• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte 15 kilo verelim

Mevcut kilonuzdan memnun musunuz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 25 100,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .
Bu arada beslenme şeklini değiştirmek gerek. Ben de şimdiki beslenme tarzıma alışmaya çalışıyorum. Bu süreç biraz baş ağrılı, bolca uyku bastırmalı ve yorucu geçiyor benim için. Bu yüzden beslenme düzenini oturttuktan sonra spora ağırlık vereceğim. Spor derken aklımda şimdilik esneme hareketleri mekik ve yürüyüş var. Fazla sportif bir yapım yok. Spor yapmak bana işkence gibi geliyor ne yalan söyleyeyim :)

benim oradaki kullanıcı adım da labfaresi. bir bakabilir misin sence nasıl tüm yediklerim?
Şimdi bakıyorum L labfaresi :) hareketli bir yaşam tarzını seçmişsin... Bu biraz aklimi kurcaladı. Haftada 3 gun (günde 1 saat kadar) spor yapıyorsan genelde hareketli hic yapmiyorsan hareketsiz ve haftada 3 den fazla spor yapıyorsan cok hareketliyi seçmek gerek. Senin bunlardan hangisine uyuyor? Haftada 3 gun aktif spor yapma imkanin oluyr mu?Canım sakın yanlış anlama beni olur mu? Niyetim eleştirmek değil. Sadece siteden hepimiz daha verimli faydalanalım istiyorum. :)

Son düzenleme:
Şimdi bakıyorum L labfaresi :) hareketli bir yaşam tarzını seçmişsin... Bu biraz aklimi kurcaladı. Haftada 3 gun (günde 1 saat kadar) spor yapıyorsan genelde hareketli hic yapmiyorsan hareketsiz ve haftada 3 den fazla spor yapıyorsan cok hareketliyi seçmek gerek. Senin bunlardan hangisine uyuyor? Haftada 3 gun aktif spor yapma imkanin oluyr mu? Canım sakın yanlış anlama beni olur mu? Niyetim eleştirmek değil. Sadece siteden hepimiz daha verimli faydalanalım istiyorum. :)

Şimdi bakıyorum L labfaresi :) hareketli bir yaşam tarzını seçmişsin... Bu biraz aklimi kurcaladı. Haftada 3 gun (günde 1 saat kadar) spor yapıyorsan genelde hareketli hic yapmiyorsan hareketsiz ve haftada 3 den fazla spor yapıyorsan cok hareketliyi seçmek gerek. Senin bunlardan hangisine uyuyor? Haftada 3 gun aktif spor yapma imkanin oluyr mu?Canım sakın yanlış anlama beni olur mu? Niyetim eleştirmek değil. Sadece siteden hepimiz daha verimli faydalanalım istiyorum. :)

haftada 2 gün fitness bir gün pilates bir gün yüzüyorum canım. yeni başladım :) bunun dışında zaten evimden iş yerime yürüyorum günlük toplamda 40-45 dk yürümüş oluyorum. bir de işim de masabaşı gibi değil pek oldukça hareketliyim yani :D ve evet kilolu olmayı da beceriyorum :D

haftada 2 gün fitness bir gün pilates bir gün yüzüyorum canım. yeni başladım :) bunun dışında zaten evimden iş yerime yürüyorum günlük toplamda 40-45 dk yürümüş oluyorum. bir de işim de masabaşı gibi değil pek oldukça hareketliyim yani :KK70: ve evet kilolu olmayı da beceriyorum :KK70:
Wayyyyyy süper ay biraz spor konusunda senden feyz alsam ne güzel olur :)

Gördüğüm kadarıyla sabah kahvaltısını ideal yapmışsın bence :) ama ögle yemeğin ve özellikle akşam yemeğinde kalorisi yüksek besinler yer alıyor. Is yeri yemekleri klasik olduğu için kilo aldırıyor:KK43: öğünlerine daha fazla salata ekleme şansın var mı?

Bunun dışında 1600 kalori civarında seyredersen daha güzel kilo verirsin gibi geldi. Ama başlangıç için harika...

Özellikle spor yapmana bayıldım :KK52:

Bu arada yaptığın sporları da diyetarkadasim a ekleyebilirsin. Boylece verdiğin kilolar daha motive edici olur.

bayadır ara vermiştim de tekrar bir hız girdim bakalım. darısı başına inşallah :KK49:

bugün ilk kez kalori saymak aklıma geldi. aslında bu haliyle çok daha mantıklı ve kolay sanki. benim en büyük problemim iş yerinde sürekli oturmadığım için su içme olayını çok düzenleyememem. normalde 3 lt yi buılmak istiyorum ma 2 yi zor sağlıyorum. sen yediklerine dikkat etmek dışında bitkisel filan bişeyler yapıyor musun? ya da özellikle hayatından çıkardığın bişeyler var mı?

Wayyyyyy süper ay biraz spor konusunda senden feyz alsam ne güzel olur :)

Gördüğüm kadarıyla sabah kahvaltısını ideal yapmışsın bence :) ama ögle yemeğin ve özellikle akşam yemeğinde kalorisi yüksek besinler yer alıyor. Is yeri yemekleri klasik olduğu için kilo aldırıyor:KK43: öğünlerine daha fazla salata ekleme şansın var mı?

Bunun dışında 1600 kalori civarında seyredersen daha güzel kilo verirsin gibi geldi. Ama başlangıç için harika...

Özellikle spor yapmana bayıldım :KK52:
Bu arad
bayadır ara vermiştim de tekrar bir hız girdim bakalım. darısı başına inşallah :KK49:

bugün ilk kez kalori saymak aklıma geldi. aslında bu haliyle çok daha mantıklı ve kolay sanki. benim en büyük problemim iş yerinde sürekli oturmadığım için su içme olayını çok düzenleyememem. normalde 3 lt yi buılmak istiyorum ma 2 yi zor sağlıyorum. sen yediklerine dikkat etmek dışında bitkisel filan bişeyler yapıyor musun? ya da özellikle hayatından çıkardığın bişeyler var mı?

Bu ara fiziksel aktiviteden çok yediklerime adapte olmaya çalışıyorum. Beynim midemdekilerle tatmin olunca yürüyüş yapmaya çalışacağım. Geçen yıl squat, mekik ve yürüyüş yaptım 2 ayda 10 kilo vermiştim. Biraz midem alışınca yine başlayacağım aktiviteye...

Bu arada sabahlarımı 1 dilim ekmekle sınırladım. Yumurta yemeye ozen gosteriyorum inanılmaz tok tutuyor.

Tatlı ile pek aram yok ama börek/ çörek/hamur işi olaylarına dayanamıyorum bu yüzden onlari bir süreliğine görmezden geliyorum. Ama onları yersem de diger yediklerimle dengelemeye çalışıyorum.

Akşam yemeklerimi 2-3 çeşide düşürdüm. Mesela bu aksam menümde 2 parça köfte, domatesli bulgur pilavı ve cacık vardı. Sebzeler cok sulu olduğu ve kalori degerleri de genelde düşük olduğu için bol salata baş tacım oluyor.

Bunun dışında, günde 2 litre su içiyorum. Bunun için her saat başı bir bardak su içmeye programladım kendimi :)

Senin önerin var mı? :)

I IRMAKK70 hoşgeldin. Bize katılmandan ötürü cok mutlu oldum. Hiç motivasyonunu kaydetme. Birlikte halledeceğiz bu kiloları. Kilo da neymiş canım Allah sağlık mutluluk huzur versin yeterki. Gerisini biz hallederiz. :)
Teşekkür ederim. Diğer günlükte 1 hazirana kadar devam edeceğiz arkadaşlarla burada bir zaman sınırı yok değil mi yazın da ipin ucunu bırakmamak lazım çünkü. Biliyorum hep birlikte bu işin üstesinden gelebiliriz yeter ki azmimizi yitirmeyelim.

Bu ara fiziksel aktiviteden çok yediklerime adapte olmaya çalışıyorum. Beynim midemdekilerle tatmin olunca yürüyüş yapmaya çalışacağım. Geçen yıl squat, mekik ve yürüyüş yaptım 2 ayda 10 kilo vermiştim. Biraz midem alışınca yine başlayacağım aktiviteye...

Bu arada sabahlarımı 1 dilim ekmekle sınırladım. Yumurta yemeye ozen gosteriyorum inanılmaz tok tutuyor.

Tatlı ile pek aram yok ama börek/ çörek/hamur işi olaylarına dayanamıyorum bu yüzden onlari bir süreliğine görmezden geliyorum. Ama onları yersem de diger yediklerimle dengelemeye çalışıyorum.

Akşam yemeklerimi 2-3 çeşide düşürdüm. Mesela bu aksam menümde 2 parça köfte, domatesli bulgur pilavı ve cacık vardı. Sebzeler cok sulu olduğu ve kalori degerleri de genelde düşük olduğu için bol salata baş tacım oluyor.

Bunun dışında, günde 2 litre su içiyorum. Bunun için her saat başı bir bardak su içmeye programladım kendimi :)

Senin önerin var mı? :)

Ya nedense bende çok değişik bir heves var şu an. Böyle olunca insan daha kolay kilo veriyor. Tek sıkıntım PKO'lu olmam ve insülin direncim sanırım. Öyle olmasa daha da kolay vereceğim de.. Bakalım..

Ben özellikle et yemeye hiç dikkat etmiyorum aslında herhalde yanlışlarımdan biri bu. Ama haşlanmış yumurtasız peynirsiz yoğurtsuz günüm asla geçmez. Yerini tutmuyor tabi ama..

Hayatımda aldığım en güzel karar sanırım beyaz ekmek. Neredeyse 2 senedir "hiç"e yakın beyaz ekmek tüketiyorum. Evime hep tahıllı alıyorum ama dışarıda bazen beyaz yediğim oluyor. Makarna ve beyaz pirinç pilavını da çok az tüketiyorum.

Vazgeçemediğim şeylerden biri de tuz ve salatadaki yağ. Yağsız salata ölüm gibi geliyor.. Çaylar kahveler şekersiz filan.. Spora başlayana kadar düzensiz yiyordum. Akşam 9 da akşam yemeği yiyip 10 da yatınca insan böyle oluyor :D

Ya nedense bende çok değişik bir heves var şu an. Böyle olunca insan daha kolay kilo veriyor. Tek sıkıntım PKO'lu olmam ve insülin direncim sanırım. Öyle olmasa daha da kolay vereceğim de.. Bakalım..

Ben özellikle et yemeye hiç dikkat etmiyorum aslında herhalde yanlışlarımdan biri bu. Ama haşlanmış yumurtasız peynirsiz yoğurtsuz günüm asla geçmez. Yerini tutmuyor tabi ama..

Hayatımda aldığım en güzel karar sanırım beyaz ekmek. Neredeyse 2 senedir "hiç"e yakın beyaz ekmek tüketiyorum. Evime hep tahıllı alıyorum ama dışarıda bazen beyaz yediğim oluyor. Makarna ve beyaz pirinç pilavını da çok az tüketiyorum.

Vazgeçemediğim şeylerden biri de tuz ve salatadaki yağ. Yağsız salata ölüm gibi geliyor.. Çaylar kahveler şekersiz filan.. Spora başlayana kadar düzensiz yiyordum. Akşam 9 da akşam yemeği yiyip 10 da yatınca insan böyle oluyor :KK70:

Oy oy oy...:) canım bende de hipotiroidi var metabolizmam yerlerde sürünüyor ama pko lu olan bir arkadaşım vardı d.k. haplari kullaniordu buna rağmen hic kilo almadı.

Bende yağlı yemeği cok seviyorum... Tuzdan da vazgeçmek kolay değil elbette. Ama elimden geldigince kontrol ediyorum. Is yeri yemeklerinden dolayı da bi 10 kilo aldım zaten 2 ay icinde sonra da vermek icin uğraşmadım. Kalori tablosuna yazdıkları değerlerden çok daha yüksek bence onların yazdığı değerler. Ogle yemeklerini kontrol etmek gerek ya :(

Teşekkür ederim. Diğer günlükte 1 hazirana kadar devam edeceğiz arkadaşlarla burada bir zaman sınırı yok değil mi yazın da ipin ucunu bırakmamak lazım çünkü. Biliyorum hep birlikte bu işin üstesinden gelebiliriz yeter ki azmimizi yitirmeyelim.

Hayır burda bir zaman sınırımız yok. :)Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyoruz. Tabii gönül ister birden kurtulalım kilolardan ama hızlı diyetler vücudu yıpratıyor bu yuzden diyetten cok beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeye kalıcı kilolar vermeye gayret ediyoruz.

4 gündür azmimden 1 gram kaybetmedim ama kilolarımdan 1000 gramdan fazla kaybettim. Istediğimiz kilolara gelene dek burdayız!:)

Hayır burda bir zaman sınırımız yok. :)Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyoruz. Tabii gönül ister birden kurtulalım kilolardan ama hızlı diyetler vücudu yıpratıyor bu yuzden diyetten cok beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeye kalıcı kilolar vermeye gayret ediyoruz.

4 gündür azmimden 1 gram kaybetmedim ama kilolarımdan 1000 gramdan fazla kaybettim. Istediğimiz kilolara gelene dek burdayız!:)[/QUO
O zaman 50 kiloya ininceye kadar ben de sizlerleyim:KK16:Bu kilolardan kurtulma zamanı geldi artık

Oy oy oy...:) canım bende de hipotiroidi var metabolizmam yerlerde sürünüyor ama pko lu olan bir arkadaşım vardı d.k. haplari kullaniordu buna rağmen hic kilo almadı.

Bende yağlı yemeği cok seviyorum... Tuzdan da vazgeçmek kolay değil elbette. Ama elimden geldigince kontrol ediyorum. Is yeri yemeklerinden dolayı da bi 10 kilo aldım zaten 2 ay icinde sonra da vermek icin uğraşmadım. Kalori tablosuna yazdıkları değerlerden çok daha yüksek bence onların yazdığı değerler. Ogle yemeklerini kontrol etmek gerek ya :KK43:

evet iş yeri yemeği sıkıntılı. ben de o yüzden evden getiriyorum hep. zaten sürekli evde yemek oluyor. sabah koyuyorum kplara atıyorum dolaba. senin iş yerin nasıldır bilmiyorum bizde dolap mikrodalga filan var hep, rahatız. öyle bir şansın varsa kesinlikle öneririm. dışarıda yemek yediğimde öğle aralarından sonra çok değişik bir halsizlik çökerdi üzerime en azından artık o olmuyor.

hipotiroidi de çok zor allah yardımcın olsun. ben de dk hapı kullanıyordum ama 8 yılı aştı ve bu süre zarfında şu an kolesterolüm ve kc enzimlerim çıldırdı. ilaca bağlı olduğu için yapacak hiç birşey de yok. tüm ilaç tedavilerini bıraktım. iyice zorlanıyorum kısacası. şişti vücudum :(

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 7-8 kaşık kahvaltılık acı sos

Öğlen: 1.5 dilim ekmek, 1 kabak- 1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı, 5-6 kaşık kahvaltılık acı sos

Akşam: Yarım dilim ekmek, öğleden kalan kabaklı omletin diğer yarısı, 3-4 kaşık acı sos. Geceye doğru çok acıkırsam 1-2 dilim peynir yiyeceğim.

Henüz su 1.5 litre oldu, akşama kadar 2.5 litre içmeye çalışacağım. İki haftadır spor yapmıyorum akşam tekrar leslie 1 mile ile spora başlayacağım.

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 7-8 kaşık kahvaltılık acı sos

Öğlen: 1.5 dilim ekmek, 1 kabak- 1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı, 5-6 kaşık kahvaltılık acı sos

Akşam: Yarım dilim ekmek, öğleden kalan kabaklı omletin diğer yarısı, 3-4 kaşık acı sos. Geceye doğru çok acıkırsam 1-2 dilim peynir yiyeceğim.

Henüz su 1.5 litre oldu, akşama kadar 2.5 litre içmeye çalışacağım. İki haftadır spor yapmıyorum akşam tekrar leslie 1 mile ile spora başlayacağım.
Leslie i bilmiyordum simdi onu araştırıyorum. Teşekkürler:)

evet iş yeri yemeği sıkıntılı. ben de o yüzden evden getiriyorum hep. zaten sürekli evde yemek oluyor. sabah koyuyorum kplara atıyorum dolaba. senin iş yerin nasıldır bilmiyorum bizde dolap mikrodalga filan var hep, rahatız. öyle bir şansın varsa kesinlikle öneririm. dışarıda yemek yediğimde öğle aralarından sonra çok değişik bir halsizlik çökerdi üzerime en azından artık o olmuyor.

hipotiroidi de çok zor allah yardımcın olsun. ben de dk hapı kullanıyordum ama 8 yılı aştı ve bu süre zarfında şu an kolesterolüm ve kc enzimlerim çıldırdı. ilaca bağlı olduğu için yapacak hiç birşey de yok. tüm ilaç tedavilerini bıraktım. iyice zorlanıyorum kısacası. şişti vücudum :KK43:
Öğle yemeklerini evde hazırlamak süper:) böylece daha güzel kontrol ediliyor diyet ;)vereceğiz kilolarımızı :KK49: ay daha da motive oldum :)

Leslie i bilmiyordum simdi onu araştırıyorum. Teşekkürler:)
Leslie walk at home diye geçiyor. Evde yürüyüş programı. 1,2,3,4,5 mile diye gidiyor. İsteyen istediği milden başlıyor. Ben geçen sene 3 mile olanla baya kilo vermiştim. Spor salonuna gitme imkanım yok, bulunduğum yerden dolayı dışarda yürüme imkanım falan da yok, ben de evde leslie ile yürüyeceğim artık :)

Leslie walk at home diye geçiyor. Evde yürüyüş programı. 1,2,3,4,5 mile diye gidiyor. İsteyen istediği milden başlıyor. Ben geçen sene 3 mile olanla baya kilo vermiştim. Spor salonuna gitme imkanım yok, bulunduğum yerden dolayı dışarda yürüme imkanım falan da yok, ben de evde leslie ile yürüyeceğim artık :)
Ay harikasın bilmediğim bir sey daha öğrendim çok mutlu oldum :)

Merhabalar herkese. Bu sabah itibariyle 78.8 ile başladım. 60a düşmeyi çok istiyorum, inş mümkün olur. Iradem çok Zayıf maalesef.

Back