BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

ben sana kizmayacagim cocuklarin için. .Çünkü bu takintilarin aynısını degmeyecek bir adam icin ben de yasadim.ve inan bu ask sevgi degil. kaybetmenin, pesinden kosmanin acisi..cok daha cazip geliyor su an sana eski eşin! ! daha cekici geliyor deli gibi kiskaniyorsun onu. oysa sevgi bu değil, gercek sevgiyi bulunca anlayacaksin bunu. 5 yildir tedavi görüyorum. inan bana ben ne yapmisim bu salak icin diyorum şimdi. ilac kullandım, dusunmemi engelledi. ve zaman..o kadar iyi geleceğini soylerlerdi zamanin beni anlamiyorsunuz diye cildirirdim hep..geçti. .bana geri döndü o kadar aldattiktan sonra ve o konusurken midem bulandi 1 dk tahammül edemedim suratina, sifatina..annemi babami kardeslerimi uzdugum, okul hayatimi mahvettigim ve teptigim kismetler kaldi yanima..olsun atlattim ya..
lütfen ilaç kullan, dusunmeni engelleyip salak bir mutluluk yapiyor.
sonraki hayalin yazlik bir ev alip, yeni bir aşka yelken açmak olsun lutfen..
zaten 1 yil gectikten sonra acitmayacak sana söz veriyorum.
ama geriye baktiginda ondan tiksindiginde cocuklarina cektirdiklerin icin, EN COK DA KENDİNİ YIYIP BITIRDIGIN ICIN aglayacaksin..
şimdi tabi ki yasını yasayacak, aglayacak, kilo verecek, umutsuz olacak, hic bir seyden keyif almayacaksin..yyaşa bunları içinde hic bir sey kalmasin. cocuklarini gözün gormez su an farkindayim, kendini dusunerek yap her seyi şu an. sen iyi olursan onlar da iyi olacak.
ve inan bana her sey gerçekten cok farkli olacak, salak diyip gececeksin o adama..

ayrılırken bile tekrar bana döner diye delilleri bile kullanmadım ona yinede zarar vermek istemedim. kızlarımın babası dedim. bu duygulardan nasıl kurtulacağım.

ilk yada son hatayi burda yapmissiniz zaten. neyini sakladiniz hangi sucunu ortmeye calistiniz sizi defalarca aldatan adamin.
ama bunlarin hepsi degersizlik hissi yuzunden, neden kendinizi degersiz hissediyosunuzki? iki tane gul gibi cocugunuz var, gorunuse gore buyuk olan yeterince akilli ve size dost olabilecek kapasitede.
tekrar dava acilip nafaka artirilirmi bilmem ama bi r deneyin daha cok nafaka alin, cocuklarinizla gul gibi yasar gidersiniz.
calsimiyorsaniz bir ise girin calisin bence, kucuk kizinizda anaokulu yasinda sanirim. degisiklik olur para kazanip kendi hayatinizi kurdukca keyfiniz gelir bence.
bi arkadas cevreniz aileniz var onlarla zmn gecirin.
eski kocada allahindan bulsun elbette bu esinide aldatacaktir bundanda bosanacaktir belki.
aldatmasi sizin hataniz degildi, alismis ahlaksiz bir adam ayni seyleri tabiki tekrar yapacaktir.
bu esiyle cok guzel yasadiklarinimi zannediyosunuz? bence gozunuzda buyutuyosunuz.
cocuklarinizi asla vermeyin bence, esini kac kere aldatan ahlaksiz bir adam ve yeni karisi cokmu iyi bakcaklar onlara sizce. uvey anneylemi buyuyecek kucucuk cocuklar ustelik anneleri yasarken.
kusura bakmayin ama kendinizden gectiniz iyi keyfiniz bilir ama o cocuklar icin guclu olmak zorundasiniz. onlarin size ihtiyaci var, kimse annenin yerini tutamaz.
daha cok pisman olacak isler yapmadan bi kendinize gelin artik.

Ben okurken yoruldum valla çok doğru şeyler yazmışsınız. İnsan ilk önce kendine değer vermeli, senin değer vermediğin kendine, başkalarının değer vermesini beklemek boş bir hayal.

Allah askina 17 yasinda ergen gibi davranmayin. mutlu olamiyorum yapamiyorum...
oldu cnm yap yap cocuklari sonra uvey anneye verecegim de.
eski sevgili kocan cocuklar olmadan once cokmu mubarek biriydi sanki seni o zmnda aldatti kim bilir kac kere. niye yaptin madem cocuklari. duzelir diyemi? cok duzelmis tebrik ettim
hic kacarin yok cocuklara yeni karisida bakmayacagina gore mecburen sen bakacaksin yada yuvaya ver en iyisi, iyice delirsin zavalli cocuklar.
annen baban yokmu senin bu arada bi temiz dayak yememis simarmissin hayatta bence.

Bende eski eşimi yatakta yakaladım, hemde kendi yatağımda. Şizofren olduğumu yaydılar her yerde. Ben bile inandım şizofren olduğuma. 3 yıl sancılı süreç yaşadım. Sen boşanmış kurtulmuşsun. Benimki hem seni boşayacağım hem de rezil edeceğim dedi bana. Sen gerçekten ne yaşıyorsun ki!. Boşanmışsın bitmiş bu kadar. Kurtulmuşsun.
İnstagramda gördüm çocuklarını, su gibiler. Yazık o sabilere. Onlar babasız değil, ama annesizler!. çok melankoliksin. Bundan 6 ay öncesi bende böyleydim, haketmedim diye tepinip ağlıyordum 2 yaşındaki oğlumun yanında. 6 ay önce bitti.
Allah dermansız dert vermezmiş. Her gün aynı şeyleri düşünüp durma. Kızların çok güzel, sarı sarı şeker gibiler. Eminim o meleklerin anneside çok güzeldir. Makyaj yap bundan sonra, bir kuaföre git. Yeni ortamlara gir. Hatta dediğin gibi al çocukları istanbula yerleş. Kendin için yaşa, eski eşin için değil. Önce kendini düşün. Sen eski eşinden çok daha mutlu ol.

Okyanus onceki konularino okumustum.Hani bunu kimseye demem ama senin ihtiyacin olan sey yeni bir iliski ancak oyle unutursun o adami.Onu takip etmeyi birak lutfen.Sen o adami gozunde buyutmussun yeter artik adam bu kadar kendini ezdiren bi kadini napsin .Ya okudukca kiziyorum sana.Bende ayrildim bende kocami dunyanin zirvesine koymustum.Ama yikilmadim sukur.Oyle kendimi salmadim.Ustelik sen cok daha iyi durumdasin.Calisiyorsun ,gencsin 2 cocugun var.Silkenlen ya bu kadar dramatiklestirme.Gecen kapatilan konularindan sonra inan hep aklimdaydin .
Lutfen kendine eziyet etme dunyada ki tek erkek o senin serefsiz ex kocan degil .Insallah karsina seni sevip sana deger veren biri cikarda o pisligi unutursun.

Sen ne biçim annesin ? bu lafı şimdiye kadar kimseye kullanmadım belki burada ama sinirim tepeme çıktı..

El kadar sabileri sorumsuz bir babaya anneleri olmayan bir kadına teslim edip geleceklerini karartacaksın demek aferin (!)

eşin ALLAH mı ? öyle bir tapıyorsun ki dunya yansa umurunda değil..

Hastasın diyorlar ne desin bu kadar insan daha sana ?

Bu ne kadar aymazlık bu nasıl bir takıntı ? Göbegini bu adamla mı kestiler senin ? Nasıl bir mide var sende ki defalarca seni aldatmış bir insan için çocuklarını bile hiçe sayıp dönsün ne olursa olsun dönsün kabul edebilirim diyorsun..

O adamın yerinde olsam ben de gelmem..Adamı verem edersin sen yahu !

Takıntının dibini bulmuşsun az bir silkelen dunya senin muhteşem eşinin etrafında dönmüyor be kadın..

Burada melis denen bir kadın kocasını acı bir şekilde kaybetti ama o bile senin gibi kendini yerden yere vurmadı bu kadar sen de farzetki eşin öldü gitti girde konusunu oku bir oku da az utan şu dibe vurmuşluğundan..

Hayatımda çok takıntılısını gördüm filimlerde bile izledim de senin kadarını görmedim..Yazık be !

asla sevgi,ozlem falan oldugunu dusunmuyorum yasadiginiz sadece aliskanliktan ibaret. mutsuz olmak aliskanlik haline gelmis esiniz sayesinde ve zamanla normallesmis tarafinizca.
evlatlariniza bu durumu yansitmaniz onlarinda kisilik gelisiminde olumsuz rol oynar. insanlar canindan cok sevdigi,bi defa bile kirilmadiklari eslerinden ayriliyorlar ölümle, siz defalarca aldatildiginiz ve maddi manevi baski gordugunuz ve baba olmanin gereklerini bile yerine getiremeyen insani mi unutamayacaksiniz ! cok sevdigim bi sozdur ' VE İNSAN SADECE OLUMLE KAYBETMEZ SEVDİKLERİNİ... '

asla sevgi,ozlem falan oldugunu dusunmuyorum yasadiginiz sadece aliskanliktan ibaret. mutsuz olmak aliskanlik haline gelmis esiniz sayesinde ve zamanla normallesmis tarafinizca.
evlatlariniza bu durumu yansitmaniz onlarinda kisilik gelisiminde olumsuz rol oynar. insanlar canindan cok sevdigi,bi defa bile kirilmadiklari eslerinden ayriliyorlar ölümle, siz defalarca aldatildiginiz ve maddi manevi baski gordugunuz ve baba olmanin gereklerini bile yerine getiremeyen insani mi unutamayacaksiniz ! cok sevdigim bi sozdur ' VE İNSAN SADECE OLUMLE KAYBETMEZ SEVDİKLERİNİ... '

kesinlikle ne sevgi ne alışkanlık filmlerde izleriz ya takıntılı kadınları bence öyle gene diyorum çocukları vermek istemesinin tek sebebi eşiyle arası bozulsun diye eski kocasının

Senin durumda anneminkine benziyor ama annem 20 yillik evliydi. Babamdaki parayi arabayi gören iğrenç kadinda yapisti babama ..Annemin emeklerine kondu . Herneyse seni anliyorum ben .3 sene geçti nerdeyse annem kendine yapilan haksizligi sindiremedi.Sen de önüne bak tek tavsiyem bu.Annem bizden hic vazgeçmedi sende evlatlarından vazgeçme.Elin kadini kene gibi yapismis bir kere istersen 5 çocuk birak üstüne ne fayda arkadasim

Yemin ediyorum saç baş dalasım var

İyiki boşadın diyoruz,suç sende degil diyoruz hoooop yine aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrarlıyorsun..

dilerim ALLAH dermansız dert vermesin sana , yürekten diliyorum bunu ha üstelik

o evlatların babasız değil çünkü zaten bir babaları yokmuş ama annesiz kalıyorlar ne acı !

Senin gibi anne hayatta istemezdim yazık gunah be.

Bizim bir akrabamız vardı senin kadar olmasada, onu değil adam eşek yerine bile koymayan çocuklarına babalık etmeyen, hergün aşagılayan bir adama yıllarca inat ugruna katlandı ama ne oldu biliyor musun ?

Kanser oldu dertten tasadan üzüntüden hiç unutmam birgün ziyarete gittik bana dedi ki ; Ah aptal kafam ölüp gidecegim tek yandıgım şey evlatlarımı ve kendimi böyle pis bir hayatın içinde yaşattım ne evlatlarıma ne kendime bir faydam olmadı..

Ne mi oldu sonrasında ? Kadın öldü !

Eşi cenaze günü bile evlatlarını dövüp mezarına bile gitmedi o cenazeyi evinden bile kaldırılmasına müsade etmedi ve suan evlenecek kadın arıyor..

Hayat böyle beş para etmez adamları bu kadar tepenize çıkarırsanız olacağı budur..

Yüz verdim deliye geldi sı....tı halıya misali.

Son düzenleme:
Ayrıca bir kadın olarak mutluluğunu sadece bir erkeğe bağlayan kadınlara çok kızıyorum.
Sizi hiç sevmeyen, defalarca aldatan bir erkeğin tekrar dönmesini umacak kadar güçsüz kadınlara da kızıyorum. İşi, maddi kazancı olmayan kadınları anlıyorum bir nebze. Ama sizi sevmeyin defalarca ve defalarca başkalarına dokunmuş belki onları da kendince sevmiş bir adamı nasıl kabul edip tekrar dönmesini bekleyebiliyorsun bunu da anlamıyorum.
Özellikle anne olan kadınların daha da güçlü olması gerekiyorken kendisine saygı ve sevgi duymayan, gururunu defalarca kıran, manevi şiddet uygulayan bir erkek için çocuklarını bile önemsemeyen bir kadın olamaz. Olmamalı!!
Siz o adam olmadan hiç misiniz? Gurunuz, çocuklarınıza sevginiz, kendinize saygınız yok mu?
Acilen kendinizi toplamanız lazım
Bu kıymetli kocanız sizi sevmemiş. Size sevgi duymayan saygı duymana sizi aldatan size bunlara yaşatan bir adam için bunları kendinize ve çocuklarınıza nasıl yakıştırıyorsunuz?
Bir erkek olmadan ayakta durup, hayattan zevk alamıyor musunuz?
Bunu yapamayacak kadar güçsüzseniz de o çocuklarınız için güçlü olmak için çabalamak zorundaysınız.
Dünyaya getirdiğiniz bir çocuğun ileride yaşayacağı tüm psikolojik sorunların temelini bu güçsüzlüğünüz ve size değer vermeyen bir adam gitti diye ağlayarak ölmeyi bile düşünerek zavallı gibi davranarak siz neden olacaksınız. Bu kadar mı değersiz gözünüzde o çocuklar.
Artık bir erkeğin karısı olmak sizin önceliğiniz olacağına doğurduğunuz o çocuklara anne olmak öncelğiniz olmalı.

Üzgünüm sölediklerinize çoğumuz inanmıyoruz daha öncede sölediniz bunları. Zihninize kazımanız mı lazım görmek için ? Keşke yapsanız inan çok mutlu oluruz
aylardır çocuklarımla ilgilenmiyordum.annem yemeklerini yapıyor.onlara bakıyordu.arada iyileşiyordum tekrr gel gitlerim oluyordu.ben sürekli mesaiye kalıyor ve hemen gelip yatıyordum yada kursa gidiyodum.hiç ilgilenmedim.bugün ilk defa eve geldim kızlarıma sarıldım.büyük kızımla konuştum.öptüm.herşey çok güzel olacak dedim. o da cok güzel şeyler söyledi. oanne kapat gözleriini dedi.hayellerimizden bahsettik.. kitap okudum.anne dedi bana sütlü aç yaparmısın dedi.en sevdiği şey. şu an ona sütlaç yaptım.çok mutlu oldum.gözleri parladı.işte bu.. kimse inanmasın..ama artık ben kendime inanıyorum.çünkü bu kadar hiç tanımadığım insanlardan öyle yorumlar aldım kı.. etrafımdakiler hep acını anlıyorum geçiçek dedi.. tabki bazı dostlarım artık yeter kendine gel dedi ama şımardım bence. yaşadıkca yasadım acımı..bitti geçti..sonuçta oniki yıl emek var sevgi var.geçmiş var.amaileriki dönemlerde göreceksin..hereşy güzel olacak..kızımla bugün kaarar aldık.ben derslerime sınavlarahazırlığabaşlayacağım.işime dört elle sarılacağım.kızmdaaynı masada soru çözecek.biz basaracağız.herşeye rağmen..kızım psikolog olacak.ben de smmm belgemi alıcam.ufak kızımda artık ne olursa..hayal ediyorum.onların üniversite mezuniyetlerini kep törenlerini..evet bunlar çok güzel..o adamıda Allaha havale ediyorum.başka hiçbirşey değil..burdak i tüm arkadaşlarada tesekkür ederim..evet biraz kendime getirdi beni..bugun çocuguma sütlaç yaptım...iyileşeceğim..çocuklarım benim herşeyim.kociş kociş değil..evlat tabiki...herkes bunu bilsin..ben sadece emeklerime acıdım..sabrettim.bu kadar derst çektim.elin kadınıda gün gçörüyor dedim..ne yaparsa yapsın..artık takip etmek yok.face girmek yok..onunla ilgilenmiycem.çocuklarımasormuycam hafta sonları ne yaptınız.o kadın da umrumda olmayacak.içimde meraketsem bile bunu konuşmayarak azaltabilirm..kızım veben kendime inanıyorum...

tsk.ederim.bug

Zaman ölüm acısını bile dindirirken, sizin acınızı dindirmeyeceği düşünülemez bile.
Şimdiki psikolojinizden uzaklaşmanız için bir an önce kendiniz için birşeyler yapmaya başlayın derim.Herşeyden önce bir "kadın" olduğunuzu hatırlayın.Biz kadınlar kendimizi güzel bulduğumuz ölçüde mutlu oluruz.Bunun için kuaföre gidin,makyaj yapın,kendinize sizi daha güzel gösteren yeni kıyafetler alın,ojesiz dolaşmayın vs...Yani evliyken yapamayıp içinizde kalan herşeyi yapın.Görüntünüzle barışın ve bunu yaparken kendinizi kimseyle kıyaslamayın.Çünkü her zaman daha iyisi vardır ve bunun sonu yok.(Hepimiz için aynısı geçerli)
Siz kendinize baktıkça,bu durum çocuklarınıza da olumlu yansıyacaktır.Sizi bakımlı ve güzel gördükçe, sizin daha güçlü olduğunuzu düşünüp mutlu olacaklardır.E haliyle bu durum sizi de mutlu edicektir ve ailenize gerekli olan sinerji kendiliğinden oluşacaktır.
Mevsimlerden bahar olması ve önümüzün yaz olması da bir avantaj.İster istemez bahar ayları bizi daha pozitif yapıyor ve kış mevsimine göre yapabileceğiniz çok daha fazla şey oluyor.Mevsimi ıskalamayın ve tadını çıkarmaya bakın.Kah çocuklarla, kah arkadaşlarla, kah ailenizle vakit geçirin.Hayatınızı dramatikleştirmekten kaçının.Biliyorsunuz ki hayat siyah ve beyazdan ibaret değil, onu tüm renkleriyle yaşamaya çalışın.Yaşam bize sadece bir kez sunulmuş,lütfen onu bozuk para gibi harcamayın.Kendinize güneş terapisi uygulayın, sadece teninizi değil içinizi de ısıtacaktır.
Kalbinde sevgi olan her insan gibi siz de çok değerlisiniz.Birini yada birşeyi sevmek asla aptalca değildir.Aptalca olan kendi hayatını sevgi uğruna cehenneme çevirmektir.Tüm yazdıklarından ne kadar değerli bir insan olduğun zaten anlaşılıyor.Lütfen bunu sen de anla artık ve kendin için harekete geç.
(Eski eşin için birşey demeye gerek duymadım.Su testisi su yolunda kırılır bilirsin.İstersen çocuklarını da görüştürme derim.Sana ne kadar koca olduysa çocuklarına da o kadar baba olmuş gibi geldi bana.Uzattım kusura bakma.Ama acını içimde hissettim ve tüm samimiyetimle paylaşmak istedim)

evet namaza başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…