- 11 Nisan 2016
- 41
- 15
- 3
- Konu Sahibi AyricaChasa
-
Bir kaç gün içinde alışacak bedeninMerhabalar herkese. Bu sabah itibariyle 78.8 ile başladım. 60a düşmeyi çok istiyorum, inş mümkün olur. Iradem çok Zayıf maalesef.
Rica ederim benim gibi spor yapmaya usenen tembel hatunlar icin en uygun sporlardan birisi sanirim, ozellikle de 1 mil olani sadece 16 dk suruyor tam benlikAy harikasın bilmediğim bir sey daha öğrendim çok mutlu oldum :)
Tebrik ediyorum. Darısı bize inşaallahKızlar selam. Bende en az 12 kg vermek istiyorum. Hedefim 15 di 3 u gitti. Yuruyuse agirlik verdim. Kendime adımsayar aldim bugun 7.5 km yurumusum. Nasil hirs yaptiysam. sabah sadece nesfit oglen kepekli sandivic aksam da salata ve 1 çeşit yemek. Ara ogun meyve yada sut. 1 haftada 3 kg gitti. İnsallah devami gelir
Ay harika darısı başıma ben de 15 kilo vermek istyrm sadece 1 i gitti o da ödem! Neyse sonuçta kaldı 14 kgKızlar selam. Bende en az 12 kg vermek istiyorum. Hedefim 15 di 3 u gitti. Yuruyuse agirlik verdim. Kendime adımsayar aldim bugun 7.5 km yurumusum. Nasil hirs yaptiysam. sabah sadece nesfit oglen kepekli sandivic aksam da salata ve 1 çeşit yemek. Ara ogun meyve yada sut. 1 haftada 3 kg gitti. İnsallah devami gelir
Bu arada 2 günde 700 gr verdim
arkadaşlar burada belli bir tartı günü var mı? Diğer grupta tartı günümüz cuma, ben de tartıldım bugün. Bu grup için başlangıç kilom 67.8 idi. bugün ki kilom 66.8 giden 1 kg
Kesinlikle katılıyorum. Ben henüz az yemeye alışamadım bu yüzden vucudumu zorlamak istemiyorum. :)diyetle spora aynı anda başlamamanızı öneririm diyete basladıkdan 1 2 hafta sonra spora başlamak daha mantıklı ikisi aynı anda ağır geliyor ve cok zorluyor genelde bu yuzden vazgecip bozuyoruz.
Gerçi size de cuma uygunsa cuma da yapabiliriz. Ben 73 ile başladım şuan da 71.6 yım.Aaa bak bu super fikir tarti günü ben pazartesi başladığım için pazartesiyi baz alabilirim. Gerçi her gün tartiya çıkıyorum. Değişimleri gördükçe mitlu oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?