• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte 15 kilo verelim

Mevcut kilonuzdan memnun musunuz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 25 100,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .
Bende yarin tartilacam. Gecen hafta 79.2 idi bakalim yarin kac cikicak. Başlangıç 82.3

Kızlar Merhaba ben 3 gündür elma diyeti yapıyorum hiç acikmiyorum 75.8 ile başladım suan 74.5 günde iki kez spor yapıyorum sabah istedigim gibi kahvaltı yapiyorum

Ben kılom durakladik başına başka şeyler deniyorum devamli böyle yapmıyorum ama çok mutluyum 18 kilo oldu toplamda 48 beden giyiyorum suan 42 giyiyorum üst beden m oldu XXL giyiyordum insanin morali çok duzeliyo kızlar ya 9 kilo kaldı

Tebrik ederim . Umarim kalan kilolarimizi da bir daha geri almamak uzere veririz.

Oo süper 18 kilo ne demek sirri ne peki
Canim ben ocak ayında ekmegi kestim Şubat ayında da yediklerimi dikkat etmeye basladim sabah normal kahvaltı öğle yemeğini kaldirdim akşam da normal yemek yedim porsiyonlari kucultum sabah akşam spor yaptım öğlen de 1 saat yürüyüş yaptım gitti çok şükür

İnşallah canım ya senin nasıl gidiyo haftada bir mi tartiliyorsun ben dayanamıyorum o kadar
Ben de geçen yıl 84 ile başlamıştım. 70 e kadar indim sonra bıraktım. Bu yıl martta 70.1 ile başladım şimdi 64.7yim. 50 kiloya kadar inmek istiyorum. Bakalım inşallah başarırım. Ben de hafta da bir tartılmak istiyorum ama bazen dayanamıyorum. Her gün tartıldığım da oluyor:)

Ne kadar güzel 70 ile bırakmışsın ve hiç kilo almamissin 1 yilda dikkat etmiş korumussun bakalım verdikten sonra nasıl koruyacaz :( bende 3 yıl önce 75 de geziniyordum o zaman kendime kilolu diyordum şimdi 75 lere indim şükürler ediyorum nerden nereye ...bende 65 li kilolara en son lisede okurken gördüm herhalde hatırlaması bile zor en güzel zamanlarimi kilolu gecirdim :( kıyafet alıyorsun beğene beğene bir giyiyorsun çok kötü duruyo ah ne günler geçirdim sıfır moralle, ama suan bile moralim o kadar düzeldi ki inşallah hepsinden kurtuluruz rahat rahat oh :)

Ne kadar güzel 70 ile bırakmışsın ve hiç kilo almamissin 1 yilda dikkat etmiş korumussun bakalım verdikten sonra nasıl koruyacaz :KK43: bende 3 yıl önce 75 de geziniyordum o zaman kendime kilolu diyordum şimdi 75 lere indim şükürler ediyorum nerden nereye ...bende 65 li kilolara en son lisede okurken gördüm herhalde hatırlaması bile zor en güzel zamanlarimi kilolu gecirdim :KK43: kıyafet alıyorsun beğene beğene bir giyiyorsun çok kötü duruyo ah ne günler geçirdim sıfır moralle, ama suan bile moralim o kadar düzeldi ki inşallah hepsinden kurtuluruz rahat rahat oh :)
Umarım bütün fazla kilolarımızı verir ve bir daha geri almayız. Gerçekten zor bir şey kilolu olmak, insan ne istediği bir şeyi giyebiliyor, ne istediği kıyafeti alabiliyor, ne de kalabalığın içindeyken rahatça yemek yiyebiliyor acaba ben yerken ne düşünüyorlar bu kiloyla hala böyle yemek yiyor derler mi diye... Kilo vermek insanın özgüvenini de geri getiriyor gerçekten. Kalan kilolarımızı da verip daha kaliteli bir hayat yaşayacağız bundan sonra.

Back