Birine karşı tahammulsüzlük

Okuyup duruyorsun konu sahibi. Utan kendinden olur mu ? Utan ben nasıl kötü bir kalbe sahibim diye. Allah kelamını ağzından düşürmüyorsun belli ki , dua et kalbim düzelsin diye. Bende tek dua ediyorum Kocan inşallah farkına varsın tez zamanda, seni de aldığı yere koysun.

Rozita o kız buraya gelip ilerde konu açacak… of içim kıyıldı yaw.
Vallahi canım Şahika'm işin bir de şu tarafı var. Bu tahammülsüzlük zamanla hareketlerine de yansıyacaktır. Belli etmiyorum diyor, hani ihtiyaçlarını karşılıyorum vs. diyor da zamanla hiçbir şey yapmak istemeyecek. O zaman görün siz cümbüşü diyorum.

Bazen kendi çocuğumuza arkadaşımızın çocuğuna ya da yeğenlerimize bile tahammülsüz olabiliyoruz. Eşinizin çocuğu olduğu için tahammülsüzüm düşüncesine gitmemeniz gerekiyor. Belki de şu an sizi darlayan başka birler var hırsınızı kızcağızdan çıkarıyorsunuz. O da sürekli beraber olduğunuz içindir. Geçer umarım bu sürede çocuğun ve sizin psikolojinizi olumsuz etkileyecek şeyler yapmazsınız umarım. Kendinizi telkin etmeye çalışın.

Evlenmeseydiniz hanımefendi. O çocukların günahına neden giriyorsunuz. Tam bir üvey anne profilisiniz. O çok sevdiğiniz kocişkonuzdan korkmasanız o çocuklara neler yaparsınız Allah bilir. İçinizde gram merhamet yok sizin

Neden verecek ki ? konu başlığı bile "biri". O çocukları benimsememiş içine sinmemiş.
Calci kendimi tutamıyorum. Çok fena oldu yaw. İnsan 6 yaşında ki bir bebeğe nasıl böyle kin duyar.
Bak şimdi hesap bilgilerini düzenliyor. Doğruları yazmıştı şimdi yalanlarla dolduruyor. Keşke bulsam keşke..

Var ama babası bırakmıyor
İşte gitsin istiyorsunuz. Eşinizle baş başa kalmak istiyorsunuz ve annesi istediği halde eşiniz göndermediği için o küçücük çocuğa kinlenmişsiniz. O çocuğun sevgisini hak etmiyorsunuz. Yazık yazık. Allah kalbinize merhamet versin

Calci kendimi tutamıyorum. Çok fena oldu yaw. İnsan 6 yaşında ki bir bebeğe nasıl böyle kin duyar.
Sinirlerim zıpladı resmen ya. Bir de küçük olsa cahil derim yaparım dedi evlendi derim. 25 yaşında çocuğu varsa en az 45 yaşında bu insan. Kötü bir evlilik geçirmiş acılar yaşamış ama daha fenasını 6 yaşındaki bir çocuktan çıkarıyor. Bu ne hırs bu ne öfke

Kendi çocuğuyla görüşmüyor. Kimseyi kınamam bu konuda ama kendi çocuğunu bile fazlalık görmüyorsa neyim.
Abi madem bu kadar ağır geliyor, doğurmayın.

Neden verecek ki ? konu başlığı bile "biri". O çocukları benimsememiş içine sinmemiş.
Gecen deli
Gibi diger uyeyi savundum, soylediklerine cok inandim cunku iyi niyetli olarak gordum. O da pasiflesip gitti..

Yani bu da konu acmis basit bir soruya bile cevap vermiyor. Atla deve istemiyoruz yani.

Yaw cocugu olan biriyle evlendiysen cocuklarini sevmeme luksun yok.. evet sevgi icten gelen birsey, buna katiliyorum.. sevgi tahammulu kolaylastirir… kendi cocugunun bile sevgisi olmasa cogu seye katlanamaz oz anne babalar. Sen hem karnim doysun hem pastam dursun kafasindasin. Kocani seviyorsan sahip cikacaksin o cocuklara..birde sebep ne yani? Cocuk anne diyormus sana dusun, annesi yasarken boyle birsey oluyor..cocugun sac teli bile
Nasil batar? Yani bizimde sacimiz
Dokuldugu oluyor..gayet normal birsey ama bu kadar gundelik birsey batiyorsa.. yavrum bu kiz daha buyuyecek daha 6 yasinda.. bosa o zaman kocani.. ama sorsan onuda yapmazsin

Çocukların hepsı tam zamanlı sızınlemı yasıyor ? Yoksa hafta sonları yada tatıllerdemı gelıyorlar

Konuyu ilk okuyunca genç daha önce evlenmemiş çocuğu olmamış biri sandım. Kız çocukları babaya düşkün olur. Adam da çocuklarına düşkün olmalı ki annesine vermek istememiş. Bunu kıskanıp kendini soğutmuş diye düşündüm.
Meğer kendi çocuğundan bile vazgeçmiş. Sırf adamı seviyor diye ardını arkasını düşünmeden de evlenmiş.
İnşallah gerçekten o kız çocuğuna yansıtmıyordur diye dua ediyorum ama çok zor

Birde sunu demeden geçemeyeceğim 6 yasındakı kız cocugu sıze anne derken gercek bıyolojık annesının canının nasıl yandıgının farkındasınızdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…