- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
aynen.. onların mutluluğunu dülşünmüycem. iyileşmemin tek yolu bu. banane.. banane..banane..diycem.beni mutlu etti mi etmedi.. kimi mutlu ederse etsin. diycem .ama şimdi kimseyi özellikle kendimi kandırmak istemiyorum. tabiki çok ağrıam gidiyor. bana o.bunun çocuugu derken beş dk.kapıyı geç açtığımızda elinde market poşetleri varken yalınızı getirdim diyişi..Şimdi mutlu olmaları seni üzmesin kimin ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Rabbim kimsenin ahını da kimsene bırakmaz. Bu saatten sonra senin ve çocuklarının mutluluğu önemli olan. Şöyle düşün evet belki birlikte yaptığınız malları kaybettin ama mutluluğu kazandın. Sen farkında olmasanda o adamla evliykende mutlu değilmişsin, aslında en büyük kötülüğü kendi kendine yapmışsın o adamı defalarca affetmekle. Tüm bunların belki de birikimi ruh halini bozdu. Bir daha seni mutsuz etmesine izin verme. Çünkü sen mutsuz olursan çocuklarında mutsuz olur. Sen iyi ol ki, çocuklarında iyi olsun. Şimdi babası için ağlayan kızın senin düzelmenle birlikte senin yanında mutlu olduğu sürece babasını çok aramayacaktır emin ol. O zaman da belki oraya gittiğinde anne diye ağlayacaktır seni isteyecektir.
Bakın baştan sona her şeyi okudum..amacım ne olabilir..kendimi aciz göstererek..gerçekten acizim.. o zaman söyleyin bana .. teselli için değil.. doğrusunu mu yaptım. boşayarak.. sabretmeyerek.. çocukları babasız bırakarak.. o zaman söyleyin.. anlayın ne kadar aciz olduğumu ... kaç tane konu açtım. yüreğim çok yanıyor.. inanmıyorum deme. bana üzülme ama çocuklarım için ne yapabilirm ..iyi yapmışsın de.. iyi oalcak de.. bilmiyorum ama aciz deme.. acizim evet.aciz olmasam çaresiz olmasam ilk defa bir siteye üye oldum artık etrafımda kimse kalmadı. istiyorum pişmanın deidkçe herkes beni yanlız bıraktı.. bu kadar çaresiz olmasam oturup hiç tanımadığım insanlardan çare beklemem. yorum beklemem.. tamam kendime inanacağım.ben çocuklarımı çok seviyorum. çok hemde.. ne yapmam gerek. söz veriyorum... gerçekten ayağa kalkmak istiyorum o yüzden burdayım. o kadar konu açtım evet. herşeyi yazdım ki insanlar yazıklar olsun sana hala nasıl pişman oluyorsun desinler diye.. düzlemiyorsun diyosun.sen öyle zannet.. buraya yazmadan önce kendimi öldürmek istiyordum adım adım ölüme gidecektim plan yapıyordum. nasıl düzelmiyorum. şu an ölmek sitemiyorum. çocuklarım için.. buradaki tüm yorumları sürekli okuyorum beynime kazıyorum. yüreğime kazıyorum. ama yavaş yavaş geçeçek..göreceksiniz...şu an sadece ölmekten vazgeçtim ama çocuklarıma zarar vermemek için geçiçi oalrak bişeylker yapmaya çalışıyorum.. söyleyin şimdi..mantıklı oaln ne ise onu yapayım..lütfen akıl verin..gerçekten düzelmek istiyorum.. ayağa kalkmak sitiyorum..düzeleceğimde görün bak.. yüreğim o kadar yanıyorki yazıyorum yazıyorum yazıyorum... çok haklısınız... ama lütfen yardım edin..düzelmezsin demeyin... yol gösterin.dua edin
Kimlik dedin de yeniden baktım facebookuna, meraklıyımarkadaşlar şu anki duygularım kesinlikle bu şekilde değil..bazı arkadaşlar eski knoulara bakıp yorum yapmaktadırlar.çok haklılar.. ama hepsi geçmişte kaldı..evet ayda bir başa sardım ama ne yapalım zor iyileştim bende.. şu an tek derdim kariyerim ve çocuklarım...kk.üyeleri bana çok yardımcı oldu..yorumları beni yönlendirdi..çünkü gerçekten sevince kör oluyorsun .göremiyorsun yanlışları..hatta kendi değer yargılarını kaybediyorsun.. burada çocuklarımı bile düşünmedim..herkesi kendim gibi zannedip kimliğimi bile deşifre ettim... tabi benim gizli saklı bir işim olmadığı için çok rahattım..ama işler o kadar ciddi bir boyuta gitti ki yok çocuklarımı yuvaya vermelilermiş yok elimden almaları gerekmiş..insanlar facemime baktı..eski eşimin fotolarına ulaşmışlar.. yeni eşineulaşmışlar.. yani o kadar acı çekiyordum ki gözüm görmedi hiç...ama herşey iyi oldu.. yeni insanlarla tanıştım..arkadaşlıklar edindim... beni çok güzel bir gelecek bekliyor.. herkesi üzdüğüm ve zaman zaman sinir krizi geçirttirdiğimiz için herkesten özür dilerim...tek istedğim eski konuları duymak bile istemiyorum..çünkü önceki yazdıklarıma cok pişmanım...kendimden nefret ediyorum..hatta birkaçgün önceki açtığım konudan bile ....bugune bakıyoruz..geleceğe bakıyoruz...herşey güzel olacak..sizegüzel haberlerle geleceğim işallah...
li,ğimi deşifre etmişim.burdaki herkess kendime olan özgüvenimi yerine getirdi be.. bugünde spoara yazıldık arkadaşlarla.. hafta üç gün spora gidicem.. baglama çalmayı çok isterdim.. su sınavlar bitsin neler neler var hayalimde...bu yazdıklarımı okudukça kendimden nefret ediyorum utanıyorum..aptalmışım diyorum... belki bugüne kadar çoktan bitirmem gerekti ama ne için bitirdğim vazgeçtiğim önemli değil.. bitti.. gerçekten ve yeni güzel şeyler yapıyorum...Kimlik dedin de yeniden baktım facebookuna, meraklıyım. Abi harbiden sen çok güzel hatunsun, milyon basarsın yeni karısına . Tabi iyi olacaksın, onunla doğmadınki onun yüzünden sürünesin. Salla gitsin, kendine bak
:))) bu çok eski bir konu ve benim şu anki düşüncelerim değil.. birkaç dk.önce yorum yaptım..çünkü herkes eski konulara açıklama yapıyor.. tekrar yorumlar için tşk.. sıfırladık herşeyii... :))ya bu nasıl bir şey kendinize gelin eski kocanızın peşinden gitmeyin hos gitsenizde sizi istemiyor buraya yazarken utanmadınız mı hiç yazık o çocuklara sizde ana mısınız bir erkek için kendi canlarınızı atıyorsunuz