• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte 15 kilo verelim

Mevcut kilonuzdan memnun musunuz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 25 100,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .
Iste tum gün yediklerim...

Ekstra bir şeyler yersem diyetarkadasim.com a ekliyorum...orada kullanıcı adım:
ayricachasa

Eklentiler

• PSX_20160414_192845.jpg
    PSX_20160414_192845.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar selam. Bende en az 12 kg vermek istiyorum. Hedefim 15 di 3 u gitti. Yuruyuse agirlik verdim. Kendime adımsayar aldim bugun 7.5 km yurumusum. Nasil hirs yaptiysam. sabah sadece nesfit oglen kepekli sandivic aksam da salata ve 1 çeşit yemek. Ara ogun meyve yada sut. 1 haftada 3 kg gitti. İnsallah devami gelir

Kızlar selam. Bende en az 12 kg vermek istiyorum. Hedefim 15 di 3 u gitti. Yuruyuse agirlik verdim. Kendime adımsayar aldim bugun 7.5 km yurumusum. Nasil hirs yaptiysam. sabah sadece nesfit oglen kepekli sandivic aksam da salata ve 1 çeşit yemek. Ara ogun meyve yada sut. 1 haftada 3 kg gitti. İnsallah devami gelir
Tebrik ediyorum. Darısı bize inşaallah

Ay harika darısı başıma ben de 15 kilo vermek istyrm sadece 1 i gitti o da ödem! Neyse sonuçta kaldı 14 kg

Merhaba AyricaChasa AyricaChasa

Dün akşam yazamadım yediklerimi hemen ekliyorum,

Kahvaltıda: 1 bardak süt, bir dilim ekmek, ev yapımı acıka, bir haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin ve domates
Ara öğün yok :(
Öğle arası: bir porsiyon pırasa (ev yapımı), bir küçük kavanoz dolusu yoğurt
Akşam: 1 porsiyon mısır keşkeği, 4-5 yemek kaşığı makarna, yoğurt

Dün doğru düzgün su içemedim, 2lt olmadı bile. Bir de çay ve kahveye abandım. Haliyle fazlasıyla su kaybettim. Umarım bugün daha düzgün beslenebilirim.

arkadaşlar burada belli bir tartı günü var mı? Diğer grupta tartı günümüz cuma, ben de tartıldım bugün. Bu grup için başlangıç kilom 67.8 idi. bugün ki kilom 66.8 giden 1 kg:KK54:

diyetle spora aynı anda başlamamanızı öneririm diyete basladıkdan 1 2 hafta sonra spora başlamak daha mantıklı ikisi aynı anda ağır geliyor ve cok zorluyor genelde bu yuzden vazgecip bozuyoruz.

arkadaşlar burada belli bir tartı günü var mı? Diğer grupta tartı günümüz cuma, ben de tartıldım bugün. Bu grup için başlangıç kilom 67.8 idi. bugün ki kilom 66.8 giden 1 kg:KK54:

Aaa bak bu super fikir tarti günü ben pazartesi başladığım için pazartesiyi baz alabilirim. Gerçi her gün tartiya çıkıyorum. Değişimleri gördükçe mitlu oluyorum :)

diyetle spora aynı anda başlamamanızı öneririm diyete basladıkdan 1 2 hafta sonra spora başlamak daha mantıklı ikisi aynı anda ağır geliyor ve cok zorluyor genelde bu yuzden vazgecip bozuyoruz.
Kesinlikle katılıyorum. Ben henüz az yemeye alışamadım bu yüzden vucudumu zorlamak istemiyorum. :)

Back