• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden Hoşlanıyor Olsanız Hemde İş Arkadaşınızdan

Bi süre öyle davrandım ama is yerindeki arkadaslarin imalı bakislarindan rahatsız olmaya basladım onun niyetindende emin olmayınca insanlarin dedikodu malzemesi oluruz diye çekiniyorum
biye durduk yere uzaklasıyorsun . cogu erkek bir kıza acılmadan önce ilk emin olmak ister sonucta aynı iş yerindesiniz çekiniyodur.

sende raz yesil ısık yak

Aslında duygularımdan emin olmadan boyle bir konuyu acmak saçmalık belkide ama düşünmekten yıprandım artık

İş yerimde bir süre önce yer değişikliği yaşadim aynı yere benden bir kac ay önce gelmiş biriyle tanıştım ilk zamanlar iş arkadaşından ötesi yoktu merhaba merhaba o kadar sonra mesafeli bir arkadaslik ama bir suredir kisinin ilgisi varmış gibi hisleri var bugun yarin acilir herhalde diye dusunurken daha önceki konumda söz ettiğim gibi yüzünu bir kez dahi görmediği benim kardesim dedigim kadar yakın insan icin bizi tanistirsana dedi ve ve beni fazladiyla kırdı ama tabi birsey demedim o arkadasim evlilik falan dusunmuyor ama ciddi dusunuyorsan tanistirabilecegim baska arkadaslarim var dedim uzatmadim

Onceki konumda yazmistim sonrasindanda ilgisinden alakasindan birsey eksilmedi gelecege dair planlarindan kendi dusuncelerinden hep soz etti yorum yapan bazi arkadaslar ergence kıskandırma hareketi olarak gordu

Gecen onunla otururken bi arkadasimdan soz ettim tanistirayim istersen diye fotografini gosterdim cok guzel biriydi fakat bakip telefobu elime verdi aklimdaki profili anlaticam ama soz ver gulmek yok dedi anlatti anlatti en sonda donup mesleginide benim meslegim olarak soyledi aklim daha cok karisti beni mi yokluyor yoksa ciddi mi diye

Ve ben sanırım bu cocuktan hoşlanıyorum bazen saatlerce dusunuyorum hayır bizim ortak tek bir yonumuz yok fikirlerimiz hayat bakisimiz ayni degil benim ondan uzak durmam gerekiyor diyorum kendi kendime ama bazende neden olmadin ki diyorum aksam uyurken sabah uyaninca hep o var aklimda

Kendi kendime karar aldim onu artik daha az gormek icin elimden gekeni yapicam diye is yerinin baska bir subesindede calistigi icin ayın 6 en fazla 10 gunu bizim orda ve zaten odalarımizda ayri istemezsek cok az denk geliriz hic zamsn gecirmeyiz ama ben kendimi ondan uzak tutamiyorum iste uzak tutmakta istemiyorum bazen duygularimi anladin istiyorum bazende anlayacak diye ödüm kopuyor

Nolur bana bir akıl verin nasıl hareket etmem lazım onun duygularini dusuncelerini nasıl ogrenebilirim yada en mantiklisi uzak durmak mi yoksa ....

Birde gecenlerde sakal uzatmaya baslamisti biraz daha uzasin çok iyi olacak dedi bende karismak gibi olmasin eski halin daha iyiydi dedim oda boyle demeyecektin dedi ve durum paylasmis ertesi gunu sakallarıni kesmis

Isyerinden birinden hoşlanmak cidden çok zor bir durum. Insanın emin olması da gerçekten zor da ben sizin durumunuzda size ilgisi olduğu dusundum. En baştan belki denemek için öyle demiştir ya da sizin hislerinizi anlamaya çalışıyordur. Bence siz bir süre hislerinizi biraz belli edin. Baktınız karşı taraf yine dengesiz davranıyor o zaman bir daha düşünürsünüz.

Isyerinden birinden hoşlanmak cidden çok zor bir durum. Insanın emin olması da gerçekten zor da ben sizin durumunuzda size ilgisi olduğu dusundum. En baştan belki denemek için öyle demiştir ya da sizin hislerinizi anlamaya çalışıyordur. Bence siz bir süre hislerinizi biraz belli edin. Baktınız karşı taraf yine dengesiz davranıyor o zaman bir daha düşünürsünüz.
Aramizda bi arkadaslik varsa hep benim adimlarim sayesinde hep ben adim attim yanina gittim muhabbet kurdum simdi arkadasiz ne bileyim artik bir adiminda ondan gelmesini istiyorum yarin bir gun sen benin ardimdan kostun demedindrn cekiniyirum

Suda var ki ben nasil adim atilir bilmiyorum kas yapayim derken göz çıkarmaktan korkuyorum

Gerçi bu kadar sacmalaligin ustune goz cikarmsk ddgimi az bile kalir

biye durduk yere uzaklasıyorsun . cogu erkek bir kıza acılmadan önce ilk emin olmak ister sonucta aynı iş yerindesiniz çekiniyodur.

sende raz yesil ısık yak
Bana kardesim dedugim insandan soz edince tanistirsana degince aramizda seninle asla birsey olamaz mesaji veriyir diye dusundum bende ona bende seninle aramızda birsey olmaz duduncem var gibi gostermek icin baska arkadaslarimdan söz ettim nasilda buyuk aptallik etmisim keske oyle degince kenardan cekilseymisim

Aramizda bi arkadaslik varsa hep benim adimlarim sayesinde hep ben adim attim yanina gittim muhabbet kurdum simdi arkadasiz ne bileyim artik bir adiminda ondan gelmesini istiyorum yarin bir gun sen benin ardimdan kostun demedindrn cekiniyirum

Suda var ki ben nasil adim atilir bilmiyorum kas yapayim derken göz çıkarmaktan korkuyorum

Gerçi bu kadar sacmalaligin ustune goz cikarmsk ddgimi az bile kalir

Adim atmayın zaten sadece sıcak davranın. Güleryüzlü olun. Size yaklaşmaya açılmaya çekinmesin.

Benimde böyle bırseyım var fakat zaten ne o benı göruyor ne ben onu anca o gelırse görusme oluyor acıkcası ben uzak duruyorum cunku cok farklı bırı ne yapacagını bılmıyor nişanlı kıxa bıle takıldı ya .

Benimde böyle bırseyım var fakat zaten ne o benı göruyor ne ben onu anca o gelırse görusme oluyor acıkcası ben uzak duruyorum cunku cok farklı bırı ne yapacagını bılmıyor nişanlı kıxa bıle takıldı ya .
Bunun baskasina oyle capkinca yaklasimlarini gormedim kulagimada o tarz şeyler gelmedi ama insan tam tanimadanda emin olamiyor iste

Adim atmayın zaten sadece sıcak davranın. Güleryüzlü olun. Size yaklaşmaya açılmaya çekinmesin.
Ben benden hoslanana hıc guler yuzlu davranmıyorum cunku cok hayal kırıklıgına ugrattı nışanlı kızla samımıyet kurdu ondan sonra odun gıbı oldum hoş öncesıde korkularım oldugundan beton gıbı davranıp durdum :) hakedene böyle konu sahıbının kı ergen gıbı davranıyor kıskandırmaya calısmalar kız ayarlasana demeler ınsan sevdıgıne boyle seyler söyleyememelı

bosver onlari millet malzeme ariyor zaten
Gecen bu kisiyle oturmustuk konudurken zaman gecmis gec olmustu cikarken bi arkadas gordu daha cikmadin mi dedi diger tarafta arkadasla oturuyorduk zaman gecmis farkinda olmamisim dedi imali bi bakis atti yanindakine sessizce birsdyler dedi insan cekiniyir dogal olarak insanlarin dedikodu malzemesi olucaz diye

Gecen bu kisiyle oturmustuk konudurken zaman gecmis gec olmustu cikarken bi arkadas gordu daha cikmadin mi dedi diger tarafta arkadasla oturuyorduk zaman gecmis farkinda olmamisim dedi imali bi bakis atti yanindakine sessizce birsdyler dedi insan cekiniyir dogal olarak insanlarin dedikodu malzemesi olucaz diye
yani orasi oyle gormemek gerek bazen

Ben benden hoslanana hıc guler yuzlu davranmıyorum cunku cok hayal kırıklıgına ugrattı nışanlı kızla samımıyet kurdu ondan sonra odun gıbı oldum hoş öncesıde korkularım oldugundan beton gıbı davranıp durdum :) hakedene böyle konu sahıbının kı ergen gıbı davranıyor kıskandırmaya calısmalar kız ayarlasana demeler ınsan sevdıgıne boyle seyler söyleyememelı

Öyle kesinlikle ama bazen insan karşıdakinin duygularını anlamak için kiskandirmaya çalışabiliyor. Şahsen ben bile yapıyorum. Güleryüzlü olma durumu da tanisikliga bagli zaten arkadassaniz hemen hoşlanıyor kafasına zaten girmez. Ama karşıdakinin yanlış davranislari görüldüyse o başka. O durumda mesafeli olmak iyidir.

Bu kadar kasma o zaman.
Kamu spotu gibi olacak ama.
Seviyosan konuş bence.:dondurma:

Hislerinden eminsen, beklediğin cevabı aldığın ya da almadığın takdirde hislerinde değişme olmayacaksa al bir gün karşına dökül.:KK9:

Evet benimde sana karşı hislerim var derse ne ala.
Yok derse de en azından artık birbirinize karşı ne hissettiğinizi anlamış olursunuz.
Birde sen beni yanlis anlamissin gibi bir cevapla karsilasmak var nolurdu ki olumlu yada olumsuz susuncesi neyse uygun bi dille ifade etseydi

Öyle kesinlikle ama bazen insan karşıdakinin duygularını anlamak için kiskandirmaya çalışabiliyor. Şahsen ben bile yapıyorum. Güleryüzlü olma durumu da tanisikliga bagli zaten arkadassaniz hemen hoşlanıyor kafasına zaten girmez. Ama karşıdakinin yanlış davranislari görüldüyse o başka. O durumda mesafeli olmak iyidir.
Ikı yıldır aynı yerdeyız merhabası bıle yoktu dolayısıyla arkadasta degıldık bu yuzden geldıgınde gulumseyenıyorum dogru yaptıgımı dusunuyorum dunden hazırmıs dıyebılır bırde gıcık kapıyordum eskıden ona sımdıde o kızdan dolayı bundan nefret edıyorum .

Bana kardesim dedugim insandan soz edince tanistirsana degince aramizda seninle asla birsey olamaz mesaji veriyir diye dusundum bende ona bende seninle aramızda birsey olmaz duduncem var gibi gostermek icin baska arkadaslarimdan söz ettim nasilda buyuk aptallik etmisim keske oyle degince kenardan cekilseymisim
olur canm böyle seyler bundan sonra az belli et . oda belki seni kıskandırmak istedi

olur canm böyle seyler bundan sonra az belli et . oda belki seni kıskandırmak istedi
Onun kıskandirmaya calisma durumu ilk degildi daha oncede bi kac kıskandirma girisiminde bulundu hatta bide kiskandin mi diye soruyordu ama bu soz ettigi arkadasimi tanimasada yakinligimizi onu kardesim gibi gordugumu biliyordu ben onun uzerinden boyle birsey soylemesini kesinlikle onunla ilgili birsey dusunmeyeyim kendisinin bana ilgisinin olmadigini bu sdkilde ima ediyor diye dusundum

Birde sen beni yanlis anlamissin gibi bir cevapla karsilasmak var nolurdu ki olumlu yada olumsuz susuncesi neyse uygun bi dille ifade etseydi
İşte işin bi de bu kısmı var.
Bunu yapmak senin için ne kadar zorsa onun içinde öyle olma ihtimali var.
Hislerini iyi ölç, biç, tart.
Ve her ihtimali düşün.
Ona söylediğinde olumsuz bir cevap alıp hayal kırıklığına uğramakta var.
Söylemeyip az zaman sonra kolunda başka birisiyle görmekte.
Bence ileride en çok neyden pişman olacaksan onu yap.
Seni hiç söylememek mi pişman eder yoksa istediğini alamasan da söylemek mi?

İşte işin bi de bu kısmı var.
Bunu yapmak senin için ne kadar zorsa onun içinde öyle olma ihtimali var.
Hislerini iyi ölç, biç, tart.
Ve her ihtimali düşün.
Ona söylediğinde olumsuz bir cevap alıp hayal kırıklığına uğramakta var.
Söylemeyip az zaman sonra kolunda başka birisiyle görmekte.
Bence ileride en çok neyden pişman olacaksan onu yap.
Seni hiç söylememek mi pişman eder yoksa istediğini alamasan da söylemek mi?
Zamaninizdan ayırıp üşüncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim ben bu açıdan hiç bakmamistim hicbir zamsn dusuncelerime gore hareket edecek kadar cesur olmayacagim belki ama onun icinde reddedilme ihtimali oldugu dusuncesi oldugunu idrak etmis oldum cok tesekkur ederim

Back