- 28 Mart 2020
- 4.080
- 16.677
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ortada bir anne olduğunu da sanmıyorum.. konu sahibi " birden gözüme batmaya başladı bu kişi" dediğinde 5 ay önce kendi çocuğunu kucağına aldığını söylemeyi nasıl unuttuysa yine bazı ayrıntıları söylemiyor.Ya büyük iki evlat başka kadından ,bu kuzu başka kadından ve adam boşanmalarda anneyi tehdit edip çocukları vermeyen pisliğin teki ..ya kadın öldü.Düşünsene ard arda iki evladı olduğunda kadın onları büyüttü ,bırakmadı..analığında sıkıntı yoktu da 3.çocuğu olunca o bebekken mi bıraktı kadın .Benim diyeceğim tekşey "Allah hiçbir kuzuyu anne şefkatinden mahrum bırakmasın" olacak..Rahmetli Doğan Cüceloğlunun dediği gibi "Annen yoksa kimsen yok!!"Konu sahibesi durum boyle oldu ya da olacaktir cocugun mental sagligu acisindan ya babasiyla konusun annesinde kalsin ya da kendinizi bir yoklayin baslardaki gibi davranabilecekseniz cocuk yaninizda kalsin ama her durumda cocuk etkilenecek zira size anne demis ...
Uyeler sakinlesirse belki daha baska fikirler sunarlar ama malesef benim aklima baska bir sey gelmedi
Duruma uzulmesem alinti manyagi olmayi goze alip yazmazdim ,neden tahammul edemiyorumu anlamaya calisiyor zaten sac teli dusse rahatsiz oluyorum diyor otesi var mi? birisi dikkatimi cekmedi bile.. ona belli etmiyorum demesine istinadendirYok ben aşırı kızıyorum. Madem normal size göre o zaman başlık neden böyle ? Cidden 6 yaşında ki bir bebeğe birisi diye yazan birinden rahatsız değil misiniz ?
Ben de böyle düşünüyorum, ne malum?Tamam biraz ağır konuştuk falan ama bu kadının ileride bir cinnet geçirip bu küçücük,savunmasız,masum yavruya kötü birşey yapmayacağı ne malum?
Neden siz bakıyorsunuz 6 yalındaki çocuğa ?Cevap yazan herkese teşekkürler. Bir tek siz olumsuz yorum yapmamışsınız teşekkür ederim. Boşanın diyenler olmuş öyle kolay değil helde tek desteğim tek arkadaşım tek dostum kısacası herşeyim olan bir adamdan. Annem ve babam rahmetli oldu iki kız kardeşim var onlarda evli. İlk ecliliğimden bir oğlum var 25 yaşında oda arayıp sormuyor. İlk evliliğim çok kötüydü. Şimdi eşim o kötü evlilikten sonra bana Allahın lütfü bana hediye her an şükür ediyorum karşıma onu çıkarttı diye Allah'a. 17 yaşındakiler büyük size ihtiyacı yok denmiş bütün sorumlulukları bende daha ne olsun.. Bazen insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor denmiş. Ayrıca çocuğun annesi sağ. Benim en büyük şahidim Allah elimden geleni yapıyorum hatta daha fazlasınıda herkes kendi yaşadığını bilir. Ön yargılı yaklaşmak kolay
AmiinBen ortada bir anne olduğunu da sanmıyorum.. konu sahibi " birden gözüme batmaya başladı bu kişi" dediğinde 5 ay önce kendi çocuğunu kucağına aldığını söylemeyi nasıl unuttuysa yine bazı ayrıntıları söylemiyor.Ya büyük iki evlat başka kadından ,bu kuzu başka kadından ve adam boşanmalarda anneyi tehdit edip çocukları vermeyen pisliğin teki ..ya kadın öldü.Düşünsene ard arda iki evladı olduğunda kadın onları büyüttü ,bırakmadı..analığında sıkıntı yoktu da 3.çocuğu olunca o bebekken mi bıraktı kadın .Benim diyeceğim tekşey "Allah hiçbir kuzuyu anne şefkatinden mahrum bırakmasın" olacak..Rahmetli Doğan Cüceloğlunun dediği gibi "Annen yoksa kimsen yok!!"
Neden böyle bi şey yapsınlarMerhaba benim ikinci evliliğim eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Eşimin iki oğlu bir kızı var erkekler 17 ve 18 yaşında kız 6 yaşında. Hepsinin bana karşı tavrı çok iyi. Kız da aynı şekilde bana anne diyor ilk başlarda kızı seviyordum ama bir kaç aydır ona karşı aşırı tahammül süz oldum kızın her yaptığı her hareketi adeta gözüme batıyor. Beni yanlış anlamayın lütfen kötü davranmıyorum her türlü ihtiyacını karşılıyorum. Eşimin hatırı için birşey demiyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum sinirlerim bozuldu neden böyle oldu anlamıyorum acaba birisi ondan nefret etmem için birşey mi yaptı...artık dayanamıyorum çocuğun sesini bile duyunca yada yerdeki saç telini bile görünce çıldırıyorum kalbim çarpıyor nefesim daralıyor böyle olunca aklıma biri birşey mi yaptı diye geliyor. Eğer öyle bir şey Varsa Nasıl anlaşılır.? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..