalış olur mu canım stres yapma.. hoş demesi kolay ama elde olan bir şey değil ki.. ama sen yinede güzel düşün güzel olsun
amin bitanem ya bu ay Meryem suresine başlayacağım bakalım hastalığım bitsindeyarım kalırsa artık biriniz benim için okur demi diğer ay başlıyorum tedaviye inşallah bakalım inşallah hemen olur ya
çok saol hayatm çok destek oldun baana Allahm inşallah sana aşılamaya tedaviye gerek kalmadan verir yawrunu inşallah
canımm bende okuyacağımmm...zorlanırsan özelden yaz yardımm ederimmm inşş
amin canım benim içimde çok büyük bi umut var hemen olacak gibi inşallah yanılmıyorumdursende çok sağol canım benim dikkat et kendine yarın görüşürüz çok öpüyorum
ALLAH herkese istediği gibi bir evlat verir inşallah
ahandaaa bildimmm bildimmmmmm...prensesimizzz geliyorrr demekki...
ilk prensess diyenn bendimmmmm
ayy çok sevindimmm canımmmm
evet teyzesi bildinnnn :)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh amiiiiiiiinnnnnn
Allah analı banası sağlıklı önürler versin sağlıkla kucağına al canım
Benim bata 5 gün var kasıklarımda batma ve yanma var duphaston içiyorum acaba o mu yapıyo dicem ama son 2 gün kaldı bitiyo yeni başladı bu ağrı hamileliklede ilişkilendirip üzülmek istemiyorum hayırlısı artık
evet teyzesi bildinnnn :)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh amiiiiiiiinnnnnn
amin cnım tüm isteyenlere nasip etsin Allah'ım..
valla bişi diyemicem canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..
ayy canım tahmin etmiştim zaten hep kız geçiyordu içimden allah analı babalı büyütsün meleğini inş..rabbim bu duyguyu olmayanlarada nasip etsin hayırlısıyla..
hmmm anladım canım yaaa valla bende durumlar aynı okul filan gidiyor az kaldı sınavıma bolca ders çalışıyorum şu ara
kız maşallahhhh kaç günün kalmış şurda doğurdun doğuracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?