Birine karşı tahammulsüzlük

Birine karşı tahammülsüzlük dediğiniz 'biri' daha çocuk
Allah o meleğin yardımcısı olsun daha çok küçük, ileride kim bilir ne kadar kıskanacaksınız o çocuğu. Ne güzel sizi anne yerine koymuş bundan güzel şey mi olur ne desek boş..

Konu sahibinden midem bulandi. Kendisi de farkinda cocugun sucsuz gunahsiz oldugunun. Dogurmus da diyorsunuz, belki lohusa etkisidir gecer. Oyle ummaktan baska carem yok cok uzgunum.

Ben ortada bir anne olduğunu da sanmıyorum.. konu sahibi " birden gözüme batmaya başladı bu kişi" dediğinde 5 ay önce kendi çocuğunu kucağına aldığını söylemeyi nasıl unuttuysa yine bazı ayrıntıları söylemiyor.Ya büyük iki evlat başka kadından ,bu kuzu başka kadından ve adam boşanmalarda anneyi tehdit edip çocukları vermeyen pisliğin teki ..ya kadın öldü.Düşünsene ard arda iki evladı olduğunda kadın onları büyüttü ,bırakmadı..analığında sıkıntı yoktu da 3.çocuğu olunca o bebekken mi bıraktı kadın .Benim diyeceğim tekşey "Allah hiçbir kuzuyu anne şefkatinden mahrum bırakmasın" olacak..Rahmetli Doğan Cüceloğlunun dediği gibi "Annen yoksa kimsen yok!!"

Bence bir kaç zamandır böyle konularla sabrımız deneniyor. Ben bir daha bu tür konulara yazmayacağım.
Konu sahibinin bebeği var. 25 yaşında çocuğu var. Adamın 3 çocuğu var. Gerçekse üzücü. Degilse can sıkıcı.

Ya niye bole yapiyosunuz niye yazip gidiyosunuz

Yaw madem ayrim
Yapacaktin keske cocuk yapmasaydin, o kizin hakkina girmeseydin.. birde daha once anneligi tatmissin yani… hic anne olmamissin desem ok.. ama zaten anneymissin

Yok ben aşırı kızıyorum. Madem normal size göre o zaman başlık neden böyle ? Cidden 6 yaşında ki bir bebeğe birisi diye yazan birinden rahatsız değil misiniz ?
Duruma uzulmesem alinti manyagi olmayi goze alip yazmazdim ,neden tahammul edemiyorumu anlamaya calisiyor zaten sac teli dusse rahatsiz oluyorum diyor otesi var mi? birisi dikkatimi cekmedi bile.. ona belli etmiyorum demesine istinadendir

Neden siz bakıyorsunuz 6 yalındaki çocuğa ?

Annesi hayatta ise bu çocuk sizin sorumluluğunuzda değil ki
Zaten bir annesi var size niye anne diyor ?
Siz o eve adama eş olarak gelmişsiniz , çocuklara bakıcı olarak değil
Bence yıpratmayın kendinizi , eşinizle konuşun ve sınırları çizin.

Utanmadan sevmiyorum ama iyi bakıyorum diyor bir de. Hiç inanmıyorum. Babasının kazandığı parayla çocuğun önüne koyduğu bir kap yemeği bakmaktan sayıyor. Yüzüne gülmüyor, şefkat, sevgi göstermiyor, çocuk da eminim bunu hissediyor ve derin yaralar açılacak kalbinde. Büyüyüp de aklı erince yapılan muameleyi anlamlandırıp, anne dediği konu sahibinden soğuyacak ve mesafe koyacak. Belki ve inşallah çok iyi yerlere geldiğinde konu sahibi ondan yana beklentiye girecek ama kız ona mesafeli olduğundan beklentisini karşılamayacak, bu sefer de baktım büyüttüm şunun yaptığına bak diyecek. Hiç şaşmaz. Muhtemelen de o çok mükemmel kocası eski eşine nafaka vermemek için vermiyordur çocuğu annesine. Diğerleri büyük zaten.

Amiin

Neden böyle bi şey yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…