- Konu Sahibi birsorusorupcikacagim
-
Ölümü hatırlatmaktan kastım aslında, ilk kim ağzına aldı tarzında değildi. 18 yaşında şiddet gören birine "geçecek" bile demek daha olumlu bir mesaj olurdu. Yani nasıl desem zaten konu sahibi pek olumlu bir havada değil. Hani bari yorumlar ılımlı olsundu kastım. Sizi alıntıladım, çünkü bana verilen cevabı alıntılamışsınız. Açıklama yapmak istedim.Evet ölüm siz cikartmadiniz evet konu sahibi başlıkta yazmış ama kabul edin ki ilk mesajınız hiç olmadı.
Anneniz işe girmeli. Temizlik, bulaşık, otelde kat hizmetleri... her ne ise bir işe girmeli. İşim yok diyerek oturmamali.Üniversiteye hazırlanıyorum annemin işi yok paramız da yok kaçmak çözüm değil ben ikisinden de kurtulmak istiyorum
Küçük bir yerde yaşıyoruz iş imkanı çok yok geçen yaz her yere başvurdum dönüş olmadıAnneniz işe girmeli. Temizlik, bulaşık, otelde kat hizmetleri... her ne ise bir işe girmeli. İşim yok diyerek oturmamali.
Siz de 31 yasinda iseniz aciktan okuyup işe girmelisiniz.
Dilerim size bunu yapanlar birbirlerini öldürürler de biri mezara biri toprağa girer.
Konu sahibi bence sen çok aklı başında ve güçlü bı kızsın. Bu seneyi güzelce dersine odaklanmakla geç, yapabilirsen part time isin olsa annenede destek olur hem. Seneye inşallah güzel bir yer tuttur ve bu ikisinden kurtulursunuz boylece bir an once
Canına tak ettiyse arar ya,küçükmüş de yaşı yeter ki bu çile bitsin diye bi umutİnançlı biri diğerinin ölmesi için nasil dua arar ya
18Yaş 31 mi 18 mi onu anlayamadım yanlız ?
Allaha havale et, sana bıraktım sen nasıl biliyorsan öyle yap bunları de, beddua doğru değilEvet beni hasta ettiler
Evet çok tehlikeli inançlı biriyim Allah korusun
Tamam canım az önce yazdığımı okudun mu ?
Allah'tan korkulari olsa zaten size bunu reva görmezlerdi.. onların ölmeleri için değilde kendi ve anneni bu durumdan kurtarması için dua et.. sakın aklına kötü şeyler getirme hiçbir faydası olmayacak.. geleceğini yok etme.. biliyorum yazması kolay ama sen akıllı bir kıza benziyorsun eminim sen ve annen bir yol bulursunuz.. önce ekonomik kuvvet daha sonra gerisi gelir.. dikkat edin onlara karşı sinsi olun zamanı gelince maddi ve manevi gücünüzle darbeyi indirirsiniz.. Doğru dürüst bir bilgim yok ama şu kadın sığınma evine mi gitseniz annenle acaba ? İnan sesli düşünüyorum çagre üretmek açısından..
Öncelikle çok üzüldüm sizin için , bol bol dua edin, size akıl vermek çok zor, yaşadıklarınız çok zor anlaşılan. Yakın bir yerde kadın kuruluşu vs.. yok mu? Belki öyle bir yerden yardım alabilirsiniz.. Sığınma evi bile olabilir .. Allah yardımcınız olsunBildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
Hayır abla şuan evimizdeyiz onlar başka yerde kalıyorlar ama dönerler bugün yarın annem yine güveni ve cesareti olmadığı için affeder ben destek olmaya çalışıyorum kullanmadığım eşyaları kitapları satıyorum devlet okul yardım parası veriyor onu biriktiriyorum annemde aynı şekilde ben okul kazanıp önce kendimi sonra onu kurtarmak için cabaliyorumTamam canım az önce yazdığımı okudun mu ?
annemin evde emeği çok eşyaların neredeyse yarısını kendi aldı o yüzden bırakmak istemiyor düzen kurmadan boşanmak istemiyorÖncelikle çok üzüldüm sizin için , bol bol dua edin, size akıl vermek çok zor, yaşadıklarınız çok zor anlaşılan. Yakın bir yerde kadın kuruluşu vs.. yok mu? Belki öyle bir yerden yardım alabilirsiniz.. Sığınma evi bile olabilir .. Allah yardımcınız olsun
Ayrıca konu yorumlarına baktım baya ağır şeyler yazanlar olmuş ilk sayfada ve ölsün demekle ölünmez gibi böyle dua edilir gibi gibi keşke onlara da böyle tepki verseydiniz alıntılar yaparak boş konuşuyorsun deseydiniz madem siz doğrusunuzEvet ölüm siz cikartmadiniz evet konu sahibi başlıkta yazmış ama kabul edin ki ilk mesajınız hiç olmadı.
Sağlığınızdan, canınızdan olacaksınız, eşya bir şekilde hallolurannemin evde emeği çok eşyaların neredeyse yarısını kendi aldı o yüzden bırakmak istemiyor düzen kurmadan boşanmak istemiyor
Rabbim yardimcin olsun canım.. çok dikkatli ol.. sakinliğini hep korumaya çalış.. anneni ve kendini ancak bu şekilde koruyabilirsin.. bize burdan güzel haberlerini ver İnshaAllah..Hayır abla şuan evimizdeyiz onlar başka yerde kalıyorlar ama dönerler bugün yarın annem yine güveni ve cesareti olmadığı için affeder ben destek olmaya çalışıyorum kullanmadığım eşyaları kitapları satıyorum devlet okul yardım parası veriyor onu biriktiriyorum annemde aynı şekilde ben okul kazanıp önce kendimi sonra onu kurtarmak için cabaliyorum
Ayrıca konu yorumlarına baktım baya ağır şeyler yazanlar olmuş ilk sayfada ve ölsün demekle ölünmez gibi böyle dua edilir gibi gibi keşke onlara da böyle tepki verseydiniz alıntılar yaparak boş konuşuyorsun deseydiniz madem siz doğrusunuz
Çok ilginç
Siz neyi anlamadınız tam olarak?Ayrıca konu yorumlarına baktım baya ağır şeyler yazanlar olmuş ilk sayfada ve ölsün demekle ölünmez gibi böyle dua edilir gibi gibi keşke onlara da böyle tepki verseydiniz alıntılar yaparak boş konuşuyorsun deseydiniz madem siz doğrusunuz
Çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?