• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden Hoşlanıyor Olsanız Hemde İş Arkadaşınızdan

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
39
Aslında duygularımdan emin olmadan boyle bir konuyu acmak saçmalık belkide ama düşünmekten yıprandım artık

İş yerimde bir süre önce yer değişikliği yaşadim aynı yere benden bir kac ay önce gelmiş biriyle tanıştım ilk zamanlar iş arkadaşından ötesi yoktu merhaba merhaba o kadar sonra mesafeli bir arkadaslik ama bir suredir kisinin ilgisi varmış gibi hisleri var bugun yarin acilir herhalde diye dusunurken daha önceki konumda söz ettiğim gibi yüzünu bir kez dahi görmediği benim kardesim dedigim kadar yakın insan icin bizi tanistirsana dedi ve ve beni fazladiyla kırdı ama tabi birsey demedim o arkadasim evlilik falan dusunmuyor ama ciddi dusunuyorsan tanistirabilecegim baska arkadaslarim var dedim uzatmadim

Onceki konumda yazmistim sonrasindanda ilgisinden alakasindan birsey eksilmedi gelecege dair planlarindan kendi dusuncelerinden hep soz etti yorum yapan bazi arkadaslar ergence kıskandırma hareketi olarak gordu

Gecen onunla otururken bi arkadasimdan soz ettim tanistirayim istersen diye fotografini gosterdim cok guzel biriydi fakat bakip telefobu elime verdi aklimdaki profili anlaticam ama soz ver gulmek yok dedi anlatti anlatti en sonda donup mesleginide benim meslegim olarak soyledi aklim daha cok karisti beni mi yokluyor yoksa ciddi mi diye

Ve ben sanırım bu cocuktan hoşlanıyorum bazen saatlerce dusunuyorum hayır bizim ortak tek bir yonumuz yok fikirlerimiz hayat bakisimiz ayni degil benim ondan uzak durmam gerekiyor diyorum kendi kendime ama bazende neden olmadin ki diyorum aksam uyurken sabah uyaninca hep o var aklimda

Kendi kendime karar aldim onu artik daha az gormek icin elimden gekeni yapicam diye is yerinin baska bir subesindede calistigi icin ayın 6 en fazla 10 gunu bizim orda ve zaten odalarımizda ayri istemezsek cok az denk geliriz hic zamsn gecirmeyiz ama ben kendimi ondan uzak tutamiyorum iste uzak tutmakta istemiyorum bazen duygularimi anladin istiyorum bazende anlayacak diye ödüm kopuyor

Nolur bana bir akıl verin nasıl hareket etmem lazım onun duygularini dusuncelerini nasıl ogrenebilirim yada en mantiklisi uzak durmak mi yoksa ....

Birde gecenlerde sakal uzatmaya baslamisti biraz daha uzasin çok iyi olacak dedi bende karismak gibi olmasin eski halin daha iyiydi dedim oda boyle demeyecektin dedi ve durum paylasmis ertesi gunu sakallarıni kesmis

Son düzenleme:
Şu çevredeki insanların bakışları, düşünceleri... Nefret ediyorum hepsinden. İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle yap. O an yakın olmak istiyorsan yakın ol, uzak durmak istiyorsan uzak dur. Bence sana karşı bir ilgisi var. Diğer konunu bilmiyorum ama bazı arkadaşlar ergence kıskandırmak için yapmış gibi bir şey demişsin. Ben de öyle düşündüm. Ama kıskandırmak için değil de sanki biraz senin tepkini ölçmek için yapmış bence. Bir daha başka bir kız gösterme ama ona. Bu ilişkinizi zedeleyebilir canım. Hayırlısı olsun :süslü:

Ya aslında hayat zor değilde onu karmaşık hale getiren bizleriz.
Başka kimseleri araya sokmadan şunu ayarlıyayım, bu sana olur muhabbeti yapmadan biraz daha vakit geçir bence.
Öyle ya da böyle ilgisi varsa bir süre sonra dökülecektir. Ortaya çıkacaktır.
Duygularının açığa çıkmasını istememenin sebebi, ondan emin olamaman.
Kendi hislerinin ne olduğundan emin olduğunda izleyeceğin yol belli olacaktır.

Başka kimseleri araya sokmadan şunu ayarlıyayım, bu sana olur muhabbeti yapmadan biraz daha vakit geçir bence.
Sacmaladigimin farkindayim ama o kardesim gibi yakin bir arkadasim icin bizi tanistirsana demesini ben aramizda hic birsey olamayacagini ima yollu gostermeye calisti diye dusunmustum bende onunla birsey dudunmedigimi gostermek icin o dusunmuyor ama istersen baskalariyla tanistirabilirim diye sacmaladim

Kendi hislerimden emin dahi olsam kim ne der ne konusur korkusunu icimden atamiyorum belkide kendi duygularimdan degilde onum duygularindan duduncelerinden emin olsam kim ne der diye dusunmeyi bırakirdım

eski konunuzu da okudum ama anlamadım.

bu kişi arkadaşınızla buluştu mu? noldu yani? sizi beğenmiyor mu nedir adamın olayı?

siz de yani adamdan hoşlanıyorsunuz sürekli sana şunu ayarlıyim bunu ayarlıyim diyorsunuz adam belki de sizin onunla hiç ilgilenmediğinizi düşünüyor.

Şu çevredeki insanların bakışları, düşünceleri... Nefret ediyorum hepsinden. İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle yap. O an yakın olmak istiyorsan yakın ol, uzak durmak istiyorsan uzak dur. Bence sana karşı bir ilgisi var. Diğer konunu bilmiyorum ama bazı arkadaşlar ergence kıskandırmak için yapmış gibi bir şey demişsin. Ben de öyle düşündüm. Ama kıskandırmak için değil de sanki biraz senin tepkini ölçmek için yapmış bence. Bir daha başka bir kız gösterme ama ona. Bu ilişkinizi zedeleyebilir canım. Hayırlısı olsun :süslü:

Amin cok tesekkur ederim
Zaten artik karismiyorum ben sana dedim bu konuyla akakalida artik konusmayi dusunmuyorum

eski konunuzu da okudum ama anlamadım.

bu kişi arkadaşınızla buluştu mu? noldu yani? sizi beğenmiyor mu nedir adamın olayı?

siz de yani adamdan hoşlanıyorsunuz sürekli sana şunu ayarlıyim bunu ayarlıyim diyorsunuz adam belki de sizin onunla hiç ilgilenmediğinizi düşünüyor.
Kisaca anlatayım bu kisi birgun benim kardesim kadar yakın olan arkadasim icim bizi tanistirsana dedi

Bende herhalde benimle birssy dusunmedigini ima yollu anlatmaya cakisiyor o yuzden kardrsim dedigim insanla tanistirmami istedi diye dusundum bende kendiyle birsey dusunmedigimi dusunsun diye

O arkadadim evlilik dusunmuyor ams niyetin ciddiyse baska arkadaslarim var tanistirabilirim dedim sacmaladim anlayacaginiz ama kimseyle bulusmus tanismis degil

Bence olayı batırıp b.k eden sizsiniz :)

Adam yüzünüze senin gibi biriyle olmak istiyorum demiş siz hala sana da arkadaşımı ayarlayayım tarzı ergence muhabbet içindesiniz

Çağırın bir yere, çıkın dışarı ama mümkünse öteyi beriyi karıştırmayın bence
Oteyi beriyi ilk karistiran kendisi oldu bende bunu bana karsi birsey olmayacagini ima yollu belli etmeye calisti diye dusunerek sizin ddgiminixle oteyi beriyi karistirdim

Fazlasiyla sacmaladigimin farkindayim ama beni sacmalamaya iten kardesim gibi gordugum insanla kendisini tanistirmami istemeseydi benimkide bende seninle birsey dusunmuyorum gibi aptalca bir savunma taktigiydi

Oteyi beriyi ilk karistiran kendisi oldu bende bunu bana karsi birsey olmayacagini ima yollu belli etmeye calisti diye dusunerek sizin ddgiminixle oteyi beriyi karistirdim

Fazlasiyla sacmaladigimin farkindayim ama beni sacmalamaya iten kardesim gibi gordugum insanla kendisini tanistirmami istemeseydi benimkide bende seninle birsey dusunmuyorum gibi aptalca bir savunma taktigiydi

O zaman ben yanlış anlamışım. Arkadaşınla tanıştır dedi mi bu adam ? Sonra size gelip ben senin gibi biriyle olmak istiyorum dememış miydi ?? Vallahi hiçbir şey anlayamadım bu abi ne istiyor şimdi :))

Tabikide içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran ama kişisel yaşantın iş yaşantınla çatışacaksa problem olur.

Is yerindenbiriyle olmak istemezdim galiba.. burdada okuyoruz ayyukacikiyo dedikodu.. sorun o da degil.. anlasamasaniz ayrilsaniz vs. Is degistirsen bi dert degistirmesen bi dert.. platonik olurdum ve bitirirdim

O zaman ben yanlış anlamışım. Arkadaşınla tanıştır dedi mi bu adam ? Sonra size gelip ben senin gibi biriyle olmak istiyorum dememış miydi ?? Vallahi hiçbir şey anlayamadım bu abi ne istiyor şimdi :))
Anlatayim soyleki bi ara cok ilgili alakali davrandi ama oyle böyle degil hatta herkeslerin icinde imalı iltifatlar falan baskasi olsa pek umursamazfim ama agir baskalariyla mesafeli yapida biri olunca bende bende niyeti ciddi herhalde diye dusundum

Sonra birgun basbasa otururken hic tanimadigi ama kardesim kadar yakin oldugunu bilfigi arkadasimi sordu ne yapiyo diye napsin is ev ugrasip duruyor dedim bizi tanistirsana dedi ama oyle arkadasca degildi bu bizi tanistirsana degisi

Bu arkadadimin fotografini dahi gormemis bende hic tanimadigi biri icin boyle birsey soylemesinin nedeni herhalde ben seninle birsey dusunmuyorum demenin imali yolu diye dysumdum o herhalde seninle bisey olmaz boduna heveslenme demeye getirdi diye dusununce bende arkadasim evliligi dusunmuyor ama niyetin ciddiyse baska arkadaslarim var dedim

Ama isin sacma tarafi sonrasindanda ilgisi alakasi degismedi bu beni tarif eden cumleleride baska bir arkadasimdan soz ettigim zaman kullandi

Ha bu abi ne istiyor bi bilsem benimde bu kadar uykularim kacmayacak sanirim

Is yerindenbiriyle olmak istemezdim galiba.. burdada okuyoruz ayyukacikiyo dedikodu.. sorun o da degil.. anlasamasaniz ayrilsaniz vs. Is degistirsen bi dert degistirmesen bi dert.. platonik olurdum ve bitirirdim
Bu kisiyle tanisincaya kadar aynisini dusunuyordum cunku problem yasasam ha diye birim drgistirebilecek bir konumda degilim yada isi birakacak bi sansimda yok

Aslinda sanirim is yerinde iliski mantikli degil

Anlatayim soyleki bi ara cok ilgili alakali davrandi ama oyle böyle degil hatta herkeslerin icinde imalı iltifatlar falan baskasi olsa pek umursamazfim ama agir baskalariyla mesafeli yapida biri olunca bende bende niyeti ciddi herhalde diye dusundum

Sonra birgun basbasa otururken hic tanimadigi ama kardesim kadar yakin oldugunu bilfigi arkadasimi sordu ne yapiyo diye napsin is ev ugrasip duruyor dedim bizi tanistirsana dedi ama oyle arkadasca degildi bu bizi tanistirsana degisi

Bu arkadadimin fotografini dahi gormemis bende hic tanimadigi biri icin boyle birsey soylemesinin nedeni herhalde ben seninle birsey dusunmuyorum demenin imali yolu diye dysumdum o herhalde seninle bisey olmaz boduna heveslenme demeye getirdi diye dusununce bende arkadasim evliligi dusunmuyor ama niyetin ciddiyse baska arkadaslarim var dedim

Ama isin sacma tarafi sonrasindanda ilgisi alakasi degismedi bu beni tarif eden cumleleride baska bir arkadasimdan soz ettigim zaman kullandi

Vallahi bilemedim.
Burda ne yorum yapsam yalan olacak gibi
daha tecrubeli uyelerden yorum beklyoruz:)

Bu kadar kasma o zaman.
Kamu spotu gibi olacak ama.
Seviyosan konuş bence.:dondurma:

Hislerinden eminsen, beklediğin cevabı aldığın ya da almadığın takdirde hislerinde değişme olmayacaksa al bir gün karşına dökül.:KK9:

Evet benimde sana karşı hislerim var derse ne ala.
Yok derse de en azından artık birbirinize karşı ne hissettiğinizi anlamış olursunuz.

Back