• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte 15 kilo verelim

Mevcut kilonuzdan memnun musunuz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 25 100,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar. Hafta sonu menü yazamadım nete girme imkanım olmadı. Bugün de ayran diyetine başladım 2 günlük o yüzden 2 gün boyunca menü yazmama gerek yok sanırım. Spor olarak leslie 2 mil yapacağım. Diyet boyunca günde en az 2 lt su içeceğim.

Günaydın arkadaşlar. Hafta sonu menü yazamadım nete girme imkanım olmadı. Bugün de ayran diyetine başladım 2 günlük o yüzden 2 gün boyunca menü yazmama gerek yok sanırım. Spor olarak leslie 2 mil yapacağım. Diyet boyunca günde en az 2 lt su içeceğim.
Ayran diyeti mi? Sadece ve sadece ayran mı:)

Yok canim adi ayran diyeti daha dogrusu detoks 2 gun suruyor. Mercimekli,nohutlu, bulgurlu,ayranli detoks corbasi iciyorsun 2 gun boyunca. Ayrica da kahvalti da var. Yapmak isteyen olursa sonra detayli olarak yazarim. Zaten 2 gun bitsin ne kadar verebilmisim burada paylasacagim.

Yok canim adi ayran diyeti daha dogrusu detoks 2 gun suruyor. Mercimekli,nohutlu, bulgurlu,ayranli detoks corbasi iciyorsun 2 gun boyunca. Ayrica da kahvalti da var. Yapmak isteyen olursa sonra detayli olarak yazarim. Zaten 2 gun bitsin ne kadar verebilmisim burada paylasacagim.
Hadi bakalım. Umarım faydasını görürsün. Bildiğin Buğdaylı ayran çorbasını 3 gün üst üste içerim faydası olacaksa:)

Gunaydinnnnnn. Bende birazdan nesfitli kahvaltimi yapacağım. Bugun menumde Yoğurtlu ıspanak brokoli corbasi ve kofte var. Bol su en az 1 saat yuruyus. Hafifledigimi hissediyorum. Cuma gunu tartilcam bakalim. 82 küsür kilo ile basladim. Cuma gunu 79.2 idim. Bide burda bi arkadas paylasmis. Diyetarkadaşim diye bir site. Bende uye oldum. Harika bir site. Meğer ne kadar kalorili ve gereksiz saçma besleniyormusum. Gunde 1200 kaloriyi geçmeden ve yuruyus yaparak ayda en az 4 5 kg verebileceğimi ogrendim.

Hadi bakalım. Umarım faydasını görürsün. Bildiğin Buğdaylı ayran çorbasını 3 gün üst üste içerim faydası olacaksa:)
yok canım bu bildiğin buğdaylı ayran çorbası değil, yeşil mercimek falan var içinde. Yarın tartılayım, sonucu paylaşırım. Eğer yapmak istersen detoksun ayrıntılarını yazarım. Ama şimdiden inceldiğimi hissediyorum, bakalım yarın tartı bana ne söyleyecek:KK66:

bende geldım aranıza boyum 162 kılom 65 daha uc ay once 58 kıloydum delı gıbı yıyerek aldım hepsını bır oglum var 4 yasında calısyorm buraya hergun yazıcam ne yedım neler yaptım atalım su fazlalıkları artık

yok canım bu bildiğin buğdaylı ayran çorbası değil, yeşil mercimek falan var içinde. Yarın tartılayım, sonucu paylaşırım. Eğer yapmak istersen detoksun ayrıntılarını yazarım. Ama şimdiden inceldiğimi hissediyorum, bakalım yarın tartı bana ne söyleyecek:KK66:
Yapmak isterim.. Çok teşekkür ederim.

Iki gündür 76.2 de kaldım. Dikkat ediyorum yediklerime, emziriyorum da... Galiba daha fazla kısmam lazım. Kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum:KK43:
Bu sabah iki dilim tahıllı ekmek. 1 yumurta. Domates Salatalık. 3 zeytin ve biraz peynir yedim.
Yarın 75leri görsem. Gerçi böyle yazıncada diyorum ki "Allah'ın hazineleri geniştir. Niye 75le sınırlıyor. Belki çok daha azını gösterecek" gayret bizden....

Sonucu çok merak ediyorum Irmak...

Sonucu çok merak ediyorum Irmak...
elektrik yoktu yazamadım sabah. Detoksa pazartesi başladım kilom 65.8 idi. Bu gün sabah ki kilom 64.9. Detoksla 2 günde 900 gr gitti. Ben daha önce de yapmıştım o zaman da 900 gr vermiştim. Genelde uygulayan çoğu kişi 1,2 kilo veriyor. Ben neden az veriyorum bilmiyorum.

Bayanlar merhaba.. Elif nuru ayaklarımda uyuyor... Bugün öğle 1 poğaça yedim arkadaşa ziyarete gitmiştik. Ama inanın tabakta olan ve yemediğim diğer lezzetleri görseydiniz beni Affedersiniz:)
Akşam ıspanak yemeği ve sebze Çorbası (yeşil SOĞAN Çorbası) yedim. 5 badem ekledim bunlara.
50 dakika da yürüyüş Yaptım... Yarın 75 leri görmeyi umuyorum...

Arkadaşlar kimse yazmıyor sanki 1-2 gündür. Elifnurunannesiyle ben yazmışız karşılıklı. Hadi biraz canlanalım, yoksa gitmez bu kilolar. Motive edelim birbirimizi. Ben menü yazmıyorum çünkü 2 gündür ayran detoksu yapıyordum, detoksun ardından da hemen normale dönüp abartmamak için 2 günlüğüne kahvaltıdan sonraki öğünlerde haşlanmış pirinç eklediğim salata yiyorum. Yarın normale döneceğim, yarından sonra menülerimi de yazarım artık.

Merhabalar....Ben bu sabah iki dilim tahıllı ekmek, 3 zeytin, 50 gr süzme peynir, Salatalık, domates ve kuru Kayısı yedim.
Öğlen zeytinyağlı fasulyeden çeyrek porsiyon, ve kızıma özenle yaptığım ama yemeyi reddettiği balık köftesinden yarım adet yedim.
Bir de orta şekerli yorgunluk kahvesi içtim....
Akşama zeytinyağlı Pırasalı ve kuzu kulağı Çorbası var... Umarım başka birşey eklemem bu menüye....
Yarın sabah 76dan aşağıları görmek istiyorum artık....

Back