• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte 15 kilo verelim

Mevcut kilonuzdan memnun musunuz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 25 100,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .
Dayanamayip koooocaaaaaaa dilim çikolatali pasta yedim :KK61:
Canın sağolsun! Benimde canım cok fazla şey yemek istiyor. :KK43:Amaaa durmak zorundayız. Vericez bu kiloları. Merak etme. :) istediğimiz kilolara geleceğiz. Akşam yemeğini kontrol etmeye çalış. Koca bir tabak dolusu yağsız salata yiyeceğim ben, karnımın doyması lazım. Bence sen de salata yemelisin. :kk77:

Kilo verme sürecimde akşam yemekleri benim tehlikeli öğünüm. Bir kaç gün acıkacağız ama kilo da vermemiz gerek e o halde ne yapıyoruz? Sabrediyoruz kızlar! Acıktığınızda siz de benim gibi su için. İmrendiginiz kadınların vücudunu aklınıza getirin. Her şeyin bir bedeli var. Bizim de zayıflamak için biraz ödün vermemiz gerek. Önce midemiz küçülecek sonra yediklerimizle doymaya başlayacağız; 1 hafta kadar sabretmek gerek. Benim az da yesem doymam için 1 hafta geçmesi gerekiyor. Ya sizin?

Kilo verme sürecimde akşam yemekleri benim tehlikeli öğünüm. Bir kaç gün acıkacağız ama kilo da vermemiz gerek e o halde ne yapıyoruz? Sabrediyoruz kızlar! Acıktığınızda siz de benim gibi su için. İmrendiginiz kadınların vücudunu aklınıza getirin. Her şeyin bir bedeli var. Bizim de zayıflamak için biraz ödün vermemiz gerek. Önce midemiz küçülecek sonra yediklerimizle doymaya başlayacağız; 1 hafta kadar sabretmek gerek. Benim az da yesem doymam için 1 hafta geçmesi gerekiyor. Ya sizin?
Benim yemekle problemim yok az yedigim halde doyuyorum ekmek hic yemedim 2 aydir ama benim tek sorunum tatli

➡Akşam yemeğim:
1 bardak acısız şalgam
1,5 Levrek şinitzel (dardanel)
1 porsiyon meksika fasulyeli salata

Kızlar salata biraz fazla kalorili bu yüzden başka bir salata türünü tercih edebilirsiniz. Bugün az yediğim için kendime kıyak geçtim :)

kızlar keşke bende sizin kilonuzda olabilsem.1,65 boyum var ve 86 kiloyum.benide aranıza alırsanız sizinle 15 kilo vermek isterim.aslında wp grubuda kurabiliriz ne dersiniz.

kızlar keşke bende sizin kilonuzda olabilsem.1,65 boyum var ve 86 kiloyum.benide aranıza alırsanız sizinle 15 kilo vermek isterim.aslında wp grubuda kurabiliriz ne dersiniz.
N nurayyy84 canım hoşgeldin aramıza... Kac kilo olduğumuz önemli değil yeterki istekli olalım. Her şey düzelir. Ben eminim birlikte kilolarimizdan kurtulacağız.

Kızlar 1 günlük emeğimin karşıtlığını aldım. Ödemimden kurtuldum. :KK49: dun 73 kiloydum, tartı bugün 72'yi gösteriyor. Yuppi :KK73:

Hoşgeldin D Doga81 ay süper gittikçe çoğalıyoruz. :KK54: vallahi ben de bebek düşünüyorum ama hamilelikten önce de kilo vermek istiyorum. Hayırlısı! Destek olalım bir birimize. En büyük sıkıntım ne yiyeceğime karar verememek oluyor. Derken zaman geçiyor ve öğün atlıyorum.:110: en azından burda yediklerimizi paylaşırsak bir birimiz için de seçenek menüler yaratmış oluruz.

Kahvaltımı yazayım ben de:
➡2 dilim tost ekmeğinin arasına 1 dilim karper peynir (yaprak karperlerden) koydum ve 2 dilimde salam koyup tost yaptım.

Aslında markete gittim biraz yeşillik alayım diye ama taze hiç bir şey yoktu manav reyonunda. O yüzden tost ile sabah kahvaltımı kapattım.

Günaydın,
Dünkü menümü yazayım istedim.
Sabahı zaten yazmıştım.
Öğlen balık ve salata, akşam 1 kase nesfit ve 1 avuç kadar kuruyemiş. bu sabah biraz kuruyemiş, 1 kupa filtre kahve ama maalesef kahveyi şekersiz içemiyorum:( 2 adet şeker koydum. giderek azaltmayı hedefliyorum.

Kahvaltı da neler yedim?

Öncelikle biraz gözüme hitap etsin istedim. O yuzden süslemeler özen göstermeler falan yaptım.
Günaydın,
Dünkü menümü yazayım istedim.
Sabahı zaten yazmıştım.
Öğlen balık ve salata, akşam 1 kase nesfit ve 1 avuç kadar kuruyemiş. bu sabah biraz kuruyemiş, 1 kupa filtre kahve ama maalesef kahveyi şekersiz içemiyorum:KK43: 2 adet şeker koydum. giderek azaltmayı hedefliyorum.
Aman canım çok takma kafana! Zamanla şekeri de bırakırsın ya da azaltırsın. Yeterki iste. :KK49:

Kızlar günaydın!
Dün ara öğün olarak eti gong yedim 1 paket
dün aksam yemeğinde bunlari yedim:
➡2 kase kremalı mantar çorbası
➡1 posriyon sebzeli tavuk sote
➡1 bardak coca-cola zero

Siz neler yapıyorsunuz?

PSX_20160413_113026.jpg

sabah kahvaltım:)

Selam ben de geldim. 27 yaşında ve 173 boyundayım kilomsa şu an 86 ve benim bir kaç ay içinde ciddi kilo vermem gerekiyor :mad: dolayısıyla sana katılmayı çok isterim. Günlük yediklerinin kalorilerini nasıl hesaplıyorsun?

Merhaba arkadaslar. Ben baska bir diyet gunlugunu takipteyim normalde. 1 hazirana kadar surecek. Amacim o zamana kadar 60 kiloya inmek. Ama elimde olmayan sebeplerden dolayi 2 haftadir diyete ara verdim. Ister istemez motivasyonum dustu. Ben de size katilabilir miyim. Benim icinde yeni bir soluk olur. Su an 67.8 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum.

Merhaba arkadaslar. Ben baska bir diyet gunlugunu takipteyim normalde. 1 hazirana kadar surecek. Amacim o zamana kadar 60 kiloya inmek. Ama elimde olmayan sebeplerden dolayi 2 haftadir diyete ara verdim. Ister istemez motivasyonum dustu. Ben de size katilabilir miyim. Benim icinde yeni bir soluk olur. Su an 67.8 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum.
I IRMAKK70 hoşgeldin. Bize katılmandan ötürü cok mutlu oldum. Hiç motivasyonunu kaydetme. Birlikte halledeceğiz bu kiloları. Kilo da neymiş canım Allah sağlık mutluluk huzur versin yeterki. Gerisini biz hallederiz. :)

Merhaba. 60 kilo iken hamilelik ve emzirme derken yaklaşık 80 kiloya ulaştım ve artık birşeyler yapmanın zamanı geldi. Desteğinizi bekliyorum...
Elifnurunannesi Elifnurunannesi hoşgeldin aramıza... Yaza kadar bizi rahatsız eden kilolarımızdan kurtulacağız. Burda bir birimize destek olacak ve sonunda da sevincimizi paylasacağız. Kiloları vermek istediğine inan. Ben diyetlerden pek hoşlanmadım oldum olası. Her şeyden yiyorum ama mumkun olduğunca az. Ekmek de yiyorum doymam yoksa :) ama dediğim gibi her şeyden az az... Bir de ilk bi kaç gün zor geçebilir ama unutmaki hepimiz için zor! Yalnız değilsin. Istediğimiz kiloya gelmek için biraz zorluklara katlancaz birlikte. :)

Kızlar akşam yemeğinden sonra bir eti gong yedim son attığım fotoğraftan farkli olarak onu da burda belirteyim dedim. Itiraf ediyorum bugun biraz fazla kaçırdım ama yine de limitimi aşmadım.

Bu arada ilk bir kaç gün ödem atacağız. Ben 1 kiloluk ödeminden kurtuldum... Ama bu kişiden kişiye farklılık gösterir unutmayalım. Kimimiz 1 kilo kimimiz 2 kilo verebilir tartıda ama hiç kilo vermediyseniz üzülmeyin... Devam ediyoruz pes etmek yok. :)

Back