- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
evet hatta işyerimle bugün konuşayım dedim. biraz daha düşüneyim deidm. çünk olmuyor.çocuklarıda verip gideceğim. nolarında hayatını mahvedemem. güya yanımdalar ama onları daha çok üzüyorum. babaları baksın. ben düzelirsem bir gün gelip alırım. işyerimizin şubeleri var istanbulda. aslında kararım değişmeden hemen konuşayım diyorum ama biraz düşüneceğim. çünkü evlendiği hafta istanbula gittim ama hiçbşrey değişmedi. fikirlerimde düşüncelerimde benleydi.sadece bedenim yer dğeiştirmişti. bir hafta yataktan çıkmadım. ağladım durdum. ama şimdi en azından çocuklar ı vereceğim. şu an çocuklara çok zararım oluyor. her gün qağlıyorum. her gün üzülüyorum karşılarında.anne sen babamı biz<den daha çok seviyorsun diyor büyük kzım. bu çok acı.hayır tabiki çocuğumu seviyroum ama nedende geçmiş pişmanlık kurtulamıyorum bu düşünceden. çok özlüyroum. çok..Bayaa bi cikmazdasin gibi.
Elektrosok felan.
Bence tasinin.
Istanbula yerlesin.
Bi umut.
Su an oldugun yerde duzelmeyecegin kesin, bi ihtimal orda bisyler toparlanir.
nasıl ..unutamıyorum.. çocukları ona verip gideyim diyorum ama bunun da çare olmadığını biliyorum. ne yapayım ne ? lütfen yardım edin..nedfes alamıyorum.Bu kadar bu erkekleri saplanti haline getiren 2.üyesisiniz
Bırakın artık sizi istemeyenlerin peşini kendi hayatınıza bakın
ayrılırken bile tekrar bana döner diye delilleri bile kullanmadım ona yinede zarar vermek istemedim. kızlarımın babası dedim. bu duygulardan nasıl kurtulacağım.nice1985 vakası
500 lira az değil mi 2 çocuk için, adama ulaşmaya çalışma yeter artık 2 kere evlenmişsiniz olmamış demek ki olmuyo
ayrılırken bile tekrar bana döner diye delilleri bile kullanmadım ona yinede zarar vermek istemedim. kızlarımın babası dedim. bu duygulardan nasıl kurtulacağım.
evet hatta işyerimle bugün konuşayım dedim. biraz daha düşüneyim deidm. çünk olmuyor.çocuklarıda verip gideceğim. nolarında hayatını mahvedemem. güya yanımdalar ama onları daha çok üzüyorum. babaları baksın. ben düzelirsem bir gün gelip alırım. işyerimizin şubeleri var istanbulda. aslında kararım değişmeden hemen konuşayım diyorum ama biraz düşüneceğim. çünkü evlendiği hafta istanbula gittim ama hiçbşrey değişmedi. fikirlerimde düşüncelerimde benleydi.sadece bedenim yer dğeiştirmişti. bir hafta yataktan çıkmadım. ağladım durdum. ama şimdi en azından çocuklar ı vereceğim. şu an çocuklara çok zararım oluyor. her gün qağlıyorum. her gün üzülüyorum karşılarında.anne sen babamı biz<den daha çok seviyorsun diyor büyük kzım. bu çok acı.hayır tabiki çocuğumu seviyroum ama nedende geçmiş pişmanlık kurtulamıyorum bu düşünceden. çok özlüyroum. çok..
cevabınız için tşk ederim.
evet sır o kadınla mutlu olmasın diye vereblirdim ama çocukları kullanmak istemedim. ama şimdi çocuklarıma zarar veriyorum. çünkü ben kendimi toparlayamadım. evlendği kadının annesi de zaten evlenmelerine önce izin vermemiş. eski karısı evlendiğini öğrenirse sırf kıskançlığından hasetliğinden çocukları üstünüze atar demiş. o yüzden evlenme kızım demiş. ama benimki tabi para ev malk mülk çok. kadın kaçırırmı.. hepsinde benim emeğim var. haram olsdun.Allaha havale ediyorum. böyle düşünmeseinler diye çocukları verditmedim. ama çok kötüyüm. psikolojik oalrak onlara bakamıyorum. onların yanında cam çerçeve kırdım. ağlıyorum. deliriyorum. ölmek istiyorum diyorum. Alalhım benim canımı al dayanamıyorum diyorum. çünkü o adam bana çok çektirdi. ama mutlu acı çeken ben oldum.. ama çocukalrı vereceğim. bende yaşamak istemiyroum zaten..Oh ne ala memleket. O çocukları tek başınıza mı yaptınız? Çok sinirlendim. Verin efendim verin. O çocuklarına, siz hayatınıza bakın. Nasıl oluyormus öğrensin. Bakalım mutluluk tam gaz devam edecek mi?