- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi AyricaChasa
-
Herkes kendine bir gün belirleyip o gün de tartılabilir ya da hep birlikte aynı gün de tartılabiliriz benim için fark etmez. Sadece sürekli tartılmak istemiyorum, ilk günler hızlı kilo verildiği için fark etmiyor neredeyse her gün tartıda eksi görüyor insan. Ama zaman ilerledikçe bazen bir hafta boyunca hiç eksi göremediğin oluyor o zamanlar sık tartılmak çok moral bozucu oluyor.Gerçi size de cuma uygunsa cuma da yapabiliriz. Ben 73 ile başladım şuan da 71.6 yım.
Tamam işte. Birlikte zayıflayalım.Bende 68 kiloyum. Zayıflamak istiyorum
Bende Dayanamayıp her sabah aç karna tartılıyorum.Tartı koşubandımin yanında olunca ben günlük tartiliyorum dayanamiyorum tartılmadanevde çizelge hazırladım gün gün kaç kilo neler yaptığımı yaziyorum sizde öyle yapabilirsiniz insan daha çok motive oluyo ilk başladığım zamana bakınca çok mutlu oluyorum
Şubat'tan bu yana çok iyi vermişsin. Tebrik ederim...neleri hayatından çıkardığını da yazar mısın lütfen.Merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum Şubat ayında başladım yediklerimi dikkat etmeye ve spora 92 ile başladım suan 77.8 kiloya indim hedefim 65kg 175 boyum var beraber verelim kilolarimizi
OlurTamam işte. Birlikte zayıflayalım.
Acayip çikolata hastasıydım hergün yiyordum hatta diyete başlamadan birgün önce 12 li gofretlerden almıştım bizim isyerimiz var önünden çok güzel bi bayan geçti giydiği o kadar güzel yakismiski kıskandım o an karar verdim ben ne yapıyorum diye bütün gofretleri eşime yedirdim hayatımdan ilk olarak ekmek makarna pirinç patates tatlı hamur işi kola çıkarttım hepsini böyle çok daha iyi oldu kilo verdikçe moralim çok yükseldi şu an o kadar mutluyum ki geriye kaldı 12 kiloŞubat'tan bu yana çok iyi vermişsin. Tebrik ederim...neleri hayatından çıkardığını da yazar mısın lütfen.
Acayip çikolata hastasıydım hergün yiyordum hatta diyete başlamadan birgün önce 12 li gofretlerden almıştım bizim isyerimiz var önünden çok güzel bi bayan geçti giydiği o kadar güzel yakismiski kıskandım o an karar verdim ben ne yapıyorum diye bütün gofretleri eşime yedirdim hayatımdan ilk olarak ekmek makarna pirinç patates tatlı hamur işi kola çıkarttım hepsini böyle çok daha iyi oldu kilo verdikçe moralim çok yükseldi şu an o kadar mutluyum ki geriye kaldı 12 kilo
Şubat'tan bu yana çok iyi vermişsin. Tebrik ederim...neleri hayatından çıkardığını da yazar mısın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?