- Konu Sahibi AyricaChasa
-
Ayran diyeti mi? Sadece ve sadece ayran mı:)Günaydın arkadaşlar. Hafta sonu menü yazamadım nete girme imkanım olmadı. Bugün de ayran diyetine başladım 2 günlük o yüzden 2 gün boyunca menü yazmama gerek yok sanırım. Spor olarak leslie 2 mil yapacağım. Diyet boyunca günde en az 2 lt su içeceğim.
Hadi bakalım. Umarım faydasını görürsün. Bildiğin Buğdaylı ayran çorbasını 3 gün üst üste içerim faydası olacaksa:)Yok canim adi ayran diyeti daha dogrusu detoks 2 gun suruyor. Mercimekli,nohutlu, bulgurlu,ayranli detoks corbasi iciyorsun 2 gun boyunca. Ayrica da kahvalti da var. Yapmak isteyen olursa sonra detayli olarak yazarim. Zaten 2 gun bitsin ne kadar verebilmisim burada paylasacagim.
yok canım bu bildiğin buğdaylı ayran çorbası değil, yeşil mercimek falan var içinde. Yarın tartılayım, sonucu paylaşırım. Eğer yapmak istersen detoksun ayrıntılarını yazarım. Ama şimdiden inceldiğimi hissediyorum, bakalım yarın tartı bana ne söyleyecekHadi bakalım. Umarım faydasını görürsün. Bildiğin Buğdaylı ayran çorbasını 3 gün üst üste içerim faydası olacaksa:)
Ben üyeyim. Bende cok faydasını gördüm.Kızlar diyetarkadaşim.com a uye olun mutlaka. Cok faydasını göreceksiniz
Yapmak isterim.. Çok teşekkür ederim.yok canım bu bildiğin buğdaylı ayran çorbası değil, yeşil mercimek falan var içinde. Yarın tartılayım, sonucu paylaşırım. Eğer yapmak istersen detoksun ayrıntılarını yazarım. Ama şimdiden inceldiğimi hissediyorum, bakalım yarın tartı bana ne söyleyecek
Sonucu çok merak ediyorum Irmak...Günaydın arkadaşlar. Hafta sonu menü yazamadım nete girme imkanım olmadı. Bugün de ayran diyetine başladım 2 günlük o yüzden 2 gün boyunca menü yazmama gerek yok sanırım. Spor olarak leslie 2 mil yapacağım. Diyet boyunca günde en az 2 lt su içeceğim.
elektrik yoktu yazamadım sabah. Detoksa pazartesi başladım kilom 65.8 idi. Bu gün sabah ki kilom 64.9. Detoksla 2 günde 900 gr gitti. Ben daha önce de yapmıştım o zaman da 900 gr vermiştim. Genelde uygulayan çoğu kişi 1,2 kilo veriyor. Ben neden az veriyorum bilmiyorum.Sonucu çok merak ediyorum Irmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?