- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #12.021
Bizde et çok tüketilen bir gıda değil aslında. Çok nadir tüketiyoruz.Ben et taze tuketmeye calisiyorum en fazla yarim kilo alirim misafir icin gerektigi zaman aliyorum. Evi bos birakmam ama az alinca cabuk tukenir vitamin degerleri kaybolmadan yenir diye elim gitmiyor.
Çay indirimli bulursanız bana da haber verin.stok için almak istiyorum.aslında bana 8 ay yetecek çayım var kışa girerken alırım ama bulursam da kaçırmam.Benim hesaplarim cok karisti inan birikim yaptigimi bilmiyorum. Ama tasarruf sart yoksa bic bereket kalmaz.
Cay alip stoklamam gerek cay fiyatlari zamlandi bize yansimasi kotu olacak.
Gecen gun 3 Tlye dev kagit havlu buldum 3 adet aldim. Evdede 2 yarim 1 butun vardi.
Tuv kagidinida soktan buyuk pak almistim.
Bakliyati yerli aliyorum yarimsar kilo yetiyor. Pirinci kv gondermisti. Seker azalttik evde bitmiyor bile. Yag 5 lt hic acilmamis var. Secime kdr deterjan cay almam gerek. Bugunku tatili firsat bildim nanelerimi kurumaya hazirladim kofte yapip attim manti bulabilsem onuda istiyorum. Bezelye koydum ben yemegini pek yapmam ama salataya iyi oluyor yada firin yemeklerine.
Secimden sonra firtina gibi zam bekliyorum en azindan stoklarimla yeni fiyatlara alismis olurum
Çay indirimli bulursanız bana da haber verin.stok için almak istiyorum.aslında bana 8 ay yetecek çayım var kışa girerken alırım ama bulursam da kaçırmam.
Karadem 16.95 tl ye geliyor a 101 e ama ben hiç kullanmadım tadını bilmiyorum çaya güvenmelimiyim ondan da emin değilim doğuş doğadan lipton kullandım hep
Migrosta 350 gram nescafe 25 tl
Uygundu aldık.
Birikim kötü gidiyor. Borç yok ama birikimde yok.bu ayki maaş ile ferahlıcaz biraz birikim yapabilirmiyim bilmiyorum ama harcamalarıma çok dikkat ediyorum
Bende lipton ya da doğadan alıcamBizim kullandığımız tek marka tek çeşit ürün, çay içiyoruz severiz kış başında denk gelmişti ama şimdi hiç marketlerde görmüyorum bugün yerel bakkala bakacağım belki vardır.
A 101 de doğuş gurme var demlik poşeti çıkarsa onu da alacağım
Bencede bir arkadaşım balayından dönüşte karadenizden çay getirdi bize . Hiç bilmediğim bir markaydı biz içtik ama böyle ot ot tat geliyordu.Bende lipton ya da doğadan alıcam
Bilmediğim markaya para döküp ziyanlık yapmak istemiyorum çok çok 5 tl fark eder zaten.gurme yi duymadım hiç. Biz çok içmiyoruz çay zaten günde 2 bardak akşam 2 bardak ancak
Günaydın kızlar
Aynı fikirdeyim. Kenara ne atarsak kâr...nedense bende en gec secim ve ramazan sonrasi buyuk zamlar bekliyorum
evde uzun sure saklanabilecek ürünleri stoklayacagim
ekstrem kesilsin onu bekliyorum
tuvalet havlu kagit salca yag un vb bozulmayacak urunleri stoklayacagim
Çay indirimli bulursanız bana da haber verin.stok için almak istiyorum.aslında bana 8 ay yetecek çayım var kışa girerken alırım ama bulursam da kaçırmam.
Karadem 16.95 tl ye geliyor a 101 e ama ben hiç kullanmadım tadını bilmiyorum çaya güvenmelimiyim ondan da emin değilim doğuş doğadan lipton kullandım hep
Migrosta 350 gram nescafe 25 tl
Uygundu aldık.
Birikim kötü gidiyor. Borç yok ama birikimde yok.bu ayki maaş ile ferahlıcaz biraz birikim yapabilirmiyim bilmiyorum ama harcamalarıma çok dikkat ediyorum
Bende ne alabilirsem kar diyorum.
Bu ay şeker un 5 kg yağ birazda açık bakliyat alıcam
Bezelye 3 kilo alırım yeter pek yenmiypr.
Çilek reçeli yapıcam haftaya kapak almam lazım.
Bu ay zeytinyağı kıyma stoğu yaptık ama yetmez 700tl buldu mutfak masrafımız.
nedense bende en gec secim ve ramazan sonrasi buyuk zamlar bekliyorum
evde uzun sure saklanabilecek ürünleri stoklayacagim
ekstrem kesilsin onu bekliyorum
tuvalet havlu kagit salca yag un vb bozulmayacak urunleri stoklayacagim
Gözünüz aydın, umarım güzel bir tatil geçirirseniz. :)Günaydın 2 haftadır harcama yapmadık hiç öyle duruyoruz. Önümüzdeki hafta eşim izne geliyor 10 gün yıllık izin kullacağız . Şöyle planladık ben kemerdeyim eşimde buraya gelecek 9 u ile 12 si arası 3 gece tatil bakıyorum aşırı pahalı birşey tercih etmeyeceğim . 12 sinde sabah annemlerle yola çıkıyoruz kv delere gideceğiz . Tatilin devamı orada olacak sonra eşim geri dönecek bende Ramazan’ı bayramı kv ile geçireceğim . Of daraldım resmen bu arada şubattan beri 14 bin tl biriktirdik kv lere gidince 15 gramlık işçiliksiz bilezik alacağım artık 6 tane alırım galiba . Ama para huzur ve mutluluk getirmiyor
Ağustosta çilek kalmıyor kiCilek receli eylulde cikan cilek ile guzel olur daha cogu sera tarla cilegi en iyi ihtimalle 15 inde cikacak ama cok tatli olmaz.
Yazin yemek icin yapin ama kis icin ben olsam agustosu beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?