• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden Hoşlanıyor Olsanız Hemde İş Arkadaşınızdan

Zamaninizdan ayırıp üşüncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim ben bu açıdan hiç bakmamistim hicbir zamsn dusuncelerime gore hareket edecek kadar cesur olmayacagim belki ama onun icinde reddedilme ihtimali oldugu dusuncesi oldugunu idrak etmis oldum cok tesekkur ederim
Rica ederim.
Umarım güzel haberlerini alırız.

Ikı yıldır aynı yerdeyız merhabası bıle yoktu dolayısıyla arkadasta degıldık bu yuzden geldıgınde gulumseyenıyorum dogru yaptıgımı dusunuyorum dunden hazırmıs dıyebılır bırde gıcık kapıyordum eskıden ona sımdıde o kızdan dolayı bundan nefret edıyorum .

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de işyerinden birinden hoşlanıyorum hem de beraber çalıştığım ekip arkadaşımdan. Benimki çok daha beter bir durum. Saçma sapan davranışları oluyor kalbim kırılıyor mesafe koysam saçma duruyor, koymasam yakın davranmak içimden gelmiyor. Her gün işte sırf bu durumdan moralim bozuluyor. Ama ne yapacağım bilmiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de işyerinden birinden hoşlanıyorum hem de beraber çalıştığım ekip arkadaşımdan. Benimki çok daha beter bir durum. Saçma sapan davranışları oluyor kalbim kırılıyor mesafe koysam saçma duruyor, koymasam yakın davranmak içimden gelmiyor. Her gün işte sırf bu durumdan moralim bozuluyor. Ama ne yapacağım bilmiyorum.
Off ne yapçaz bılmıyorum kalbımle beynım arasın da gıdıp gelıyorum .Bugun de hıc konusmadı sadece baktıgımı gorunce selamlaştık .Ben bakmayınca o bakıyor göruyorum her ne kadar bakmasam da göz bu :) ama cok yakısıklı be hem sevesım var hem kacasım neyse olma olasılıgı sıfır zaten hep böyle oldu ne zaman sevmeye kalksam sonuç hüsran.Hakkımız da hayırlısı dusunme dıyecegım ama ben hergun dusunerek gecırıyorum kelın ılacı olsa içim acıyor yanıyor bır tuhaf ıste.

merhaba tanışmak istiyorsa bu en yakın arkadaşınız bile siz karışmayın derim, gerçi buluşma görüşme olmamış arkadaşınız ile ancak sizi karıştırması bizi tanıştır demesi saçma, artı birde sakal mevzusunda sizin bir lafınız ile sakalını kesiyor ise bu işin içinde bir duygu var derim. belki sizi denemek istiyor kıskandırmak istiyor olabilir. Aradığı özelliklerde sizi tarif etmiş gibi geldi bu gibi durumlar da ya açıkça konuşacaksın ya da uzak duracaksın, insanda duygu kıpırtısı olunca hoşlanma var mı yok mu diye ikilemde kalıyor çünkü

ya sen eğer çok hoşlanıyorsan ona imada bulunsana. en mantıklısı bu gıbı geldı çünkü bana

merhaba tanışmak istiyorsa bu en yakın arkadaşınız bile siz karışmayın derim, gerçi buluşma görüşme olmamış arkadaşınız ile ancak sizi karıştırması bizi tanıştır demesi saçma, artı birde sakal mevzusunda sizin bir lafınız ile sakalını kesiyor ise bu işin içinde bir duygu var derim. belki sizi denemek istiyor kıskandırmak istiyor olabilir. Aradığı özelliklerde sizi tarif etmiş gibi geldi bu gibi durumlar da ya açıkça konuşacaksın ya da uzak duracaksın, insanda duygu kıpırtısı olunca hoşlanma var mı yok mu diye ikilemde kalıyor çünkü
Duygularimdan hic emin degilim ama onla gecirdigim zamanlarda mutluyum guzdl duygular guzek hisler ama bir adim ileri iki adım geri atmasıda yıldırdı beni artık ona hareketlerine hicbirsdyine anlam veremiyorum artik tarif ettigi kisi meslegine kadar benim ama iste açık açık bisey demsdikce kendi kendime gelin guvey olmus gibi hissediyorum

ya sen eğer çok hoşlanıyorsan ona imada bulunsana. en mantıklısı bu gıbı geldı çünkü bana
Ben hayatımda kendimden en cok tavizi onda verdim isimden gucunden zaman ayirip yanina gittim herkesin icinde birseyler icmeye gidelim mi dedim yeri geldi mesaiden cikmam gereken saatlerde yaninda o kadar cok kaldim ki insanlarin imalı bakışlarına maruz kaldım birazda o adın atsa daha guzel olmaz mi

Ben hayatımda kendimden en cok tavizi onda verdim isimden gucunden zaman ayirip yanina gittim herkesin icinde birseyler icmeye gidelim mi dedim yeri geldi mesaiden cikmam gereken saatlerde yaninda o kadar cok kaldim ki insanlarin imalı bakışlarına maruz kaldım birazda o adın atsa daha guzel olmaz mi

Başbaşa mı bir şeyler icmeye çağırdiniz? Geldi mı peki ne konuştunuz? Yeteri kadar adım atmışsınız cidden.

Başbaşa mı bir şeyler icmeye çağırdiniz? Geldi mı peki ne konuştunuz? Yeteri kadar adım atmışsınız cidden.
Ya disarda degil ama is yerinin bahcesinde falan evet her seferinde geldi bazen cok yogun oldugu zamanlarda dahi ya bekle dedi isini bitirip geldi ya baskasina emanet etti geldi ama gonul istiyor ki bazsnde o cagirsin onun teklif ettigi 1 elin parmaklarini gecmez

Cikincada hep havadan sudan istsn gucten konusuyoruz zaman zamanda kendimizle alakali seylerden

O detayları bilmediğim için biraz ilgini belli et demiştim ama zaten gereğini yapmış gibi görünüyorsun o halde adım beklemelisin ama o da en zor iş :(

Back