BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

tşk ederim.evet namaza başlıycam.bugün psikolaga gittim.herkes çok ısrar etti burda.demekki gitmem gerekti gittim.. psikolagda namaza başlamamı bol bol dua etmemi maneviyatımı güçlendirmemi söyledi..bende yapıcam..herkese tşk.ederim.

Evlatlarinizi eski kocanizdan daha mi az seviyosunuz bu imkansiz gibi kiymayin yavrulariniza ergenlige girmek uzere olan kizinizi dusunun sarilin onlara kendi icinizde hayatinizi zindana cevirmissiniz hic diilse onlar mutlu olsun zamanla alisirsiniz yokluguna ama cocuklariniz bir daha asla cocuk olamiycak

şu an b

şu an inanın yazdıklarınızı ağlayarak okudum.perde arkası bakışalrınız..kıskançlıklar.çok zor..ama boş..kesinlikle çocuklarım önemli..artık tek gözyaşım olmayacak o adam için..artık şartlar o kadar fazlaki..şurda bir sürü insanlarla dertleştim..yanlız değilim..herşey düzelecek..tşk.ederim..herkese..size..bende atlatacağım 32 yasındayım ve geçeçcek..bende basaracağım..

sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum..evetbunları etrafımdaki birçok arkadaşlarım da söyledi ama artık herkes bıkmıştı.yedi ay yoruldular.ben iyileşeceğim.hersey düzelecek..ben başaracağım.evet benimki dert mi ya..Allahım esirgesin sağlıkla mı sınandım..çocuklarımla mı..Allahım esirgesin..artık isyan etmek yok.bol bol dua ediecem.

Kızlarını bırakırsan , döndüğünde seni affetmeyebilirler. Gittiğin yerin hiç bir önemi yok; aynı aklı , kalbi götürüyorsun.
Onlara sarılarak iyileşmeyi dene. Bu yol hepsinden kolay. Ergenliğe yaklaşan bir kız ve ellerine muhtaç minicik bir yavru.
Bırakma onları..

Hayal etmeyi bırak onları birlikte. Seni aldatan , hiçe sayan , iki çocuğunu bile düşünmeyen o adamcığı duşunme.
Aynısını başkalarına da yaşatacak, ( bu yaşatacağı kişi sen evliylen onunlabirlikteyse geçerli dileğim ) mutlu olamayacak ve o da aldatılacak.. Bunu butun kalbimle diliyorum.

Harika bir karar. Ama lutfen zorlanip birakma tamam mi? Tedavini de ihmal etme. Bu zorlugu asarsan ne kiymetli bir sey olacak senin icin. Hadi gorelim seni yavrucuklarin icin

Biliyormusun bugün konun hep aklimdaydi ama simdi su yazini okuyunca Allahin güzel kulu oldugunu anladim ,nedenmi Allah c.c seni ondan cekip almis bir kere daha izin vermemis ,bu sana bir lutuftur baskada izahi yok.Degerlendirmeye bak cocuklarin egitimini sen yapabilirsin annelerisin onlari boynu bükük birakma kardesim ,atlatican bu günleri kendine gel bi .Talak suresini oku devamli ordan sana insallah bir kapi acilir.Selam ve dua ile kal.

öncelikle teşekkür ederim..tüm konuları okumuşsunuz.ve gerçekten uzun uzuzn herşeyi anlatarak yazmıssınız..tek şey söyleyeceğim..HAKLISINIZ..kimse bana bu kadaar açık konuşmadı..çok geç kalmadım.evet yedi ay oldu..bu yedi ayda arkadaşlarımı ailemi evlatlarımı işimi ...herşeye çok zararım oldu..şimdi iyileşme zamanı..bugün doktora gittim.namaza başlayacağım.kzımla konuştum..ona ilk defa sütlaçyaptım..benden istedi.birbirimizesöz verdik..herşey geçecek..iyiki bu kadınlar kulubu varmış..burdaki insanların yorumuda beni çok fazla etkiledi..çünküben ilk defa sanalalemde hiç taanımadığım insanlarla konuşuyorum.vehiç bukadar beklemiyordum.çok kaliteli emek verilen yorumlar aldım.biraz kendimi gördüm..çok teşekkür ediyorum size..inanmıyorum hiç tanımadığım insanlar şu an beni ağlatıyor..en acısı ne biliyormusunuz..ben o adama derdimi anlatmaya başlardım..bir sıkıntım olurdu..başım ağrıyor seni dinleyemem derdi. ama sonra duydumki saatlerce elin kadınlarıyla konuşuyordu.. daha acısı ne..burda hiç bir emek vermedğim tanımadığım insanlar bu konularımı okuyup özellikle siz uzun uzun mesaj yazmışsınız..emek vermişsiniz. oniki yıllık eşim bana destek olmadı..inanın bunları ağlayarak okudum..özellikle birkaç arkadaşınınkinide..sizlere çok teşekkür ediyorum..gerçekleri söylediniz..

Adam baskasıyla evlenmıs artık otesı yok. Zaten ortada yuva kalmamış kı. Sen cocuklarına sarıl ve hayatına devam et yuvanızın olması ıcın ılla bır erkegın o evın ıcınde olması gerekmıyor. Eskı kocan gelse ne hayır gelecek kı? Yıne aldatacak hakaret edecek kavga edeceksınız cocuklarınız ağlayacak üzülecek ama aynı evde olunca yuva mı olacak?...

Söyle düsün mutsuz o hayata çocukları için katlanan binlerce kadın var.. kimi çocuğumu alamam kimi ailemin yanına sığmam die boşanamıyor... ee evin var nafakan var gül gibi iki çocuğun var... yaşamanın tam sırasııı... kurtumduğuna şütret. Saplantı olmuy sende nazmedememişsin... iş bul kendini topla hayatına bak... bi gün sende cok mutlu olablrsn güven kendine... özgüven eksklğin var...

Adam kaçç defa aldatmışş.Herşr
eyi affetsen bunu affedemezdin.Sen sadece egona yediremiyorsun hırs yapıyorsun bunu anla.Psikiyatr git ve ilaç kullanİlaçlar bu takıntını yani obsesyonunu axaltacaktır.Ben de üç defa çok severken terk edildim.Biri eski eşim.Takıntı haline getirnekten ödüm koptu.Çünkü birşeyi vermedikçe insan ister,hırs yapar.Allah korusun saplantıya dönüşmesşnden.ilk önceleri brn de zorlandım ilk ikisinde .zamanla azaldı ve bitti..Bitenlerin ardından başkalarını sevdim.Üçüncüsünü hala unutamadım,yurt dışında gelmiyor ayrılmak zorunda kaldık...İnşallah yine severim ve son olur duasındayım....İlerde belki sen de yine sever yine evlenirsin..Ama dikkatli olman laxım etraf avcı dolu.Dikkat et çünkü sen ayrılıklarda çok zorlanıyorsun,değmeyecek olan arızalara kendini verme..Dua et..Ben senin için de edeceğim.İnşallah acın geçer..Gönlüne göre olur herşey...Onun maddiyatının iyi olmasını dq boşver,adam olmadıktan senin yerine başkasını koyabildikten sonra ,ailesini rezil ettikten sonra NE ÖNEMİ VAR.ONURLU Ol.Onun gözünde daha da çok küçük düşme..Adam saygı bile duymaz artık sana..Bırak sevgiyi..Zaten o yolunu seçmiş evlenmiş bile iki dkda...Olmuyorsa olmuyor..Bırak gitsin hangi chenneme gidecekse...Haklar Allahın huzurunda ödenirÇocuklarına sarıl...işine sarıl..ailene sarıl...Nafakayı artırma davası aç..Onun da mutlu olacapı malum değil.İçlerini bilmez kızın...Daha erken..Sorunlu aldatan erkekler pek düzelmiyor bence..Ahlak yok çünkü..ondan da boşanırsa görür nasıl donunu alıyorlar..Geçmişler olsun..

Cocuklari birakip gitmek ne demek ya. Size en cok ihtiyaci olan cocuklariniz. Yarin öbür gün büyüdüklerinde size cok kizarlar biraktin gittin bizi diye. Gelir geli alirim düzelince diyorsunuz, bakalim dönmek isteyecekler mi ozaman size?Arti kocanizin yeni esi cocuklara bakacak mi bakalim??? Serefsizin teki icin cocuklarinizin psikolojisinide bozmayin, hakkiniz yok buna. Cevrenizde size bu kadar destek veren insan varken, siz gercekten namussuz bir adamin pesine düsecek kadar misiniz???? Yapmayin Allah askina, sizi aldatan yeni esini aldatmayacak mi? Simdi cicim aylarindalar, gecsin cicim aylari yine yapar. Adam kendi agziyla demis her erkek yapar diye. Birden evlenince degisti mi zannediyorsunuz??? Yapmayin ya 12 yillik evlilikte tecrübeli birisiniz, erkeklerin degismeyecegini anlamis olmaniz lazim. Esinin mutlulugu fazla sürmez merak etme, ama geri eve dönerse, aileniz ve cocuklariniz sizi silerse sonuna kadar haklilar.

Bence kendinize gelin, biraz toparlanin, iyice dagitmissiniz. Sizin eski kocaniz namussuz bir adam. Kisa ve öz. Ister kabul edin ister etmeyin ama namussuz, ve siz nasil böyle biriyle hayata devam etmek istiyorsunuz gercekten anlamiyorum.

Aileniz hangi sehirdeyse cocuklarinizida alin oraya gidin. Yeni yer size iyi gelecek. Birde ALLAH ASKINA BIR NAMUSSZ ICIN YOK HAYATIMA KIYMAK ISTIYORUM, YOK ÖLECEM, YOK BILMEM NE DE-ME-YIIIIINNNN! 12 yasindaki kiziniz bile sizden daha mantikli.

Ne zaman kendinize geleceksiniz???????
Kizlarinizi,o sözde adam ve kiskandiğiniz yeni kurbani karisi için mi terkedeceksiniz????
Hadi siz de terkedin tipki o insan olmayan babalari gibi...
Size yapmayin,etmeyin demeyeceğim yapin yapin siz anneliği,o adamda babaliği haketmiyor çünkü...
Size laf anlatmak yerine duvarlarla konuşmak çok daha anlamli...

ablacım çok sevindim
kızının o anki tebessümünü görmek isterdim
maşallah allah uzun ömürler versin size
hep mutlu olun inş.

Siz adamı hiç elde edememişssiniz bunu verdiği bir özyıkım var sizde inanın bu sevgş değil sadece o hissi sevgiyle karıştırıyorsunuz adamı ilk boşadığınızda zaaflarınıza yenilmeyip dik durabilseydiniz çok çok güçlü hissedecekdiniz. Öncelikle bence bunu kafanızda netleştirin inanınki sevgi değil sadece bi tülü elde edememişsiniz.

Adam belliki kadınları tavlama konusunda üstün yeteneklere sahip. Sanıyormusunuzki şimdi bi kadınla evlendi diğer bütün kadınların üzerine nir sünger çekti yok öyle bişey , eminim bi taraftan başka kadınlarda var çünkğ adamın huyu bu karakteri bu.

Şu an kafanızdaki tek erkek modeli eski eşiniz o yüzdende dünyada sanki başka erkek yokmuş gibi hissediyorsunuz bu yüzden çıkmazda hissediyorsunuz kendinizi. Psikolokta bi yere kadar çünkü değişmek istemiyorsunuz..

Bakın size bir tavsiye vereyim önce dilinizde bitirin insan ağzından çıkan dillendirdiği en azılı yalana bile inanır. Dilinizde bitirmediğiniz sürece yüzyıllar geçse böyle devam eder. Çocuklarınızdan güç alın sık sık aynada kendinize bakarak telkin edin iyi olduğunuzu , yeniden başladığınızı söyleyin. Adamı bi anda takini bırakamazsınız anlıyorum ama zamanla takibi azaltın. Sadece bi kez kızınız babalarının yanından geldiğinde sormasanız inanaın ni daha hiç sormazsınız.

Şehir değiştirme kararınız çok mantıklı ama çocuklarınızı bırakmayın bence onlarıda yanınıza alın emin olun nasıl güç verecekler size onlarla yeni bir hayata başlayın.

inanmıyorum bir de 32 yasindasiniz. daha en güzel kadın halinize (33) gelmemissiniz bile..bu konudaadar genç bir kadinken 2 tane dikili agaciniz var bir de..benim bir bebegim bile yok sarilacak, gelecegimden korkuyorum. sizin bu yasta akıllı hayırlı bir evlladiniz var..
32 yaş ne demektir, daha ne asklar var demektir )))

Bence hiç verme çocuklarını çatın var üstünde Rabbim de sana iki tane gül gonca sı bahşEtmiş seninki sevmek değil..saplantı ve daha çok onun mutlu olmasının kıskançlık krizi var... sen mutlu olup neden onuda o krize sokmuyorsun ... kalk yeni güne bismillah de bi bakım yaptır kendine... sen onunla dünyaya gelmedin. taşınmak konusuna gelince o senin tercihim ama ben olsam gözünün önünde mutluluğumu ilan ederdim... o kaybettiklerini yansın.. al çocuklarınla mus mutlu günler yaşa... güçlü bir kadındı desin kızların ...unutma onlarda bir anne adayı yanlış örnek olma.ve de dua et...

Çocukları babaya vermek miiii???
Lütfenn çocuklarınız için bi kendinize gelin Allah için ya.....
Sizinde hayatınıza biri girebilir, herşey unutuluyor lütfen biraz sosyalleşinnn..
Çocukların için ayakta dimdik durmalısın, bu günlerin geri gelmeyecekkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…