- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 38
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #12.001
En kötü ihtimal takılar varmış belki araba varfır o elden çıkarılır.
Benim tercihim her zaman gayrimenkul.
Bizde kredimizi kapatıp yatırımlık bir eve girmek istiyoruz.
Öyle ya da böyle ödenir gider. İlerde çok rahatlatır gelen kira.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim doğru adımlar atırsın
Burada kimi goruyorum kimin konusuyumus :)
Birikim yapabilmenin tek yolu mecburiyet
Kizlar elimizde 55bin nakit yillardir pul oluyor
Bugun universiteye cok yakin 1+1 kira garantili ev buldum. 0.85 faiz elden taksit.
Sizce girissemmi?
Once parayi sozde ticaretten kurtarmam gerek bizde degil.
Secimden sonra buyuk ekonomik sorunlar yasayacagiz gibime geliyor
Calistigim yerden cok sey duyuyorum, ulkdede gizli bir kriz var.
Hayırlı aksamlar cnm.güzel olmuş...yiyeceğin paparaya değer bence....he he haklısın annecim de geç.
selamlar herkese.....
Hoşgeldin cnm
Krizin gizliliği falan kalmadı bence.
Herşey ateş pahası, her gün zam üstüne zam geliyor. Elde avuçtaki para fark etmeden eriyor.
Şu dünyada bir dikili taşın olsun diye boşuna dememişler. Bende en güzel yatırımın gayrimenkul olduğuna inananlardanım.
Bu devirde ya arsa alacaksın ya da daire ikiside gün geçtikce degerleniyor
Kiraya verdiginde daire kendi kendini ödeyecek gibi duruyor.
Biriniz işten çıktığįnda digerinizin maaşı yetecekmi yada kiracı çıkarsa taksitleri ödemekte zorlanacakmısız bunlar önemli detaylar
Ama sen bunlari zaten düşünmüşsün ve gözünü karartıp bu işe girebilecek durumdasın. Bazı işlerde risk almadan olmuyor
insallah eşinde sana bu konuda destek olur. Hakkinizda hayirlisi olsun
Vallaha helal olsun içindeki azme. Ben olsam aman kim yapacak şimdi der geçerdim. Çok çok güzel olacak bitince..
Çok teşekkür ederim. Başta bende çok üşendim ama sonucu değer dedim ve kendimi gaza getirdim. Boyalar gelince bir çırpıda başlar ve bitiririm inşallahVallaha helal olsun içindeki azme. Ben olsam aman kim yapacak şimdi der geçerdim. Çok çok güzel olacak bitince..
Eline sağlık canım.Çok teşekkür ederim. Başta bende çok üşendim ama sonucu değer dedim ve kendimi gaza getirdim. Boyalar gelince bir çırpıda başlar ve bitiririm inşallah
Herkese merhaba kızlar
Birikim yapamıyorum şu sıra ama tasarrufa tam gaz devam.
Koridor ve mutfağa ince halılardan kestirmek istiyorum.
Evdekileride ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum.
m2'si 30 TLye tam istediğim gibi bir halı buldum. Koridorun halısı düz beyaz olacak üstelik uçlarına püskülde dikiyorlar. Mutfağın halısıda yine düz renk fakat püskülsüz olacak.
Ramazan öncesi temizliği bitiririm diyordum. Ama kapıların boyası gecikince temizlikte ramazana kaldı.
Yarım kiloluk bir boya buldum ve hemen kapıları boyamaya başladım. İlk kat boyası bitti bile.
Bir yerden boya sipariş vermiştim. Ama hala gelmedi.
Eğer yarında gelmezse internetten sipariş vereceğim.
Birde evdeki duvarların kirlenen bazı bölümleri vardı. Bir arkadaşımdaysa biraz beyaz boya varmış.
Kapılar bittikten sonra duvarlarda el atacağım.
Ramazan benim için yoğun geçecek gibi görünüyor
Stoklu gitmek bencede en mantıklısı. Sıcak hava ve nemden dolayı kuru baklagil stoğu yapamıyorum. 1 kg alıp bittikçe alıyorum bende senin gibi.Benim hesaplarim cok karisti inan birikim yaptigimi bilmiyorum. Ama tasarruf sart yoksa bic bereket kalmaz.
Cay alip stoklamam gerek cay fiyatlari zamlandi bize yansimasi kotu olacak.
Gecen gun 3 Tlye dev kagit havlu buldum 3 adet aldim. Evdede 2 yarim 1 butun vardi.
Tuv kagidinida soktan buyuk pak almistim.
Bakliyati yerli aliyorum yarimsar kilo yetiyor. Pirinci kv gondermisti. Seker azalttik evde bitmiyor bile. Yag 5 lt hic acilmamis var. Secime kdr deterjan cay almam gerek. Bugunku tatili firsat bildim nanelerimi kurumaya hazirladim kofte yapip attim manti bulabilsem onuda istiyorum. Bezelye koydum ben yemegini pek yapmam ama salataya iyi oluyor yada firin yemeklerine.
Secimden sonra firtina gibi zam bekliyorum en azindan stoklarimla yeni fiyatlara alismis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?