Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dostsuz dünya olmaz imiş,dost duasız kalmaz imiş.dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş.duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar…

dostsuz dünya olmaz imiş,dost duasız kalmaz imiş.dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş.duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar…

hayırlııı cumalar kuzularımmm...
adetliyimmm dua okuyamıyorum ama bugün inş 1000 tane YA VARİS çekicem hepimiz içinnn :26::26:

merhaba arkadslar aranıza yenı katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum sizleri bende bebk isteyenlerdenim burda çok sıcak bir paylaşım yasandığını gördüm ve sizlerle birlikte bebeğimi beklemeye karar verdim umarım hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız

hosgeldın tatlımmmm ınsallahhh hepimiz birgün anne oluruzzz

gunaydın bebiş hayırlı cımalar hepınıze ne oldu test yapmadın mı daha merak edıyorummm
ınsallahhhh

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.benide aranıza alın :) 24 yaşındayım .adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki

canım öncelikle hoşgeldinbence kan testi yaptır idrar testlerine güvenme hem gününde geçmiş hamile olabilirsin inş da öyledir güzel haberlerle gel bakalım

canım öncelikle hoşgeldinbence kan testi yaptır idrar testlerine güvenme hem gününde geçmiş hamile olabilirsin inş da öyledir güzel haberlerle gel bakalım

ayy canım inşallahh .. agzın balyesin :) pazartesigidicem kan tahlılı yaptırmaya..

inşşş bu cuma gününde dualarımız kabul olunur...sağol canım güzel haberini bekliyoruz bizi habersiz bırakma:))

olumluda olsa olumsuzda olsa yazcam canım .. duanıza benide ortak edin.. oyy rabbım hayırlı evlat nasip etsin.. hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…